- Πόντοι
- 38
Δε στραβωνει με τιποτα.fusiongtr είπε:Κοίτα μην του το πεις απότομα και "στραβώσει". ;D ;D ;D ;D
Μονο αν πετυχει μαπα καρπουζι.

Δε στραβωνει με τιποτα.fusiongtr είπε:Κοίτα μην του το πεις απότομα και "στραβώσει". ;D ;D ;D ;D
Xαιρομαι πολυ που σου αρεσαν Δημητρη!geodimitri είπε:Μου άρεσαν πολύ και τα δύο κομμάτια.
Θα σε κοπανήσω, και έχω και βαρύ χέρι (ρώτα τον gvour). ;D ;D :-*freerock1974 είπε:ευχαριστουμε τον αδερφο Φουζιο για την βοηθεια στον τιτλο του αλμπουμ
Βρε Νικόλα, δεν είναι το απόλυτο "driving in the highway" κομμάτι?Nikolas είπε:Love it!
Είναι φανταστικό αυτό το τελευταίο. Άντε να βγει να πάρω τα γνωστά 2 αντίτυπά μου!![]()
Να κοπανας καμια κιθαρια τοτενες γιατι γραφεις 3 φορες το χρονο ενω εχεις απειρα πραματα να δωσεις σε μας τους φουζιοναδες που γιναμε μπαναλοροκ.. ;Dfusiongtr είπε:Θα σε κοπανήσω, και έχω και βαρύ χέρι (ρώτα τον gvour). ;D ;D :-*
Απίστευτα τα φωνητικά (ίσως είναι η "ευκαιρία" εδώ, να φανεί η φωνή straight, σε όλο της το μεγαλείο).
Χαιρομαι πολυ!Love it!
Είναι φανταστικό αυτό το τελευταίο. Άντε να βγει να πάρω τα γνωστά 2 αντίτυπά μου!![]()
Σαμυ νομιζω οτι καταλαβα τι εννοεις.Ισως θες να πεις οτι παραειναι...καθαρος ο ηχος?Είναι υπέροχο αυτό το τελευταίο, τα προηγούμενα, δεν τα έχω ακούσει, απλά κάτι με χαλάει στη παραγωγή και δεν μπορώ να το περιγράψω σωστά.
Θα το ήθελα λίγο πιο κουδουνιστό, αλλά απ την άλλη και λίγο πιο σκοτεινό................ξέρω, δεν κατάλαβες τπτ ;D
Το γυρίσαμε στο εμπόριο λευκής σαρκός δλδ ε? ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Εχω παντως την εντυπωση οτι ειναι πιο ''ευκολος'' ο ηχος για απλους ακροατες-θνητους και χαιρομαι που δεν παιδευτηκα να το πετυχω.
Δεν το γυρισαμε.Εξ απο του ανεκαθεν στοχος... ;D ;Dsamy paraga είπε:Το γυρίσαμε στο εμπόριο λευκής σαρκός δλδ ε? ;D ;D ;D
Κοψε το 'να,κοψε τ' αλλο,στο τελος θα γινω Τζωνης Λογκαν.κόψε τη γρεζοφωνή ρε πιδίμ, με αρέζεις καλύτερα![]()
Νόμιζα ότι ωριμάσαμε. ;D ;Dfreerock1974 είπε:Κοψε το 'να,κοψε τ' αλλο,στο τελος θα γινω Τζωνης Λογκαν.![]()
Προσπαθωμεν αλλα τελικα..fusiongtr είπε:Νόμιζα ότι ωριμάσαμε. ;D ;D
;DΕμεις οι αδαεις ακροαται τα λεμε βλαχοκαντρυροκ και γουσταρουμε.
Εμεις σας ευχαρισταμε για την στηριξη και ευελπιστωμεν να ακουσομεν τζιμπουροκ λιαν συντομως.Ευχαριστουμε αδερφια!!
Εμμ...freerock1974 είπε:Χαιρομαι πολυ!
Νικολα εχω την εντυπωση οτι αυτο το αλμπουμ θα σου αρεσει πολυ..
Δεν ξερω γιατι..Ετσι νομιζω..
Παντως οποιος θελει να το ''αγορασει'' μπορει να το κανει μεσω Paypal στο bandcamp μιας και θα ειμαστε φειδωλοτατοι σε εκτυπωσεις και discs.
Σ ευχαριστουμε!![]()
Nικολα θελω να σ ευχαριστησω δημοσια εκ μερους ολων μας για το ενδιαφερον σου και την στηριξη σου.Εγω ακομα περισσοτερο για το αμειωτο ενδιαφερον σου.Με τιμαει οσο δε φανταζεσαι...Nikolas είπε:Είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή; Αν ναι, σε ποιό λινκ (γιατί είμαι τεμπέλης να ψάχνω μόνος μου...).