• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Joe Bonamassa Live τον Δεκέμβριο

customidis

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Δεν μπορώ να πω περισσότερα διότι είναι να πέσουν αι τζίφραι από μέρα σε μέρα, αλλα παίζει να έρθει ο JOE BONAMASSA για live στην Αθήνα γύρω στις 15 Δεκέμβρη.

Θα επανέλθω σύντομα με νεότερα. Το νέο δεν είναι μούφα καθώς μου το μετέφερε περήφανα  φίλος παραγωγός music events και σε λίγες μέρες θα σας πω λεπτομέρειες.

http://www.youtube.com/watch?v=

blues rules..και η lespaul του τα σπάει...νομίζω?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ειναι απ'τις λιγες φορες που ευχομαι να ημουν αθηναιος. Παικτρονι ο τυπος και φοβερη μεταδοτικοτητα της ενεργειας του που γινεται αισθητη απο ενα βιντεακι σε μια οθονη. Οποτε φαντασου να πας σε live πως θα ειναι!

ΥΓ: O Eric Clapton του εικοστου αιωνα! ;)

!!!!!!!!!!!!!! Καλά που δεν έχω κλείσει ακόμα εισιτήρια για Αγγλία γιατί έτσι και τον χάσω θα κάνω φόνο!!!!!

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
ΥΓ: O Eric Clapton του εικοστου αιωνα! ;)
Καλά, είπαμε ότι είναι λίγο παρωχημένος ο Eric, αλλά μην τον κάνουμε και μουσικό του 19ου αιώνα! :D

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ουτε για τον eric johnson να μιλουσατε.

Ναι το ατομο σκωτονει αλλα ειναι μια κοπια. Ενας καλος κασσετοφωνος.

Ηρεμηστε και οταν ξαναρθει ο birelli στο Φακανα ξαναμιλαμε.

Spirosmast, όχι μόνο διαφωνώ κάθετα και απορώ με μια τόσο άδικα ισοπεδωτική και αφοριστική τοποθέτηση για έναν μουσικό που από πιτσιρίκι είχε προκαλέσει αίσθηση (ας μην μιλήσουμε καν για την σχέση του με τον BB King) αλλά επιπλέον είμαι σε θέση να σου πω ότι κάνεις τεράστιο λάθος επειδή τον έχω δει λάιβ ενάμισι χρόνο πριν, κάτι που μάλλον εσύ δεν έχεις κάνει.

Ειλικρινά μην τον χάσετε, είναι εκπληκτικός και από πλευράς παιξίματος και ρυθμού (όχι μόνο ηλεκτρικής, βέβαια) αλλά και από πλευράς σύνθεσης των τραγουδιών, κλιμάκωσης του προγράμματος και άψογης εναλλαγής μουσικών που ποικίλλουν από το καυτό bring-down-the-house ηλεκτρικό μπλουζ με ενίοτε πραγματικά άγρια χωσίματα μέχρι εννιάλεπτα αργά τραγούδια - ελεγείες που σε ταξιδεύουν, κάτι που ποτέ δεν θα περίμενες από ένα μουσικό που νόμιζες (ή σου έχουν πει) ότι είναι τόσο στυλιζαρισμένος. Πολύ χαλαρός και χιουμορίστας επί σκηνής, άψογος επαγγελματίας, και όπως είναι φυσικό με μια μπάντα που σπέρνει χωρίς ούτε καν να ιδρώνει. Για μερικές εντυπώσεις μου κοιτάξτε εδώ.

Οντως το ατομο σκοτωνει ....... αλλα νομιζω και το ποστευω πως αν το ακουσεις με κλειστα ματια θα νομιζεις οτι παιζει αλλος.(srv, e johnson, κλπ)

Δε νομιζω οτι εχει ταυτοτητα.

Απλα τον παραδεχωμαι σα session

Παρεπιπτωντος τον εβγαλε ο ΘΕΟΣ Danny Gatton οταν ηταν(καθιστε) 6 χρονων και οντως επαιζε στο σχημα του BB king.

