- Πόντοι
- 16
Αντε....και στα δικα μας...καααααααποτε ;D ;D ;D ;D
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ορίστε?? ;D ;Dkostaras75 είπε:Αντε....και στα δικα μας...καααααααποτε ;D ;D ;D ;D
Εσυ τωρα γιατι κλεινεις το ματι ;D ;D....εισαι στην κατηγορια την παραπανω που λες?hyperpanos είπε:είδες που και οι ευχάριστα γεμάτοι![]()
![]()
(όχι χοντροί το τονίζω) παίζουν παπάδες
![]()
![]()
![]()
εκτος απο ευτραφης, εχει και σοβαροτατο ιατρικο προβλημα εκ γενετης με τα ματια του ο J.Hiland ... αυτο δεν τον εμποδισε να γινει αυτο που ονειρευοταν.hyperpanos είπε:είδες που και οι ευχάριστα γεμάτοι![]()
![]()
(όχι χοντροί το τονίζω) παίζουν παπάδες
![]()
![]()
![]()
Αυτο ειναι....αλλοι στη θεση του θα ειχαν παρατησει τη ζωη....να τα βλεπουμε εμεις που συνεχεια ολο κατι μας φταιει και βρισκουμε δικαιολογιες για οτι δεν μπορουμε να κανουμε η δεν καναμε και τελικα αυτο που μας φταιει ειναι το χαζοκεφαλι μας.December είπε:εκτος απο ευτραφης, εχει και σοβαροτατο ιατρικο προβλημα εκ γενετης με τα ματια του ο J.Hiland ... αυτο δεν τον εμποδισε να γινει αυτο που ονειρευοταν.![]()
όταν τράκαρα ήμουν 80 κιλά 8) και όταν τελείωσα από χειρουργεία, φάρμακα, ακινησία, φυσικοθεραπείες κ.τ.λ. ήμουν 110kostaras75 είπε:Εσυ τωρα γιατι κλεινεις το ματι ;D ;D....εισαι στην κατηγορια την παραπανω που λες?
Αν ναι....ετσι εξηγειται το οτι παιζεις καλα ;D ;D ;D
όχι μόνο γερόςkostaras75 είπε:Αυτα ειναι τα ασχημα φιλε :-\...τουλαχιστον Πανο εισαι εδω και παιζεις και σε εχουν και οι δικοι σου ανθρωποι μαζι τους...αποφευχθηκαν τα χειροτερα.
Να'σαι καλα απο εδω και περα...δεν εχω να πω κατι αλλο.....παντα γερος
![]()
The Bionic Man? Καλυτερα και απο πριν φανταζομαι. ;D ;D Νασαι καλα και να προσεχεις !!hyperpanos είπε:όχι μόνο γερός, κυριολεκτικά σιδερένιος ;D ;D ;D