Άλλο πουλάει ο ένας κι άλλο ο άλλος. Επίσης μην ξεχνάς πως ο Βαγγέλης εκτός από το διαφορετικό """ρεπερτόριο""" έχει και διαφορετικό "ρεπερτόριο" εξοπλισμού, νομίζω...Terry RoscoeBeck5 είπε:αλλά... πως να το πω τώρα... Εμ, ο Βαγγέλης θα τα έπαιζε μόνος του αυτά, χωρίς άλλους τρεις νοματαίους ;D ;D ;D
Σωστο 8)Μανώλης Χναράκης είπε:Άλλο πουλάει ο ένας κι άλλο ο άλλος. Επίσης μην ξεχνάς πως ο Βαγγέλης εκτός από το διαφορετικό """ρεπερτόριο""" έχει και διαφορετικό "ρεπερτόριο" εξοπλισμού, νομίζω...
Διορθώστε με αν κάνω λάθος![]()
Ακριβώς αυτό. 8)atreu73 είπε:Και 'γω προτιμώ Vangelis. Είναι νομίζω ένα είδος από μόνος του.
Όπως και να το κάνουμε, η επικούρα που χαρακτηρίζει το Βαγγέλη, και ο τρόπος που ενορχηστρώνει και εκτελεί, είναι one-of-a-kind. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, ούτε στη δουλειά που κάνει στο στούντιο, ούτε στα concerts που δίνει. Και μόνο που δε χρησιμοποιεί υπολογιστές σε κανένα μέρος της συνθετικής και παραγωγικής διαδικασίας (ούτε καν στην ηχογράφηση), αυτό και μόνο μιλάει από μόνο του. Εγώ δηλαδή δεν έχω δει ποτέ μου συνθέτη να κάνει scoring έχοντας μπροστά του την οθόνη που παίζει η ταινία την οποία έχει αναλάβει να "ντύσει", και σε κάποια λεπτά έχει συλλάβει το θέμα, το τι θα παίξει, τι ήχους θα χρησιμοποιήσει, να είναι τόσο έτοιμος και στο τσακ-μπαμ να έχει τα πάντα έτοιμα.Ο καθενας σιγουρα εχει τον δικο του τροπο δουλειας με τους δικους του ηχους![]()
Δεν με βρισκεις αντιθετο σε οσα λες συμφωνω απολυταcyclops είπε:Ακριβώς αυτό. 8)
Όπως και να το κάνουμε, η επικούρα που χαρακτηρίζει το Βαγγέλη, και ο τρόπος που ενορχηστρώνει και εκτελεί, είναι one-of-a-kind. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, ούτε στη δουλειά που κάνει στο στούντιο, ούτε στα concerts που δίνει. Και μόνο που δε χρησιμοποιεί υπολογιστές σε κανένα μέρος της συνθετικής και παραγωγικής διαδικασίας (ούτε καν στην ηχογράφηση), αυτό και μόνο μιλάει από μόνο του. Εγώ δηλαδή δεν έχω δει ποτέ μου συνθέτη να κάνει scoring έχοντας μπροστά του την οθόνη που παίζει η ταινία την οποία έχει αναλάβει να "ντύσει", και σε κάποια λεπτά έχει συλλάβει το θέμα, το τι θα παίξει, τι ήχους θα χρησιμοποιήσει, να είναι τόσο έτοιμος και στο τσακ-μπαμ να έχει τα πάντα έτοιμα.
Σωστος για αυτο δεν ηθελα να συγκρινω τον τροπο δουλειας ο καθενας εδωσε κατι ξεχωριστο και ειναι σεβαστο.cyclops είπε:Από την άλλη βέβαια είναι ένας τύπος (JMJ) που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ηλεκτρονική μουσική, με άκρως επιτυχημένα και αναγνωρίσιμα tracks, και δεν είναι άδικο να τον χαρακτηρίζουν πολλοί ως έναν από τους πιο σημαντικούς πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής. Και έχουν απόλυτο δίκιο.![]()
Ακριβώς έτσι είναι. Ο καθένας τους είναι απόλυτα σεβαστός γι' αυτό που κάνει και τον τρόπο δουλειάς του, κι επίσης και οι δύο έχουν τη δική τους ιστορία και τεράστια προσφορά στη μουσική.foxxx είπε:Σωστος για αυτο δεν ηθελα να συγκρινω τον τροπο δουλειας ο καθενας εδωσε κατι ξεχωριστο και ειναι σεβαστο.
Pop διάθεση είναι πολύ ευγενικός χαρακτηρισμός θα έλεγα. :Jet72 είπε:Ειδικά αυτή η ποπ διάθεση στο live του μου φαίνεται πολύ "κάπως".