Ανακαλώ!!! Άλλη φορά θα βουτάω πρώτα στο μυαλό μου την γλώσσα μου και μετά θα μιλάω..... :cigaret13 είπε:Άααα έτσι εξηγείται ότι μοιάζει με στραβοχυμένο λουκουμά....!
Συγχώρεσε με βρε Hellfire, αλλά πιο άσχημη κιθάρα, μάλλον, δεν έχω ξαναδεί!
Tι εγινε? Έπεσε τηλεφωνακι απο τον Kurt Cobain και κάνουμε αλλαγή στις δηλώσεις μας τωρα????? ;Dcigaret13 είπε:Ανακαλώ!!! Άλλη φορά θα βουτάω πρώτα στο μυαλό μου την γλώσσα μου και μετά θα μιλάω..... ::-X
Καλά, συγνώμη κιόλας, αλλά εσύ πιστεύεις ότι ο Kurt είναι νεκρός.....; :HellFire είπε:Εδω που τα λεμε και εμένα αν με έπαιρνε τηλέφωνο απο εκεί που βρίσκεται ,θα τα χρειαζόμουν λιγουλάκι! O0
Λες να τα πίνει σε κανενα μπαρ στο Αμέρικα,μαζί με τον Έλβις και αυτήν τη στιγμή να διαβάζουν Νοιζ?cigaret13 είπε:Καλά, συγνώμη κιόλας, αλλά εσύ πιστεύεις ότι ο Kurt είναι νεκρός.....; :>
![]()
Άντε ανέβασε κι άλλες φώτο...., μπας και με κάνεις να συμπαθήσω τα σχήματα των jaguar και mustang.... O0
Πολύ ωραία η βαφή! Congrats!!HellFire είπε:Λες να τα πίνει σε κανενα μπαρ στο Αμέρικα,μαζί με τον Έλβις και αυτήν τη στιγμή να διαβάζουν Νοιζ?
Δηλαδή όχι απλά ζει ο Kurt, αλλά .... τα βάφει κιόλας? ;D ;D ;D ;Dargytar είπε:Πολύ ωραία η βαφή! Congrats!!
HellFire είπε:Λες να τα πίνει σε κανενα μπαρ στο Αμέρικα,μαζί με τον Έλβις και αυτήν τη στιγμή να διαβάζουν Νοιζ?