- Πόντοι
- 4,208
Σωπα ρε συ...!Μπαη φαρ κιολας?gvour είπε:Το καλυτερο του δισκου(η γνωμη μου βεβαιως) by far,μπραβο hush!
Γουαι? ;Dfreerock1974 είπε:Σωπα ρε συ...!Μπαη φαρ κιολας?
Χαιρομαι εκπλησσομενος... 8)
Είχα την ίδια παρατήρηση εως και απορία για τα σόλο του Σταυρου μέχρι που ένα...πουλάκι (που κυκλοφορεί τελευταίως με μια καμερα στο χέρι συνέχεια if you know what i mean Σταύρο...) μου σφύριξε ότι ο Σταύρακας προ κλασικοροκάδικης κατάστασης έπαιζε και μάλιστα πολύ καλά (φαίνεται απο το αποτέλεσμα εξάλου) μεταλ! Οπότε έφερε τις γνώσεις του απο το μέταλ σόλο στο κλασικό ρόκ! That's why!geodimitri είπε:Θέλω να σταθώ λίγο στα σόλο τα οποία είναι καταπληκτικά. Μου αρέσει ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις τα σόλο τα οποία είναι πιο metal oriented απ' ότι το ύφος του υπόλοιπου κομματιού. Επίσης μ' αρέσει και ο τρόπος που αναπτύσσεις τα σόλο σου. 8)
Έτσι εξηγείται λοιπόν η προσέγγιση! Nice, είναι ωραίο να παίρνεις στοιχεία από άλλα μουσικά είδη και να τα προσαρμόζεις σ' αυτό που παίζεις.degdekis είπε:Είχα την ίδια παρατήρηση εως και απορία για τα σόλο του Σταυρου μέχρι που ένα...πουλάκι (που κυκλοφορεί τελευταίως με μια καμερα στο χέρι συνέχεια if you know what i mean Σταύρο...) μου σφύριξε ότι ο Σταύρακας προ κλασικοροκάδικης κατάστασης έπαιζε και μάλιστα πολύ καλά (φαίνεται απο το αποτέλεσμα εξάλου) μεταλ! Οπότε έφερε τις γνώσεις του απο το μέταλ σόλο στο κλασικό ρόκ! That's why!
Metal?Και πολυ καλα?Ευχαριστω για το κομπλιμαν Γιαννη! ;Ddegdekis είπε:ο Σταύρακας προ κλασικοροκάδικης κατάστασης έπαιζε και μάλιστα πολύ καλά (φαίνεται απο το αποτέλεσμα εξάλου) μεταλ!
Άσε ρε φίλε, σε τα μας τώρα!freerock1974 είπε:αποτυχημενες προσπαθειες fusion...
Αυτο επαιζα παντα.
Αυτο δεν ειναι φουζιον..Ειναι κομφουζιον... ;Dfusiongtr είπε:Άσε ρε φίλε, σε τα μας τώρα!
Που σε ΄χουμε ακούσει σε φιουζιονέ σόλα μέσα σε hard κομμάτια!
Εσυ να μην πεις τιποτα.Άντε από κει, τι να πω εγώ δηλαδής! :
Πες τον κι εσυ ρε φιλε γιατι οσα μαλλια μου λειπουν απο το κεφαλι τα εχει βγαλειfreerock1974 είπε:Εσυ να μην πεις τιποτα.
Μονο να γραφεις τις ιδεες σου και να μη μας τις πετας με το σταγονομετρο καθε του Αη Φανουρη...
Εσύ μην μιλάς, γράφε!gvour είπε:Πες τον κι εσυ ρε φιλε γιατι οσα μαλλια μου λειπουν απο το κεφαλι τα εχει βγαλει
η γλωσσα μου τοσα χρονια να τον λεω τα ιδια.
Αμα μπορηγα θα τον εκοπαναγα αλλα ειναι και μπρατσας ο ατιμος και δε με παιρνει. ;D
Και εις (πολύ) ανώτερα...... Άντε και στα American charts 8)Μεγαλη χαρα να σ εχουν για μπαντα της εβδομαδας κατι Αμερικανοι απ το Ιλινοις και να παιζουν 2 κομματια της μπαντας καθε μια ωρα για μια ολοκληρη βδομαδα