HellFire είπε:Αυτό ακριβώς! Επειδή ξέρω οτι ήσαστε φώτο λάγνοι θα βάζω μόνο φώτο! ;D
Mike αυτό πες το σε όλους αυτούς που περιμένουν τις κιθάρες τους.... ;Dmikeguitar είπε:Αμαν τι είναι αυτό κατασκευή κιθάρας ηλεκτρικής πάλι.Πόσες εχετε ξεκινήσει όλοι παράλληλα και φτιάχνεται ;Καλή συνέχεια και βάλτε και κανα σκαφτό όργανο στο παιχνίδι.Να τελειωνετε πρωτα το ένα όργανο και μετά το επόμενο γιατί θα πελαγώσουμε.
Σωστα ! Περιμενω τη χεντριξοστρατ πώς και πώς! Θα αυτομαστιγωθώ να πάω πιο γρήγορα!HellFire είπε:Mike αυτό πες το σε όλους αυτούς που περιμένουν τις κιθάρες τους.... ;D
Καλή real-time συνέχεια.Όποιος μπορεί καλό θα είναι να ανεβάσει και κάποιο timelapse video με την κατασκευή.argytar είπε:Σωστα ! Περιμενω τη χεντριξοστρατ πώς και πώς! Θα αυτομαστιγωθώ να πάω πιο γρήγορα!
;D ;D ;D
Mike δεν ειναι τηλεόραση αγόρι μου , γραπτά είναι διάβαζέ τα με το ρυθμό που σε βολεύει ή μπες σε κανα δυο μηνες στο diy να τα δεις μαζεμενα και με τη σειρά.
Να μην τα ενημερωνουμε real- time δηλαδής??
![]()
Εχει κι αυτό τη χάρη του!
Σε μια σοβαροτερη νοταmikeguitar είπε:Καλή real-time συνέχεια.Όποιος μπορεί καλό θα είναι να ανεβάσει και κάποιο timelapse video με την κατασκευή.
Η μαυρη thinline δεν πιάνεται για σκαφτο? ???mikeguitar είπε:βάλτε και κανα σκαφτό όργανο στο παιχνίδι.
Μια χαρά σκαφτή ειναι.Κάτι σε παραδοσιακό όμως θα ειχε πολύ ενδιαφέρον δούμε πιστεύω. Άλλωστε από τους luthiers του forum έχουμε πάντα τις μεγαλύτερες προσδοκίες.Καλη συνεχεια με πολυ μεράκι.HellFire είπε:Η μαυρη thinline δεν πιάνεται για σκαφτο? ???
Why?Έτσι την ήθελε ο Kurt Cobain,αυτός την σχεδίασε....cigaret13 είπε:Η φωτό στο 1ο ποστ φαντάζομαι είναι παραμορφωμένη έ;![]()
Άααα έτσι εξηγείται ότι μοιάζει με στραβοχυμένο λουκουμά....!HellFire είπε:Why?Έτσι την ήθελε ο Kurt Cobain,αυτός την σχεδίασε....
Χαχα δεν είναι για μένα,αλλά όταν τον δω θα του το πω...(Του Cobain ;Dcigaret13 είπε:Άααα έτσι εξηγείται ότι μοιάζει με στραβοχυμένο λουκουμά....!
Συγχώρεσε με βρε Hellfire, αλλά πιο άσχημη κιθάρα, μάλλον, δεν έχω ξαναδεί! Φυσικά αφού αρέσει σε'σένα, σε κανέναν δεν πέφτει λόγος....![]()
olice:
Θα μας κανεις κανενα τιουτοριαλ για ραουντ λαμ να γουσταρουμε?HellFire είπε:Για καλή μου τύχη ψάχνοντας μέσα στο κουτί με τα spare parts ;D βρήκα ενα μπράτσο απο Mustang '71 original ( Λάθος Αργύρη του '71 είναι).
Με βάση αυτο το μπράτσο θα φτιάξω της Jagstang μιας και είναι το ίδιο που φόραγε η κιθάρα αυτή.Ουσιαστικά η Jugstang είναι το πάντρεμα μιας Jaguar και μιας Mustang!!!
για ψαξε λιγο καλυτερα,καπου πηρε το ματι μου και μια ολοκληρη tele του 52.... ;D ;D ;DΓια καλή μου τύχη ψάχνοντας μέσα στο κουτί με τα spare parts ;D βρήκα ενα μπράτσο απο Mustang '71 original