Jack Bruce: Led Zep Were Crap

Όχι και τόσο αγαπητό Μέταλ Χάρμπορ,

Διάβασα τα γράμματα της Μαρίας και της Τασούλας, αμφοτέρων και των δύο από τα Πετράλωνα, και θέλω να δηλώσω ότι εμένα το αγόρι μου είπε ότι όλοι αυτοί οι χεβυμεταλλάδες είναι άπλυτοι, ναρκομανείς, σατανιστές και ίσως και κομμουνιστές.

Το αγόρι μου είναι πολύ ψαγμένο με τη μουσική, και μου είπε επίσης ότι να ακούω μόνο Μαντόνα, Μαρινέλλα και Τάκη Ζαχαράτο, και αν θέλω να μάθω περισσότερο την ξένη μουσική υπάρχουν και οι Βίλατζ Πιπλ που παίζουνε ντίσκο και είναι καθαροί και χριστιανοί, γιατί έχουνε ένα τραγούδι που μιλάει για την ξένη ΧΕΝ.

Εμένα πάλι μ' αρέσει αυτός ο κούκλος που τραγουδάει στους Χιμ, αλλά δεν το λέω στο αγόρι μου γιατί θα ζηλεύει και δεν του χαλάω χατίρι, γιατί τον θέλω κολασμένα και είναι και άγριος και βαρβάτος.

Αυτά,

Λάκης, Μπουρνάζι

A ρε να έπαιζα σαν τον Page και ας είχα 11 μήνες το χρόνο τενοντίτιδα, σαν τον Blackmoore ας είχα 10 μήνες τενοντίτιδα.....

Προς Τασούλα: Ναι, για τον Τάκη μιλάμε. Το ξέρω ότι έχει παράληλη σχέση γιατι μου το είπε ο ίδιος. Αλλα δε με νοιάζει με πιες βγάζει τα μάτια του, με νοιάζει ότι μόνο με μένα πηγαίνει στις συναυλίες. Κατάλαβες; Μαρία.

Προς playloud: Επειδή πας να θέσεις ταξικό θέμα, σε πληροφορώ ότι σκέφτηκα τα Πετράλωνα επειδή ο αδερφός μου με ρωτούσε χτες πώς μπορεί να πάει εκεί με το αυτοκίνητο από το Κεφαλάρι και επίσης ρωτούσε αν είναι ασφαλές μέρος για να παρκάρει την Cayenne. ;D ;D ;D

Τι σου ειναι αυτοι οι νεοπλουτοι. Μεχρι και τους ινδιανους τους κανανε αμαξια :)

Προς Spy: πες στην αλλη την καρακαξαα οτι κατι μιριζομουνα αλλα ας το κρατησει το κελεπουρι, ουτως η αλλος δεν τα πολυκαταφερνε να... ξεσκονισει τον κουραμπιε (ιφ γιου κατς μαι ντριφτ). Εν τω μεταξι, δωσμου το κινιτο του αδερφου σου.

Κατα τα αλλα, και για να μην σας χαλαο περισοτερο το τοπικ, οι Περπλ μπορει να ειχαν πιο τεχνικα τραγουδια αλλα την ατμοσφερα των Zεπελιν δεν την εφτασαν ποτε. Δεν ηταν κατι χειροπιαστο, ουτε κατι που του εβαζες ταμπελα και το καταχωρουσες σε μια ροκ εν ρολ εγκυκλοπαιδια. Ηταν κατι μαγικο που απευθυνοταν κατευθιαν στην αισθιση του ρυθμου κι οχι της ακοης.

Δεν ήταν ο μόνος που έχει πει κακά λόγια... Και ο άλλος μετρούσε λίγο πιο πολύ...

"Jimmy Page is an excellent producer. Led Zeppelin 1 and Led Zeppelin 2 are classics. As a player. He's very good in the studio. I never saw him play well live. He's very sloppy. He plays like he's got a broken hand and he's two years old. But if you put out a good album and play like a two-year-old live. What's the purpose?"

Edward Van Halen - Guitar World, January 1981

http://www.classicvanhalen.com/bios_evh.shtml

Άρα, ανακεφαλαιώνοντας, βγήκε ένας τυπάς, έβγαλε τη χολή του για τους zeppelin, και μετά συνεχίστηκαν πέντε σελίδες για το αν είναι καλύτεροι οι cream, οι zeppelin, οι purple ή ο malmsteen κι οι manowar... Εεεε ρε γλέντια...

Led Zeppelin were the champs of taking the music of others without attribution and making it boring.

Μετά από όλα αυτά, πήρα τηλέφωνο τον Page. Ακολουθεί ο απομαγνητοφωνημένος διάλογος.

-Hey Jim! What's up?

-Hi Spyros. How's Greece?

-Fine. I called to inform you that Jack's statement about your band is discussed in Greek music forums and people say you 're no good as a guitarist. How do you feel about all that?

-I 'm really angry. But hey, there 's some truth in what they say. It's a f*ckin' shame that after a 40-year career I didn't manage to become a decent player.

-Yeah man, but your riffs kick ass!

