Jackson 2 humbuckers.Αλλα ποιους??

Και το αστείο είναι ότι το thread λέγεται Jackson με 2 humbuckers!!! :lol: :lol:

:D :D :D :D :D

Με εσας εδω μεσα εχω μπλεξει..αλλιως ξεκινησα κι'αλλου εφτασα..

:wink:

Ψηφίζω Desert Camo δαγκωτό!!!!!!

Προσκυνώ για το videaki!!!

Κι εγώ καμουφλάζ! Εντάξει κλασικό το μαύρο, αλλά όλοι μαύρο έχουν. Πάρε το καμο και παιξ' το σεπουλτουρα σου λέω....

Κι εγώ καμουφλάζ! Εντάξει κλασικό το μαύρο' date=' αλλά όλοι μαύρο έχουν. Πάρε το καμο και παιξ' το σεπουλτουρα σου λέω....[/quote']+10000000000000000000000 :wink:

Χτύπα Jacksonιά Desert Camo!
Δαγκωτο!!Δεν το συζηταω.

Ωχ ωχ ωχ Ασχημα τα νεα...

Ο τhomann την εχει 1000 euro 8O 8O 8O και δεν ειναι και σε διαθεσιμοτητα..

http://www.thomann.de/gr/jackson_dk_7_cristian_olde_wolbers.htm

Αντιθετα,η μαυρη εχει 579 euro 8O και ειναι και σε διαθεσιμοτητα.

Μπορω να περιμενω οσο χρειαστει για να την φερει,αλλα ξενερωσα με την ζωη μου με την τιμη.. :cry: :cry:

Και το θεμα ειναι οτι ΘΕΛΩ ΤΗΝ DESERT CAMO :o :o

Δεν μ'αρεσει η μαυρη πια..

Μεγάλη η διαφορά στην τιμη... Λογικό να έχει διαφορά αλλά όχι και τόση..

Και μάλλον θα πρέπει να του την παραγγείλεις για να την φέρει. Από Στόλλα κοίταξες? Ρώτα και σε κανένα ελληνικό μαγαζι μήπως...

Πάντως ρίξε μια ματιά και σε άλλες, πέρα από αυτήν ή και αυτές που σου έδειξα. Για παράδειγμα για τον ήχο που θες δες καμιά bcrich assasin

http://www.bcrich.com/assassin_px3t.html

Παιδες η αποφαση εχει ηδη παρθει προ πολλου. :wink:

Η κιθαρα που θ'αγοραστει θα ειναι η Jackson που εχουμε πει.Αυτη με καλυπτει σε ολα οσα ζηταω και με τρελλενει εμφανισιακα.

Απλα κολλησαμε λιγο στο χρωμα,αυτο ειναι ολο..

Καλο θα ηταν να την επαιρνα σε Desert Camo αντι για την μαυρη,αλλα 420 ευρο διαφορα μονο για το χρωμα δεν υπαρχει περιπτωση να τα δωσω,για κανενα λογο. :evil:

Και δεν δικαιολογειται κιολας τετοια χρηματικη διαφορα..

Με την πρωτη ευκαιρια θα παω κεντρο να ριξω μια ματια στον αντιπροσωπο και στα επι μερους μαγαζια για να ρωτησω τιμη και για τα 2 χρωματα.Παρεπιμπτοντως μπορειτε να αναφερετε ποιοι αλλοι πουλανε Jackson περα απ'τον αντιπροσωπο?για να μην γυρναω ολη την Αθηνα σαν το μ@%$#κα?

Τhanx.

ΥΓ: ...παντα ηθελα μια μαυρη κιθαρα και ποτε δεν ειχα ρε γαμωτο...

Βασικά jackson θα βρεις παντού, αλλά δεν ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο. Πως και σκάλωσες μόνο με αυτόν. Καλύτερα να πάρεις κανά με 2 humb παρά με 1. Ε κάπου θα χρειαστεί και αυτός!

Τώρα αφού δεν έχεις μαύρη και πάντα ήθελες όρμα!!!

Βασικά jackson θα βρεις παντού' date=' αλλά δεν ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο. Πως και σκάλωσες μόνο με αυτόν?[/quote']
...μεσα στα ματια σου,ο κοσμος ολος..

...ερωτας ερωτας κεραυνοβολος... :D

Οκ δεν. Αν μιλάς για έρωτα...... βουρ στον πατσά!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back