JEM JR tremolo arm

jimmydimo

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπέρα.

Ψάχνω για τρεμολο tremolo arm για JEM JR, cosmo black.

Πωλείται άραγε σαν καινούριο ανταλλακτικό; Ξέρει κανείς κάποιο κωδικό ανταλλακτικού ή οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει να το ψάξω; (Εχω βάλει και εδώ αγγελία για μτχ)

Τη λύση να το αλλάξω ολόκληρο με το Gotoh GE1996T που είναι και καλλίτερο, την έχω στα υπόψιν για μελλοντικά.

Ευχαριστώ.

Αυτό το τρέμολο είναι... αβάφτιστο; Κοιτάζω στην σελίδα της Ibanez και αναφέρει μόνο double locking bridge, αλλά όχι μοντέλο.

"Επώνυμη" superstrat, με "επώνυμη" γέφυρα, "επώνυμους" μαγνήτες, και στα 500 ευρώ δεν γίνεται...
Κάπου θα πρεπει να μειώσουν δραστικά το κόστος.

"Επώνυμη" superstrat, με "επώνυμη" γέφυρα, "επώνυμους" μαγνήτες, και στα 500 ευρώ δεν γίνεται...
Κάπου θα πρεπει να μειώσουν δραστικά το κόστος.
Εννοείται... Απλά ρε παιδί μου, δώσε του εκεί ένα όνομα για να ξέρεις τι να ψάχνεις. Έναν λεβιέ για το τάδε τρέμολο...

Δίκιο έχεις εσύ, αλλά ευτυχώς, στην περίπτωση της ibanez δεν χρειάζεται. Για την παραμικρή βιδούλα σου έχει κωδικό, τον οποίο και βρίσκεις σχετικά εύκολα στο εμπόριο.

Αυτό το τρέμολο είναι... αβάφτιστο; Κοιτάζω στην σελίδα της Ibanez και αναφέρει μόνο double locking bridge, αλλά όχι μοντέλο.
Standard DL λέγεται και αντικατέστησε το Edge III. Βασισμένα και τα 2 στο floyd rose και όπως βλέπω το tremolo arm παίζει να κάνει και οποιοδήποτε βιδωτό arm από fr ακόμα και αγορασμένο από aliexpress

Standard DL λέγεται και αντικατέστησε το Edge III.
Ναι, αλλά δεν το γράφουν πουθενά... Ούτε καν στην σελίδα της Ibanez. Γράψε το εκεί πέρα να τελειώνουμε...

το tremolo arm παίζει να κάνει και οποιοδήποτε βιδωτό arm από fr

Το είδα ότι είναι Floyd based, αλλά επειδή ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια και μπορεί να υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση και να μην ματσάρει στο slot, στις στροφές, καλό είναι ο @jimmydimo να πάει "συστημένος" για την αγορά, μην του έρθει κάτι άλλο και του μείνει ο λεβιές αμανάτι.

Προσωπικά, εάν η συσκευασία του ανταλλακτικού που θα αγόραζα έγραφε τον κωδικό του arm, που ανεφέρεται για την κιθάρα μου στο επίσημο site, δεν θα είχα καμία αμφιβολία. Καλό, βέβαια, είναι να το τριπλοτσεκάρει πριν ρίξει την παραγγελία.

Προσωπικά, εάν η συσκευασία του ανταλλακτικού που θα αγόραζα έγραφε τον κωδικό του arm, που ανεφέρεται για την κιθάρα μου στο επίσημο site, δεν θα είχα καμία αμφιβολία.
Όντως. Απλά το λέω για την περίπτωση που ανέφερε ο @Σπινθηροβόλος γάιδαρος, για κάποιο universal part για FR, που θεωρητικώς κάνει, αλλά μπορεί τελικά να μην ματσάρει για μια απειροελάχιστη διαφορά.
Πάντως τώρα που του βρήκες και τον κωδικό, θα πάει direct οπότε δεν θα γίνει κάποια κόμπλα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back