Johnny Cash-Hurt!

bluesbreaker

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Δε ξέρω αν έχετε ακούσει αυτή την εκτέλεση,ή το πρωτότυπο των Nine Inch Nails!απλά μου το θύμισε σήμερα ένας φίλος μου και σκέφτηκα να το ανεβάσω εδώ γιατι είναι πραγματικά ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ και με την ερμηνεία του Johnny Cash εκτοξεύεται!Πρός απόλαυση λοιπόν και προβληματισμο(και όχι ψυχοπλάκωμα :P):

Εnjoy!

Μιλαμε για ΤΗΝ εκτελεσαρα

Επισης ο Cash για αλλη μια φορα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ που δεν κολλαει να διασκευασει κομματι (και μπαντα) δεκαετιες ΜΕΤΑ απο αυτον

Είναι αρρώστια το κομμάτι αυτο...!

Φοβερή εκτέλεση είναι και το Personal Jesus των Depeche Mode

Γενικά αυτός ο δίσκος είναι απίστευτος, το American IV

playloud είπε:
Μιλαμε για ΤΗΝ εκτελεσαρα

Επισης ο Cash για αλλη μια φορα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ που δεν κολλαει να διασκευασει κομματι (και μπαντα) δεκαετιες ΜΕΤΑ απο αυτον
+1000

Απλά ΘΕΟΣ

Απλά η καλύτερη διασκευή που έχει γίνει ποτέ. Ο ίδιος ο Trent Reznor έχει πει νομίζω ότι η εκτέλεση του Cash είναι καλύτερη απ'το original.

Το είχε πέρυσι και σε μια συγκλονιστική διαφήμιση της η NIKE όπου τόνιζε τις υπεράνθρωπες πρόσπαθειες των αθλητών ανά τον κόσμο (hurt)...

Κάπου δείχνει και την Πατουλίδου!

Για τον Johnny ρε Γαμώτο...!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχει το γεγονός οτι η American ήταν δισκογραφική εταιρεία που ειδικεύονταν σε συγκροτήματα που δεν έιχαν σχέση με country. Οι μπάντες της ήταν κυρίως hard rock και alternative. Μετά από συνεχείς απογοητεύσεις που λάμβανε ο Cash από τις τότε δισκογραφικές εταιρίες, του δόθηκε η ευκαιρία να ηχογραφήσει με τους δικούς του όρους τα τραγούδια που αυτός θα επέλεγε με τον τρόπο που εκείνος ήθελε. Η τεράστια επιτυχία του 1ου άλμπουμ της σειράς American είχε ως αιτία να τον γνωρίσει ένα ευρύτερο κοινό. Ακολούθησαν και άλλα άλμπουμ της σειράς εξίσου επιτυχημένα. Αξίζει κανείς να διαβάσει την αυτοβιογραφία του. Ο τρόπος που διηγείται περιστατικά της ζωής του είναι μοναδικός!

bluesscholar είπε:
Αξίζει κανείς να διαβάσει την αυτοβιογραφία του. Ο τρόπος που διηγείται περιστατικά της ζωής του είναι μοναδικός!
Υπάρχει τίποτα σε ελληνική μετάφραση;

Δυστυχώς, όταν έψαχνα τη βιογραφία του δεν είχα βρει κάτι μεταφρασμένο.  >:(

Όμως, η γραμμένη στα αγγλικά βιογραφία, είναι σε απλή γλώσσα. Ίσως τώρα πια να έχει μεταφραστεί, αλλά δεν έχει τύχει να δω κάτι τέτοιο (μιλάμε πάντα για το Johnny Cash - The Autobiography).

Ξεθάβω και κάνω highjack το θέμα για να βάλω ενα τραγούδι του Cash που είχα να το ακούσω από τις αρχές του '80 και το θυμήθηκα απόψε και το ξαναβρήκα. Ενα απ'τα λιγότερο γνωστά κομμάτια του αλλά ήταν ένα από αυτά που του άρεσαν περισσότερο να τραγουδάει.

Tennessee Flat-top Box

Ίσως θα μπορούσε να επέμβει και κάποιος στον τίτλο, και να γίνει "περί Johny Cash ο λόγος", ή κάτι τέτοιο, μια και έχουν ενδιαφέρον και τα άλλα ποστς...

Λέω εγώ τώρα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back