- Πόντοι
- 48
Χα. Προσπαθείς να με ξεγελάσεις. Θα έπρεπε όμως να ξέρεις ότι το ξέρω. Το Hotel California ΔΕΝ έχει δυτική πτέρυγα.trolley είπε:Τι...το πούλησες;
Ελπίζω τουλάχιστον ότι έβαψες τη δυτική πτέρυγα.
Μη γίνουμε ρεζίλι.
Χα. Προσπαθείς να με ξεγελάσεις. Θα έπρεπε όμως να ξέρεις ότι το ξέρω. Το Hotel California ΔΕΝ έχει δυτική πτέρυγα.trolley είπε:Τι...το πούλησες;
Ελπίζω τουλάχιστον ότι έβαψες τη δυτική πτέρυγα.
Μη γίνουμε ρεζίλι.
Ίσως μόνο οι κινεζιές του κιλού.audiokostas είπε:Ακόμα και οι Κινεζιές του κιλού έχουν RCA.
ξέρω τι τσίπης είναι....και δεν ήθελα να του ανεβάσω το budgetaudiokostas είπε:Δεν ήξερα ότι υπάρχει dvd/cd μόνο με scart.
Πρέπει να το ψαξες πολύ βρε συ θηρίο. ;D
Ακόμα και οι Κινεζιές του κιλού έχουν RCA.
ωραία...τώρα ησύχασα...Όταν σταματήσει να κάνει βλακείες με τα βυνίλια, θα έχει και μια σοβαρή δουλειά για να βγάλει το μεροκάματο.... 8)atreu73 είπε:Μα εγώ πρώτος μίλησα για την σατανιστική και καταχθόνια φύση του ταλαντούχου jack white (whiteΤι white;
Να πούμε επίσης ότι καθόλου τυχαίο δεν είναι που αγόρασε το γνωστό Ηotel California*.
Προσοχή.
*αλήθεια το αγόρασε.
Και με κανα εικοσάρικο (πάνω κάτω) στο Πλαίσιο καθαρίζεις....marathon είπε:ξέρω τι τσίπης είναι....και δεν ήθελα να του ανεβάσω το budget;D ;D
Έτσι τρυπώνουν στις καρδιές των κοριτσιών.audiokostas είπε:Και με κανα εικοσάρικο (πάνω κάτω) στο Πλαίσιο καθαρίζεις....
Πόσο τσίπης βρε παιδί μου πλέον;
Λίγα τα λόγια για το Hotel California.
Το κομμάτι που μου έχει δώσει τις περισσότερες ώρες εφηβικής χαράς.![]()
Μετά έμαθα τους στίχους. Επιλεγμένα ψιθυρισμένοι (για να μην φανείς κουραστικός κι εξυπνάκιας). Τις τρέλλαινε.
Όταν δε έμαθα και τα ακκόρντα, τα ποσοστά επιτυχίας άγγιζαν αυτά των δημιουργών.
ρε συ στον ΚωτσοβολΑ και στην ΗλεΧτρονικη πηγα και ΜΟΝΟ dvd με scart ειχαν.... ;D ;Dmarathon είπε:ξέρω τι τσίπης είναι....και δεν ήθελα να του ανεβάσω το budget;D ;D
είναι ότι πιο τελευταίο στη τεχνολογία ;D ;D ;DSuperfunk είπε:ρε συ στον ΚωτσοβολΑ και στην ΗλεΧτρονικη πηγα και ΜΟΝΟ dvd με scart ειχαν.... ;D ;D
Δεν είχα στόχο την καρδιάΈτσι τρυπώνουν στις καρδιές των κοριτσιών.
Ναι, αλλά δεν βολεύει. Μαζεύεται και το αίμα στο κεφάλι.Το δοκίμασες ανάποδα;
ρε δεν ειχε σου λεω.... ;D..τουλαχιστον στη Μεσογειων που πηγα εγω.... ;D...audiokostas είπε:SF, ψεύδεσαι.
Ή πρέπει να πάρεις επιτέλους εκείνα τα γυαλιά που όλο λες
κάποτε είχες άλλες τόσες κασσέτες...άρχισε να ψηφιοποιείς νέοςSuperfunk είπε:....αλλα εχω τοσα πολλα cd που τα λυπαμαι να τα βλεπω να μαραζωνουνε....
Στην περίπτωσή μου, ούτε η Τατιάνα αναρωτιέται....theoctapus είπε:Ευτυχώς που δεν διαβάζουν το noiz γυναίκες γιατί θα είχαμε φωνές, κλαματα, ξεμαλιάσματα, "τον αγαπώ, τον αγαπώ και δεν με θέλει" και μια Τατιάνα να αναρωτιέται "Γιατί;"
Ο Ευαγγελάτος το ξέρει;audiokostas είπε:Στην περίπτωσή μου, ούτε η Τατιάνα αναρωτιέται....![]()
Κάτσε να καταλάβω, έχεις κασετόφωνο Να-γκαμίτσι;Καλα μη μου θυμιζεις τις κασσετες,πανω απο 1000 κομματια εφυγαν αερα στα σκουπιδια μεσα σε ενα βραδυ.....(το κασσετοφωνο ομως το εχω ακομα.. ;D...μια και ειναι Nagamichi και κοστιζε μια περιουσια οταν το αγορασε ο πατερας μου...δε μου κανει καρδια να το πεταξω...)
νε ρai φιλΩς..αφτο ακριβοςtheoctapus είπε:Κάτσε να καταλάβω, έχεις κασετόφωνο Να-γκαμίτσι;
Έχεις αυτό που λέμε: one track mind. Σαν δίσκος των Pink Floyd.audiokostas είπε:Ναι, αλλά δεν βολεύει. Μαζεύεται και το αίμα στο κεφάλι.
Κανένας από τους δύο δεν το φχαριστιέται.![]()
Ολοι πλην του Audiokostas..αυτος θελει Natonegamitsoune... ;D ;D (ειναι πιο high end μοντελλο με 6 κεφαλες.....για να παιζει καλυτερα Yes & Genesis ;D)atreu73 είπε:Όπως και να 'χει, όλοι Nagamitsi θέλουμε.