- Πόντοι
- 38
ρε φιλε ημαρτον... εχω πεθανει στο γελιο.... ;D ;D ;D ;D ;DKsekourdistos είπε:διαβασαν οι φιλοι συμφορουμιτες οτι ο aris ψαχνει jackson και εχουν βαλει σε αγγελια οτι ειχαν και δεν ειχαν !
ρε φιλε ημαρτον... εχω πεθανει στο γελιο.... ;D ;D ;D ;D ;DKsekourdistos είπε:διαβασαν οι φιλοι συμφορουμιτες οτι ο aris ψαχνει jackson και εχουν βαλει σε αγγελια οτι ειχαν και δεν ειχαν !
Δεν καταλαβαινω γιατι να ισχυει αυτο... Δηλαδη τελειως αντικειμενικα, αν υποθεσουμε οτι η κιθαρα του Χρηστου ειναι κομπλε, δεν ειναι μια πολυ καλη λυση για τον Αρη που ψαχνει αυτο ακριβως, και σε συμφερουσα τιμη?ειμαι απολυτα σιγουρος οτι η κιθαρα σου ειναι cream of the crop και μακαρι να την επαιρνα τωρα αμεσως αλλα καταλαβαινεις οτι να διαφημιζεις κατι που εχεις βαλει στις αγγελιες σε κανει υποψηφιο για αρνητικο προσημο στο karma σου ;
Xρονια πολλα αδερφε! Θα ανεβω τελη Γεναρη, αρχες Φλεβαρη! Να κανονισουμε κανα meeting!Stinky, θα ανέβεις καθόλου Salonica? Πήρε ο κουμπάρος μου ένα studio και έχουμε πρόσβαση ολημερις και ολονυχτις δωρεάν σε Diezel Herbert, Bogner, Mesa etc
Πολύ καλή είναι, σε νορμάλ τιμή, και ταιριάζει ακριβώς σε αυτά που ψάχνει ο Άρης, αλλά το ότι το κοπανάει τρείς σελίδες συνέχεια φαντάζει λίγο άσχημο... ένα πμ φτάνει.Stinky είπε:Δεν καταλαβαινω γιατι να ισχυει αυτο... Δηλαδη τελειως αντικειμενικα, αν υποθεσουμε οτι η κιθαρα του Χρηστου ειναι κομπλε, δεν ειναι μια πολυ καλη λυση για τον Αρη που ψαχνει αυτο ακριβως, και σε συμφερουσα τιμη?
Συνεπώς έχει γίνει ένα φάουλ στην περίπτωσή μας. Μπορεί το όργανο να είναι όντως άψογο και όντως σε εξαιρετική τιμή, να υπάρχει κάθε καλή πρόθεση για να γλυτώσει λεφτά ο Άρης αλλά το φάουλ παραμένει.7. Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση.