http://www.youtube.com/watch?v=nLKxvjbWULQSuperfunk είπε:εγω παλι θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει...καλος ...κιθαριστας...
Βλακμορ κ εντι προσκυναω σαν μουσικους!mscmkr είπε:Ρε συ είμαι ένας από τους μεγαλύτερους ακούσιους οπαδούς των Leppelin. Ο κατά πολύ μεγαλύτερος αδερφός μου, τους είχε θεούς. Έχω ακούσει τα πάντα από την καλή και από την ανάποδη. Άλλο αν δεν τρελλαίνομαι.
Όσο για τους κιθαρίστες / συνθέτες, πες μου για ποιον άλλο μεγάλο κιθαρίστα αναφέρουμε ότι είναι μεγάλος συνθέτης όταν μιλάμε για το πόσο καλός κιθαρίστας είναι;
Blackmore, VH, SRV, ___, ___; συμπλήρωσε εσύ τα κενά...
πολυ σωστη η παρατηρηση σου!gdevelek είπε:και το εκρηκτικό ριφ στο ξεκίνημα του rock'n'roll των ζεπ 12μετρο είναι, αλλά ΤΙ δωδεκάμετρο... όταν παίρνεις κάτι που θεωρείται δεδομένο και πεπατημένο και του δίνεις άλλο αέρα... είσαι πολύ μεγάλος...
Ακριβώωωωως...bluezlick είπε:αλλα ρε σ ο σρβ (που ειναι απο τους αγαπημενους κιθαριστες) ποσα δικα του κοματια εχει γραψει που αφησαν ιστορια.....
μεγαλος κιθαριστας εδωσε καινουρια αερα στα Blues αλλα οπως ολοι οι Blues Κιθαριστες 12μετρο παιζουν....
Ναι αλλα μετα δεν θα μπορουσες ουτε να παιξεις κιθαρα ουτε να πιεις μπυρα!! ;D ;DX-minor είπε:Δεξί χέρι κι ένα νεφρό θα'δινα να'μουν εκεί τότε κι ας έπαιζε έτσι όλη νύχτα.