- Πόντοι
- 36
επαθα ζημια με το βιντεο αντωνιο.....αμαν.. 8O
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα....καλοεγω αν γινετε το θελω ολο αλλα και αυτο που εχεις εδω δεν ξερω πως να το κατεβασω..
δεν το επιασες αντωνακι......αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα....καλοεγω αν γινετε το θελω ολο αλλα και αυτο που εχεις εδω δεν ξερω πως να το κατεβασω..
..αφου και αυτος απο καπου το κατεβασε..
Aγαπητε φιλε..εδω κανεις λαθος..δεν το κατεβασα απο πουθενα και δεν γνωριζω αν υπαρχει απο καποιο p2p προγραμμα...
Το απεκτησα απο ανταλλαγη με συλλεκτες μουσικων βιντεο τον καιρο που ημουν Αγγλια...
Τελως παντων..εγω αυριο θα το ανεβασω το λινκ....
Βασανιστειτε τωρα...........
δεν ειχε βγει το the maze to 91!!Timmons τρελο αγορι εχω 6 βιντεο...οσο για Vinnie Moore' date='πως σου φαινεται το εξης¨
[i']Vinnie Moore Live In New York 91(The Maze Tour)[/i]
δινω και το υπολοιπO αλλος τωρα....ας κατεβασει αυτο και μετα με 2000 ευρω του ο(τα εσοδα θα διατεθουν στον Μαρινο τον τυλιχτη...απο αλλο ποστ αυτο.χαχαχαχααχαχ)
Σωστος....it was Meltdown.....!!!!!!!!δεν ειχε βγει το the maze to 91!!Timmons τρελο αγορι εχω 6 βιντεο...οσο για Vinnie Moore' date='πως σου φαινεται το εξης¨
[i']Vinnie Moore Live In New York 91(The Maze Tour)[/i]
δινω και το υπολοιπO αλλος τωρα....ας κατεβασει αυτο και μετα με 2000 ευρω του ο(τα εσοδα θα διατεθουν στον Μαρινο τον τυλιχτη...απο αλλο ποστ αυτο.χαχαχαχααχαχ)