- Πόντοι
- 1,058
Για αυτό να είσαι σίγουρος.και στον φοβο οτι ακομα και με τα modelling μπορει ξανα να μπω σε τρυπακι κατι ακομα καλυτερο και κατι ακομα πιο καινουριο κλπ...
Για αυτό να είσαι σίγουρος.και στον φοβο οτι ακομα και με τα modelling μπορει ξανα να μπω σε τρυπακι κατι ακομα καλυτερο και κατι ακομα πιο καινουριο κλπ...
Nαι φιλε μου θα το εκανα!! Οχι γιατι το axefx τα αντικαθιστα επαξια αλλα γιατι θα εχω παρα πολυ καλα ηχοχρωματα ενισχυτων ποιοτικοτατα με αναλογικη αισθηση κ δυναμικες ΣΥΝ φοβερα εφε ( ολα) ΣΥΝ τις γνωστες ψηφιακες ευκολιες ΣΥΝ ενα 4καναλο ρουταρισμα στα εφε που μου δινει απειρες δυνατοτητες για patches κλπ κλπ.iamnohero είπε:Φίλε Marillion αν σου έλεγαν να τα δώσεις όλα και να μείνεις με το axefx θα το έκανες?
Δεν λέω ότι δεν αξίζει, άλλωστε δεν το έχω ακούσει. Έχεις ωραία μηχανήματα οπότε μετράει η εμπειρία σου. Με ποιο νοιώθεις πιο ωραία, με ποιο τα χώνεις καλά?
Για δες εδω οσον αφορα την HD300 σε ενα προσφατο τεστ που καναμε με τον IgnantioΑν σε ενδιαφερει και δεν βιαζεσαι περιμενε ενα review που θα κανω στο PODHD300 και PODHD500. Για μενα αν ειναι έστω και λιγο καλυτερα απο το Χ3 με καλυτερες δυναμικες, θα τα θεωρησω διαμαντια. Δεν στο λεω για να παρεις Line 6 αλλα για γενικοτερη πληροφορηση πανω στο Modeling.
Οσο αφορα για το AXE FX δεν μπορω να πω πολλα :/
Εγω παλι οταν βρω τον modeling amp η το software που θα εχει τον ΚΑΘΑΡΟ ηχο του MARK 1 μου ανοιγμενο το πολυ στο 2 ή του Marshall 1974x μου ανοιγμενο το πολυ στο 1,5 ,θα τους πουλησω,δυστυχως ομως δεν το εχω βρει ακομα.Κατα την αποψη μου οι μόνοι λαμπάτοι που ειναι tube-tone machines ειναι οι μικροι boutique ενισχυτες...γιατι? Γιατι ειναι τα μικρα ζεστα ενισχυτακια που παιζουν σπιτι τις στιγμες που ειμαστε μονοι μας και ακουμε και την λεπτομερεια στον ηχο μας...EL84-6V6...8inch ηχεια και 10inch. Απο τους ενισχυτες μου ο μονος που θα θελα να ειχα ακομα ειναι ο JSX mini colossal που ειναι ενα εξαιρετικο μηχανημα. Οι μεγαλοι δεν μου λειπουν πολύ. Οι μεγάλοι Κwλολενε αν ειναι cranked στο 5-10...πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο Cheesy Cheesy Cheesy εγω ομως που παιζω σπιτι και σε στουντιο και κανω και κανενα live, η πιο μεγαλη ενταση
Σοφες κουβεντες!!!! Ειναι αρρωστεια ομως το GAS... >kostas80 είπε:πρώτον .... το λευκό σκυλάκι είναι όλα τα λεφτά ;D ;D ;D πολύ πολύ όμορφο ...
όλα τα υπόλοιπα είναι παθολογικό GAS και μάλλον δεν περνάει ποτέ ...
Όταν κάποιος είναι χομπίστας bedroom player και έχει μαζέψει 25 ενισχυτές , 42 κιθάρες και 157 πεταλάκια ..... δεν έχει και πολύ νόημα να ρωτάει αν του κάνει κάποιο modelling μηχάνημα :-\
Σίγουρα του κάνει ..... απλά και μόνο γιατί γεμίζει ένα ακόμη ράφι στη συλλογή του
Το νόημα του κιθαρίστα και της αναζήτησης ήχου έχει χαθεί προ πολλού . Πλέον είναι καθαρά αγάπη για τη συλλογή αυτών των όμορφων εργαλείων .
Απόλυτα σεβαστό , θεμιτό , και σε καμία περίπτωση κατακριτέο .(μη παρεξηγούμαστε).
μη γελιόμαστε .... είναι απίστευτα μεγαλύτερη η διαφορά ήχου μεταξύ 2 παιχτών , παρά μεταξύ 2 ενισχυτών ..... με πιάνς ?? .
πολύς κόσμος αν είχε εκμεταλλευτεί το χρόνο που διάλεγε ή ψώνιζε GAS , μελετώντας κιθάρα ....θα ήταν πολύ περισσότερο ευχαριστημένος με τον ήχο του .
αυτά φιλικά και μόνο .... χωρίς να βγάζω την ουρά μου απ'έξω![]()
Εμένα δε με καλύπτει στα γκάζια... Ίσως να χρειάζεται λίγο παραπάνω πείραγμα και ενασχόλησηSuperfunk είπε:Αντιθετα για βρωμικους ηχους το modelling και το software με καλυπτουν 100% ,πολλες φορες μου αρεσουν περισσοτερο και απο το real thing μια και ειναι πολυ πιο controllable...