- Πόντοι
- 16
Παντα μου αρεσε σαν παικτης....εξαιρετικος 

+1000Terry RoscoeBeck5 είπε:Με ευχαρίστηση είδα ότι ο Norum χαίρει της εκτιμήσεως μας. Είναι ένας από τους αγαπημένους κιθαρίστες μου- και θεωρώ ότι είναι πολύ «παρεξηγημένος». Προς τους funs- και ιδιαίτερα εσύ ξάδερφε, που έχουμε τα ίδια γούστα- προτείνω up from the ashes του Don Dokken, όπου ο Norum (κατά την άποψη μου) έχει παίξει απίστευτα.
....και αν ακούσεις πως παίζει στην τότε Αμερικάνικη περιοδεία τα τραγούδια του Lynch ....Terry RoscoeBeck5 είπε:Με ευχαρίστηση είδα ότι ο Norum χαίρει της εκτιμήσεως μας. Είναι ένας από τους αγαπημένους κιθαρίστες μου- και θεωρώ ότι είναι πολύ «παρεξηγημένος». Προς τους funs- και ιδιαίτερα εσύ ξάδερφε (Freerock), που έχουμε τα ίδια γούστα- προτείνω up from the ashes του Don Dokken, όπου ο Norum (κατά την άποψη μου) έχει παίξει απίστευτα.
Οντως σκοτωνει...Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι το οροσημο του χαρντ ροκ ηχου.Lord_Goumis είπε:(και εγώ στρατοκαστεράκιας είμαι φίλε freerock, αλλά όπως πολυ καλά ξέρεις και ο ίδιος ο συνδυασμός gibby-jcm είναι κλασσικός και σε τέτοια κομμάτια ΣΚΟΤΩΝΕΙ...)
Κάπου διάβασα σε παλιό ποστ σου ότι, όντας ''νυμφευμένος'' με στράτ, την έχεις μόνο για καμμιά ''απιστία'' την LP....Αναπληρωματική δηλαδή...έλεος... ;D
Ναι,μαλλον συμπιπτουν τα γουστα μας γιατι ακουμε τα παντα με ανοιχτο μυαλο..Προς τους funs- και ιδιαίτερα εσύ ξάδερφε (Freerock), που έχουμε τα ίδια γούστα- προτείνω up from the ashes του Don Dokken, όπου ο Norum (κατά την άποψη μου) έχει παίξει απίστευτα.
Μήπως να δοκίμαζες και καμιά SG (για Gibson μιλάω)??freerock1974 είπε:Τελος...ειναι πιο ευκολη οσο κατω κι αν πηγαινεις με τα δαχτυλα..![]()
Για του λόγου το αληθές, το ξεθάβω και ....Παντως δεν τον ειχα συνδυασει ποτε με Μουρ.
καραμπινα Moore.
Ένας μπουθαρίστας που το όνομά του είναι Muron δεν θα μπορούσε παρά να βγάζει μλκς για φρικιά θαυμαστές σα το ξάρφο και τον Τέρυ Μπέρυ ;D ;D ;DNestoras είπε:Τώρα που ήμουν Σουηδία, πήρα και τον προσωπικό του δίσκο που δυστυχώς είναι μλκ.
Μπορεις αλλα με μοντα...σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις χρειαζεσαι biasing...Adamo είπε:ωχ τωρα το δα.Μπορεις να αλλαξεις ειδος τελικων λυχνιων σε ενισχυτη?? ???
(χαζη ερωτηση heads up)Και πως επηρεαζει να αλλαξεις απο EL 84 σε KT66?Υπαρχει καποιο ηχητικο δειγμα στο πως δρα αυτη η αλλαγη?blackie είπε:Μπορεις αλλα με μοντα...σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις χρειαζεσαι biasing...
Απο 6l6--->KT66 δε χρειαζεται μοντα...
Aπο el34...>6ca7 δε χρειαζεται μοντα...
Απο 6l6---->5881 δε χρειαζεται μοντα...
Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις χρειαζεται...
Noμιζω οτι η αλλαγη αυτη δε γινεται...Adamo είπε:(χαζη ερωτηση heads up)Και πως επηρεαζει να αλλαξεις απο EL 84 σε KT66?Υπαρχει καποιο ηχητικο δειγμα στο πως δρα αυτη η αλλαγη?