Ίσως χρειάζομαι ένα ακόμη plugin: Universal Audio Paradise Guitar Studio

Κάτι λίγο offtopic σχετικά με την Universal Audio. Αντιληπτή η επιθετική στρατηγική marketing, έχει καταφέρει εντός λίγων μηνών να γίνει household name και συνεχίζει να δίνει δωρεάν αρκετά πράγματα. Παρ' όλα αυτά, το Poly Max Synth που έδωσε πριν μερικούς μήνες, είναι τόσο buggy που σχεδόν δεν μπορεί καν να χρησιμοποιηθεί. Θέλει πολλή υπομονή και απουσία εναλλακτικών για να αποφασίσεις να ασχοληθείς και να το κάνεις να δουλέψει σωστά. Ελπίζω να μη γίνει πρακτική τους να δίνουν ημιτελή plugins.
Δεν συμφωνω με αυτο, το εχω χρησιμοποιησει αρκετα και δεν θα ελεγα οτι εχει bugs. Κυκλοφορει και αρκετο καιρο δεν ειναι να πεις οτι το τρεξανε και το εβγαλαν προβληματικο. Πολυ ωραιο συνθ κατα την αποψη μου με ωραιο ηχο, δεν ειναι η πρωτη μου επιλογη αλλα περισσοτερο επειδη το ui δεν ειναι το αγαπημενο μου, θεμα γουστου ξεκαθαρα.
Δες μηπως υπαρχει καποιο θεμα στο συστημα σου.
Γενικα τα plugin τους μου φαινονται καλα αν και λιγο ακριβα στην πραγματικοτητα και δινουν και πληρως λειτουργικη εκδοση του luna τζαμπα. Και παντα household name τους θεωρουσα αν και με πολυ περισσοτερο exclusivity παλια.

Δεν συμφωνω με αυτο, το εχω χρησιμοποιησει αρκετα και δεν θα ελεγα οτι εχει bugs. Κυκλοφορει και αρκετο καιρο δεν ειναι να πεις οτι το τρεξανε και το εβγαλαν προβληματικο
Τότε δε συνεργάζεται σωστά με το Cakewalk. Είναι το μοναδικό plugin που έχω το οποίο είναι μόνιμα glitchy.

Υπάρχει τέτοιο πράγμα...?

Ίσως μόνο η DGT να μου έβγαλε αυτό το feeling, η οποία έχει πολύ έντονο ηχητικό χαρακτήρα και ταυτότητα. Και τους καλύτερους PRS μαγνήτες κατά την γνώμη μου.
Η DGT προσανατολίζεται ξεκάθαρα στον rock Les Paul ήχο.

H CE24 είναι αρκετά διαφορετική από οτιδήποτε άλλο, πολύ πιο high end οι single coil συνδυασμοί της από μια Fender, πολύ πιο μεσαία και σφιχτή με τους humbuckers από μια Les Paul αλλά με πολύ περισσότερα χαμηλομεσαία από μια Superstrat.

Μόλις έβαλα το demo. Αξίζει για τον Vox και τα Centaur και Big Muff. Αυτά δεν τα έχω ακούσει αλλού καλύτερα! Θα ήθελα να μπορείς να μετακινείς μικρόφωνα (μήπως το κάνει αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο ; )αλλά μάλλον ζητάω πολλά. Πολύ καλό λοιπόν.

Για του λόγου το αληθές. Ήχο Pumpkins με ένα Plugin τόσο κοντά δεν έχω ξαναπάρει. Ίσως το πάρω μόνο για αυτά που προανέφερα αλλά δεν δεν έχω ψηθεί πλήρως, θα δούμε

Attachments

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back