Επισεις, εκει τον πρωτογνωρισα(οχι πρωτοειδα) αλλα ηταν σπονσορας της Budda οταν λανσαρε τον Tone Odyssey, σε περιοδια του BB.(τοτε μου αρεσε περισσοτερο)Να ξερεις οτι το US συστημα αλλιωνει σε γενικες γραμμες το blue feeling γιατι θελει τη μουσικη αυτη στους λευκους. Και εκαι σκατωνεται η φαση

Πωπω.... Σοβαρά;;; Ε τότε να μην πάω :-X

Ρε αδερφέ άσε μας να χαρούμε που έρχεται ένας καλλιτέχνης που γουστάρουμε αντί να κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση για το σύστημα δισκογραφικών στην Αμερική. ::)

spirosmast είπε:
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ουτε για τον eric johnson να μιλουσατε.

Ναι το ατομο σκωτονει αλλα ειναι μια κοπια. Ενας καλος κασσετοφωνος.

Ηρεμηστε και οταν ξαναρθει ο birelli στο Φακανα ξαναμιλαμε.
lol, ωραίος. Μα καλά, προφανώς χωρίς να... αγχώνομαι και χωρίς ίχνος τσαντίλας, αλλά, έτσι για το χαβαλέ, τι νόημα έχει να μπεις σε ένα topic που ανακοινώνεται ένα live (το οποίο πολλοί περιμέναμε πολύ) και να μας πεις "σιγά τη μαλακία"; ::) ;D Δηλαδή άμα πας σε κανα γάμο το βλέπω να'ρχεται το "σιγά, πως κάνεις έτσι για το μπάζο, ούτε για τη δικιά μου να μιλούσαμε! Δηλαδή ντάξει, ωραίος κώλος, αλλά μέχρι εκεί. Ένας ωραίος κώλος. Ηρέμησε και όταν δεις τη δικιά μου ξαναμιλάμε." ;D ;D

menelaos είπε:
τι νόημα έχει να μπεις σε ένα topic που ανακοινώνεται ένα live (το οποίο πολλοί περιμέναμε πολύ) και να μας πεις "σιγά τη μαλακία"; ::) ;D
Για αυτό δεν ασχολήθηκα ούτε δευτερόλεπτο με τη δήλωση

Να ξερεις οτι το US συστημα αλλιωνει σε γενικες γραμμες το blue feeling γιατι θελει τη μουσικη αυτη στους λευκους. Και εκαι σκατωνεται η φαση
Θα το θυμάμαι αρχηγέ. Σε ευχαριστώ.

Με red feeling είναι οκ τα πράγματα;

Αν τελικά έρθει θα γούσταρα να τον δω και για να μην μπερδευτώ θα πάρω μαζί μου κολλύριο για τα μάτια-εκτός από τις μπατονέτες για τα αυτιά.

καλα θα παω zz τοτε. Και sorry αν εθιξα καποιους.

Ηταν καθαρα αποψη

Με εκτιμηση Σπυρος

spirosmast είπε:
Οντως το ατομο σκοτωνει ....... αλλα νομιζω και το ποστευω πως αν το ακουσεις με κλειστα ματια θα νομιζεις οτι παιζει αλλος.(srv, e johnson, κλπ)
Kαμία σχέση. Απολύτως. Μα απολύτως. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχω δει και τον BB King, και πάλι... νόου ριλέσιονσιπ.

μακαρι να ερθει αλλα να παιξει καμια σαλονικα μην ταξιδευουμε παλι....

Γενικα αυτη η συγχρονη στιλιζαρισμενη κ αποστειρωμενη blues pop φαση δεν με τρελενει αλλα ενα τετοιο παιχτη κ μουσικο συγχρονος θα θελα πολυ να τον δω!

bloody_sunday είπε:
Kαμία σχέση. Απολύτως. Μα απολύτως. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχω δει και τον BB King, και πάλι... νόου ριλέσιονσιπ.
ειπαμε νταξει αποψεις ειναι.

γιου νοου ποιντ οφ βιου?

bluezlick είπε:
μακαρι να ερθει αλλα να παιξει καμια σαλονικα μην ταξιδευουμε παλι....

Γενικα αυτη η συγχρονη στιλιζαρισμενη κ αποστειρωμενη blues pop φαση δεν με τρελενει αλλα ενα τετοιο παιχτη κ μουσικο συγχρονος θα θελα πολυ να τον δω!
ΑΥΤΟ!!! ;)

spy είπε:
Γιου νόου Χάρρυ Καλλαχαν;
γιεα αι ολσο νοου μπετερ τζατζ ντρεντ εντ μαι μπεστ φρεντ ισ σμιθ και γουεσον θερτυ φαιβ σπεσιαλ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back