Είστε για τζαμ;

panorios

Ενεργό μέλος
Πόντοι
438
Όποιος θέλει κατεβάζει δωρεάν το reaper και το NINJAM  και τζαμάρει με μουσικούς online.

Παρακάτω οδηγίες για να το χρησιμοποιήσετε.

Πλάκα θα είχε να κανονίζαμε ένα νόιζ πάρτι, τι λέτε;

τι είναι αυτό ρε παιδια?

Θα το βάλω απο βδομάδα που αλλάζω μητρική και κάνω φορμάτ.

Να κανουμε. Αμε. Αμα γινεται καλά, να το κάνουμε.

Όπως όλα εξαρτάται από το εάν θα παίσεις σε καλή παρέα.

Πριν λίγο είχα ένα από τα καλύτερα τζάμ της ζωής μου, αμέσως μετά ένα από τα χειρότερα ?

οοοκκ!!!σωστό αυτό!!κάτσε να δω πως δουλευει το εργαλειο παρολο που 

εχω κανει εγκατασταση το reaper και επανερχομαι εδω!!

Χρήστος Γαλιατσάτος είπε:
οοοκκ!!!σωστό αυτό!!κάτσε να δω πως δουλευει το εργαλειο παρολο που 

εχω κανει εγκατασταση το reaper και επανερχομαι εδω!!
σε ποιον σερβερ εισαι?προσπαθω να συνδεθω αλλα δν με αφηνει?

Αλλάζω συνέχεια μόλις βγήκα. Φαίνονται τα ονόματα, είμαι ο panorios.

Γενικά, πολύ καλές εντυπώσεις. Ακόμα και σε σέρβερ με 8 άτομα το latency ήταν σχεδόν ανύπαρκτο.

Πολύ καλή υλοποίηση με δυνατότητα να επιλέγεις την ένταση κάθε οργάνου και μετρονόμου μη ηχητικό και οπτικό κλίκ.

Καλό είναι να σεβόμαστε το να ξεκινάμε όλοι στο 1 του μετρονόμου και να δίνουμε χώρο σε όλους να παίξουν.

Τζαμάρισα με φλάουτα, σαξόφωνα, σκράτς και όλα τα γνωστά.

Πέρασα πολύ καλά το συνιστώ.

Το reaper είναι πολύ ελαφρύ, κατέβασμα και εγκατάσταση σε λιγότερο από λεπτό, το plugin είναι υπόθεση 5 δευτερολέπτων, απλά τρέχεις το exe αφού έχεις πρώτα εγκαταστήσει το reaper. Τα υπόλοιπα τα λέει στο βίντεο.

Εγώ, που είμαι και λίγο χαζός, το κατάφερα σε 3 λεπτά. 

@panorios Όπως το δούλεψες το πρόγραμμα, βολεύει το νίντζαμ για πρόβες; Το σκεφτόμουν σήμερα να στήσω-αν μπορέσω- νίντζαμ σέρβερ για τέσσερις.

@panorios Όπως το δούλεψες το πρόγραμμα, βολεύει το νίντζαμ για πρόβες; Το σκεφτόμουν σήμερα να στήσω-αν μπορέσω- νίντζαμ σέρβερ για τέσσερις.

Πολύ, θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια σήμερα για σέρβερ. Δεν δείχνει δύσκολο.

Καλή επιτυχία. 

Στήστε τους σέρβερ να μας πείτε εντυπώσεις βαρέθηκα να γρατζουνάω μόνος?

για iOS υπάρχει κάτι σχετικό?

για iOS υπάρχει κάτι σχετικό?
Καλημέρα Νάσο, ναι το ninjam είναι εγκατεστημένο στην έκδοση του reaper για ios.

Ψάχνω να βρω λύση για static ip, μόλις λύσω αυτό το πρόβλημα θα είναι έτοιμος ο σέρβερ.

Μμμμ... Θες να δοκιμάσουμε μαζί; Θα δοκιμάσω το jamtaba που είναι το standalone, σε λίνουξ. Στείλε μου σε πμ τι πρέπει να βάλω.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back