Κοίτα με τι ξεκίνησαν
Hammet με flyin v Και strato ως το master (αν και σε αυτό με flyng-v το ηχογράφησε) Ακόμα και τώρα με μια τέτοια και 1 lespaul ξεσκίζεται στο στουντιο. δες τα βιντεο.
Εξοντους με φεντερ και flying-v (δες το bonded by blood)
Slayer και ιδίως ο Hanneman ως το Seasons κυρίως με lespaul αλλά και διάφορες bcrich (δες πχ στο decade of aggression τις παλιές φοτο). Οπότε ουσιαστικά από την περιοδεία του seasons και μετά το γύρισε σε soloist
Οι σεπουλτούρα από το Beneath και μετά το γύρισαν σε jacson (o kisser γιατί ο καβα το γύρισε σε bcrich warlock)
Και για τον σμιθ ασχολίαστο.
Εγώ λέω ότι οι
gibson και ιδίως οι V βγάζουν πολύ γρήγορα σολα
Για να μην αναφέρουμε και άλλους οπως οι metal church testament και άλλοi. Αλλά και πέραν των στενών ορίων του θρας.
Για να μην μιλήσουμε και για πέρα των στενών ορίων του μεταλ (τζαζ, country πχ; ) που παίζονται παπάδες και οι κιθάρες με τα υποτιθέμενα ¨γρήγορα¨ μπουζουκόταστα πάνε άκλαφτα!
Το τελειώνω εδώ εγώ, γιατί θα ξεσκιστεί το θέμα και δεν θέλω. Αν θες άνοιξε νέο θέμα περί "γρήγορων" λεπτών vs αργών χοντρών μπράτσων, να μπουν και άλλοι στο παιχνίδι, γιατί εδώ δεν θα το δει κανείς από όσους έχουν κάτι να πουν πέρα από μένα.