- Πόντοι
- 2,148
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
o Pete σε συνεντεύξεις είχε πει, ότι ο Entwistle ήταν καλύτερος κιθαρίστας από τον ίδιοPsyberbass είπε:ιερο τερας ο entwistle. ποτε δε μου αρεσαν ιδιαιτερα οι who αλλα παιχτικα ειναι αξεπεραστος και με δικό του ύφος. Οπως έλεγε και ο ιδιος δεν αναφερόταν στο οργανο ως bass αλλά ως bass guitar για ευνόητους λόγους.
yameth είπε:Αν και χρειάστηκε να αλλάξω το αρχικο βίντεο που ανέβασε ο ΟΡ καθως έπαψε να ισχύει στην πηγή του (προσέχετε το αυτό στο εξής παρακαλώ) έβαλα κάποιο άλλο που βρήκα αλλά ακόμα και μ' αυτό, θα διαφωνήσω κάθετα με τον ορισμό του τίτλου. Ο Entwistle έπαιξε καθοριστικό ρόλο στους Who για όσους τους γουστάρουν και καθόρισε κάποιους παικτικά αλλά το βίντεο που έβαλες δεν τον κάνει... μπασίστα. Κάτι φλύαρο χωρίς αρχή μέση και τέλος και βασισμένο στο 1, ήταν. Πασέ... και μόνο για τις εντυπώσεις.
Αν θες σολίστα μπασίστα ντε και καλά, νομίζω ξέρεις πολύ καλά που να κοιτάξεις.
Stanley Clark, Marcus Miller, Victor Wooten, Jaco κ.α. έτσι δεν είναι;
yameth είπε:Αν θες σολίστα μπασίστα ντε και καλά, νομίζω ξέρεις πολύ καλά που να κοιτάξεις.
Stanley Clark, Marcus Miller, Victor Wooten, Jaco κ.α. έτσι δεν είναι;
Το μπλέ και εγω 2,500 χιλιάδες το αγόρασα!!!!!!!.....μερικά χρόνια μετά (διπλό- από Ελλάδα- προφανώς εισαγωγής).dimsonic είπε:το μπλε, μου το έφερε παραγγελία, δεν θυμάμαι πλέον ποιός (και με ανησυχεί αυτό) από την Αγγλία.
Στην Ελλάδα είχε κυκλοφορήσει, μονό και μονό.
Δηλαδή ένας φάκελος με ένα δίσκο μέσα κάθε φορά.
δεν θυμάμαι πόσα έδωσα. 2000 ή 2500....
Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου.
Το έπαιξα μια δυό φορές και το αντέγραψα σε κασέτα.
Αλλωστε για το εξώφυλλο το ήθελα.
Οχι.dimsonic είπε:το quadrophenia ξέρεις ότι βγήκε επετειακό με επι πλέον κομμάτια...
?
Ο μπασίστας των Who. Ουτε λιγότερο ούτε παραπάνω.dimsonic είπε:θα διαφωνήσω
(βασικά δεν ξέρω τι έχει παιχτεί με το βίντεο, εγώ σε κάποια φάση το βρήκα και μου άρεσε και το ανέβασα).
Ο δε τίτλος, μπασίστας, μπήκε, ας πούμε στην έννοια "δείτε έναν μπασίστα αλλιώτικο" ή "αν κάποιος λέει ότι είναι μπασίστας τότε ...τί είναι αυτός")
Οχι δεν το κάνει αυτό ο μπασίστας στο τρίο, ρε φίλος... Δεν το βάζουμε και σαν σημείο αναφοράς... Ακουσε Nathan East ή Pino Paladino για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνει. Να στηρίζει.πάμε στα της διαφωνίας.
πιθανόν σε μια συναυλία ή κάτι τέτοιο να μπουρδουμπουρδίζει...
απόλυτα φυσιολογικό όταν είσαι ουσιαστικά ένα γκρουπ με δυό όργανα συν τύμπανα και φωνή. Και πάντα γινόταν αυτό. Πώς να γεμίσει ο ήχος?
Ενταξει ειχαν τον Πητ που...κρατουσε στιβαρα τον ρυθμο αλλοιως θα ψαχναμε ακομα το...1audiokostas είπε:Κι άλλοι κιθαρίστες παίξαν μπάσο αλλά δεν κάναν τόση ανούσια φασαρία.
https://www.youtube.com/watch?v=MTJ1DTiAwus
Ο Entwistle είναι γνωστός μπουρδουμπούρδος και το παίξιμό του είναι σίγουρα θέμα γούστου (όχι του δικού μου).
Είναι άξιο θαυμασμού πως αυτός με τον άλλο τον βαραχτύπαότιναναι ήταν η rhythm section σε ένα από τα ιστορικότερα γκρουπ του πλανήτη...
Έχει όμως ενδιαφέρον γούστο στο hardware και καραγ@μάτη συλλογή μπάσων.
Αυτό συνέβη πιστεύω επειδή οι Who ήταν ανέκαθεν μια live μπάντα που ''τζάμαρε'' τα ίδια της τα κομμάτια επί σκηνής,audiokostas είπε:Είναι άξιο θαυμασμού πως αυτός με τον άλλο τον βαραχτύπαότιναναι ήταν η rhythm section σε ένα από τα ιστορικότερα γκρουπ του πλανήτη...
Δεν είναι απλά μεγάλος. Είναι τεράστιος. Προσωπικά τον θεωρώ μια κατηγορία από μόνο του και από τους πλέον "υποτιμημένους" (όπως συνολικά και τους Who).dimsonic είπε:ον τοπικ.
Ακούστε τον John προσεκτικά.
Είναι μεγάλος.