JEFF SCOTT SOTO & DANGER ANGEL LIVE IN ATHENS @ KYTTARO_26/04/2013

Πόντοι
398
http://4.bp.blogspot.com/-mvlDDZSjET8/USdAMN8A99I/AAAAAAAADPo/KGYdOPmPbbQ/s1600/Jeff+Scott+Soto+live.jpg[/img]

Band: Jeff Scott Soto

Support: Danger Angel, Backstage Love, In Phase

Time: 20:00

Ticket Price: €15 (limited presale) - €20 (presale) - €25 (desk)

Η προπώληση ξεκινάει την Τρίτη 12.02.2013

Venue: Kyttaro Live Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα

Ticket Presale: Ticket House, No Remorse Recs, Bat City

Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια, ο θρυλικός performer Jeff Scott Soto ξεκινά για ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ευρώπη, μαζί με το νέο του album “Damage Control”! Μαζί του και οι δικοί μας Danger Angel, με το νέο τους album REVOLUTIA στις αποσκευές τους ακολουθούν τη διαδρομή και συμμετέχουν στο party από το Birmingham έως την Αθήνα!

Στο Κύτταρο, λοιπόν, στις 26 Απριλίου 2013 το tour bus κάνει στάση στην Αθήνα και ο Jeff Scott Soto καλεί τους φίλους της σκληρής μελωδικής μουσικής σε ένα show όπως μόνο αυτός ξέρει να παρουσιάζει. Στήριγμά του η σταθερή, πλέον, JSS band, Jorge Salan (κιθάρα), BJ (κιθάρα, πλήκτρα, φωνές), Edu Caminato (drums) και η τελευταία προσθήκη David Z (μπάσο, ΖΟ2/TSO) και στόχος του να προσφέρει σε όλους μία εκρηκτική βραδιά γεμάτη από μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την μακρά καριέρα του.

Ο Jeff παρακινεί όλους τους φίλους του να είναι από νωρίς στο Κύτταρο καθώς τόσο αυτός όσο και οι Danger Angel επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα καθόλη τη διάρκεια του show!

Οι Backstage Love opening for Jeff Scott Soto & Danger Angel live in Athens @ KYTTARO

https://www.facebook.com/events/207469912711485/

https://www.facebook.com/BackstageLoveOfficial?fref=ts

Ευχαριστούμε την High Voltage Productions για την πρόσκληση και σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε παρέα!

Όσοι ενδιαφέρονται για εισιτήρια μπορούν να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του group για να προμηθευτούν.

Μέλη:

Lead Vocals - George (Lover),

Guitars - Smoker,

Bass/ Backing Vocals - Kostas (One-hitter),

Keyboards - Kostas (Gentleman), Costas Siachamis  ;)

Drums/ Backing Vocals - Stergios (Cozy)

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για παραγγελία εισητηρίων.

Ευχαριστώ.

544481_219327938210369_2019033399_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ελα ρε Κωστα, μπραβο :) Με τη μπαντα μου, θα ακολουθήσουμε το τουρ σε Σόφια, Μπουργκάς και Θεσ/νικη, 21-23 και 25 :)

Μετα σου τους παραδίδω ;D

Neeq από ότι είδα και διάβασα στο Facebook περάσατε όμορφα και ήταν εμπειρία !!

Αύριο στο kyttaro θα πάρουμε κι εμείς μια γεύση.

Ηταν όπως είπα κουραστικά (φαντασου τι τραβανε οι D.A.), αλλά ολα τα παιδια ειναι ενας κι ενας και η παρέα ήταν σουπερ.

Ενδεικτικά σου λέω μονο, οτι ο ίδιος ο Jeff ασχοληθηκε με το που θα τακτοποιηθούμε στα καμαρινια, και οταν του ειπαν οτι δεν υπαρχει αλλος χωρος, μας προσφερε το δικο του (με ελευθερη προσβαση στο φαγητο και τα ποτά του).

Θα το διαπιστωσεις μονος σου. Δωσε και χαιρετισματα στον Πητερ τον ηχοληπτη ;D

Είμαι ευγενικο παιδί εγώ Νίκο μου :) Πηρα ενα κομματι πίτσα και μια μπυρα, επειδή επεμενε να μη ντρεπόμαστε, αλλα μεχρις εκεί. Μετα που βγηκε στη σκηνη επηδηξα κατι σαντουιτσακια απο το subway ;D

Τωρα μόλις επέστρεψα απο το live μας εδω στη Θεσ/νικη, και εχω να πω μονο αυτο: ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ.

Απειρη ξερολίαση απο ανθρωπους που δεν ξερουν τι σημαινει στερεοφωνια, υφάκι απο ανθρωπους που η μεγαλύτερη επιτυχια τους ήταν μια εκπομπη στις 3 το πρωι στο TV100, σαπόρτ μπαντα που δεν ξερω καν πως χωθηκε στο προγραμμα, να ερχεται 15' μετα το ανοιγμα της πόρτας και να θελει να κανει και soundcheck και ενας ήχος λες κλάνει περιστέρι με δυσκοιλιοτητα.

Ευτυχως στη Βουλγαρια ειχαμε να κανουμε μονο με σοβαρους ανθρωπους, αριστους στη δουλεια τους, και προσγειωμένους. Ηταν μια μυτια σοβαρής δουλειας, πριν γυρισουμε στην εγχωρια βλακεία.

Κωστή, σόρυ για τη γκρινια στο θεμα σου. Εσεις απο κοντα τους ανθρωπους του Jeff και τους Danger Angel. Θα ευχαριστηθείτε σοβαρή δουλεια ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back