-OK, but I never managed to play a good solo live. Only in the studio, only in the studio... (weeps :'()

-No reason to get sad, Jim.

-Listen Spyros, now I gotta hang up because there is my banker from Zurich on the other line.

-Bye Jim.

::)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
X-minor είπε:
Άρα, ανακεφαλαιώνοντας, βγήκε ένας τυπάς, έβγαλε τη χολή του για τους zeppelin, και μετά συνεχίστηκαν πέντε σελίδες για το αν είναι καλύτεροι οι cream, οι zeppelin, οι purple ή ο malmsteen κι οι manowar... Εεεε ρε γλέντια...
Άρα, ανακεφαλαιώνοντας, σε μερικούς απλά αρέσει να γκρινιάζουν επί ματαίω τη στιγμη που το θρεντ βρίσκεται ακριβώς στα χνάρια του τίτλου του (ήταν οι Ζεπς μάπα ή όχι? ...πολύ σοβαρή ερώτηση κι αυτή). Kι ακόμη κι εκτός θέματος να πήγαινε, το δικό σου πρόβλημα ποιο θα ήταν ακριβώς; To ότι ξεκίνησες το θρεντ κάνοντας μια ερώτηση και δεν πήρες καμιά βοήθεια από το κοινό επειδή μιλούσαμε για τον Ομπάμα;  ::) 

Προφανώς αν είχα βάλει τη χαμογελαστή φατσούλα θα περνούσε καλύτερα η χιουμοριστική μου διάθεση. Με συγχωρείς bloody_sunday λοιπόν για την αναίσχυντη διακοπή της ροής του thread. Συνεχίστε. ::)

Ο διαλογος του spy είναι μούφα.Τον ρωτάει ο άλλος How's Greece και απαντάει fine?Σε ποια χώρα ζεις?Δε βλέπεις mega?

Eνα φτηνό κόλπο για να καλύψει τα χαλια του κυρίου Page.Αισχος.Φρικη.TROMOS.

Αν και άλλα ακούς, άλλα βλέπεις να παίζει (όπως και σε όλο το the song remains the same), παραμένει κομματάρα.

bloody_sunday είπε:
οι Περπλ μπορει να ειχαν πιο τεχνικα τραγουδια αλλα την ατμοσφερα των Zεπελιν δεν την εφτασαν ποτε. Δεν ηταν κατι χειροπιαστο, ουτε κατι που του εβαζες ταμπελα και το καταχωρουσες σε μια ροκ εν ρολ εγκυκλοπαιδια. Ηταν κατι μαγικο που απευθυνοταν κατευθιαν στην αισθιση του ρυθμου κι οχι της ακοης.
κρίμα που το λες ειρωνικά αλλά έτσι είναι. Δεν μιλάω για την σύγκριση με purple (περι ορέξεως...), αλλά για την ατμόσφαιρα (έχοντας την τύχη να δω το δίδυμο page/plant 3 φορές το 98).

Δεν ήταν ο μόνος που έχει πει κακά λόγια... Και ο άλλος μετρούσε λίγο πιο πολύ...

"Jimmy Page is an excellent producer. Led Zeppelin 1 and Led Zeppelin 2 are classics. As a player. He's very good in the studio. I never saw him play well live. He's very sloppy. He plays like he's got a broken hand and he's two years old. But if you put out a good album and play like a two-year-old live. What's the purpose?"

Edward Van Halen - Guitar World, January 1981

http://www.classicvanhalen.com/bios_evh.shtml
Μιλάμε για τον ίδιο τύπο που δήλωσε το εξής?

"I think I got the idea of tapping watching Jimmy Page do his "Heartbreaker" solo back in 1971." (wikipedia)

Η αλήθεια είναι πως από το 74-75 και μετά, όταν μπλέξανε με τις σκόνες, η τεχνική πήγε βόλτα.

darshan είπε:
κρίμα που το λες ειρωνικά αλλά έτσι είναι. Δεν μιλάω για την σύγκριση με purple (περι ορέξεως...), αλλά για την ατμόσφαιρα (έχοντας την τύχη να δω το δίδυμο page/plant 3 φορές το 98).
Aπόψε γίνεται της παρεξήγησης το κάγκελο... δεν τα έλεγα ειρωνικά!

:) )

darshan είπε:
Αν και άλλα ακούς, άλλα βλέπεις να παίζει (όπως και σε όλο το the song remains the same), παραμένει κομματάρα.
        Μόλις ακάλυψα από που βγήκε η λαική ρήση :

Άλλα σου λέει η θειά σου και άλλα ακούν τ'αυτιά σου

blues power είπε:
        Μόλις ακάλυψα από που βγήκε η λαική ρήση :

Άλλα σου λέει η θειά σου και άλλα ακούν τ'αυτιά σου
προφανως δεν εννοει την θεια την Αγγελικουλα (που φτιαχνει τρομερο μουσακα, by the way)

Παντως με ολα αυτα που διαβαζω για ΑΚΟΜΑ μια φορα χαιρομαι που ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΚ &  εστειλε τη λογικη "ποιος ειναι ο καλυτερος παιχταρας" μια για παντα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.. ;D ;D ;D 

Trending...

Νέα θέματα

Back