Στο guitar store στα Εξάρχεια πρέπει να έχειZtelioz είπε:Πλάκα πλάκα που πουλάνε jam pedals στην Αθήνα?
Και η ανωτέρω λύση του Tans φαίνεται ενδιαφέρουσα...ART Music, Ακαδημίας 69, τηλ : 210-3821038Εσωτερον Studio, Κολοκοτρώνη 29, Δάφνη, 210-9732814, www.esoteron.gr
Guitar Store, Σουλτάνη 4, τηλ : 210-3846200
Φαίνεται ότι έχεις αποκλειστική πληροφόρηση...theStratWithin είπε:Μου ειπε θα φερει τωρα και ο Telesound στο Γαλατσι (Βεϊκου κ Γαλατσίου πρπ)
Πολυ εξυπηρετικα παιδια!
Να διευκρινίσω ότι στον θωμά οι τιμές είναι πολύ μεγαλύτερες απ ότι αν το πάρεις απ τον ίδιο..pinhead είπε:Μπραβο στα jam αλλα να πω την αμαρτια μου δεν πολυτρελαινομαι.Τα εχω παιξει ολα και ηχητικα ειναι απλα τελεια αν σου αρεσουν αυτα που αντιγραφουν.Και εκει ειναι η διαφωνια μου.Πολλα λεφτα για ρεπλικες.Δεν ειναι κατι πολυ παραπάνω.Ομορφες ποιοτικες ρεπλικες που δεν δικαιολογουν πουθενα τα τοσα πολλα λεφτα τους.
Προσωπικα θα ηθελα να δω και μερικες δικες τους υλοποιησεις οπως εχει κάνει ο telegun.Οπως και να εχει μπράβο τους ομως.
Nαι ειναι πιο φθηνα οντως αλλα και παλι ειναι ακριβα.if_it_is είπε:Να διευκρινίσω ότι στον θωμά οι τιμές είναι πολύ μεγαλύτερες απ ότι αν το πάρεις απ τον ίδιο..
και επίσης ότι δεν είναι όλα ρέπλικες.. έχει και μερικά όπως το phaser που απλά είναι classic αλλά δεν είναι αντίγραφο κανενός!
+1000 και στο πρώτο και στο δεύτερο σκέλος.pinhead είπε:Μπραβο στα jam αλλα να πω την αμαρτια μου δεν πολυτρελαινομαι.Τα εχω παιξει ολα και ηχητικα ειναι απλα τελεια αν σου αρεσουν αυτα που αντιγραφουν.Και εκει ειναι η διαφωνια μου.Πολλα λεφτα για ρεπλικες.Δεν ειναι κατι πολυ παραπάνω.Ομορφες ποιοτικες ρεπλικες που δεν δικαιολογουν πουθενα τα τοσα πολλα λεφτα τους.
Προσωπικα θα ηθελα να δω και μερικες δικες τους υλοποιησεις οπως εχει κάνει ο telegun.Οπως και να εχει μπράβο τους ομως.
Το phaser είναι βασισμένο στις παλιές ηχογραφήσεις των Pink Floyd χωρίς να μιμείται κάποια εταιρία και το waterfall απλά χρησιμοποιεί τα NOS Panasonic chips MN3101 και ΜΝ3007! 8)pinhead είπε:Nαι ειναι πιο φθηνα οντως αλλα και παλι ειναι ακριβα.
To phase90 δεν ειναι το phaser;Το waterfall ποιο υποτιθεται ειναι;