ηρθε . ΗΡΘΕ , Η Ρ Θ Ε Ε Ε !!!

σου διορθωσα το ποστ αλλα εγω βλεπω ενα Boogie MARK 1 REISSUE!!!!!!!!!!!!!!!!!
em.icon.bigsmile.png
&

ειδες τι καλα σου συμβαινουν οταν ακους τον γερο-superfunk??? :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
για αλλη μια φορα καλοριζικος και αυτος!!!!

δεν ξερω πως ακουγεται αλλα χαζεψα με αυτη τη vintage αισθητικη.....!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ευχαριστω πολυ mech!! τωρα θα αρχισω , η μαλλον καλυτερα , εχω αρχισει να ψαχνω το θεμα ''πεταλακια''

η gt-8 με line out ''καρφωμενη'' στο effects loop in ακουγεται επιεικως....Α Η Δ Ι Α !!!θα δοκιμασω να απενεργοποιησω ενισχυτες-καμπινες-προσωμοιωσεις μικροφωνων-και να κρατησω μονο το chorus on/off , delay on/off και λιιιιγουλακι compressor (μιας& και οι e m g ειναι active...και ολα αυτα στο loop η κανονικο in......τι ειναι καλυτερο???

παντως μεχρι τωρα παραμορφωνει αισχρα και η ισχυς δεν ειναι ουτε 3 watt.....τι να κανω????

νομιζω οτι θα πρεπει να ρυθμισεις ξανα απο το μηδεν την πεταλιερα σου, αλλα ο superfunk ειναι ειδικος σε αυτα.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ.

βασικα θελω τα καθαρα του μαρκ αυτουσια!

απο κει και περα ,

1)ενα chorus που να ενεργοποιω μονο σε αρπεζατα μπαλλαντοτραγουδα

2)ενα overdrive/distortion (αληθεια,ποια η διαφορα αναμεσα στα δυο???) με μια ιδεα απο delay για σολο παιξιμο και

3)ενα wah για μενα

και φυσικα το&volume&στο τελος αυτης της αλυσιδας ακριβως πριν το delay που μου αρεσει να μενει στο τελος
em.icon.cool.png

τωρα αν καταφερω να κανω την πεταλιερα μου να λειτουργει σαν ανεξαρτητα πεταλακια ,οκ.αλλιως με βλεπω για στρατ-&boss ce-5-&metal zone-&dd-3/6-&mark 1 input.....

και τωρα περιμενουμε να μιλησει ο ειδικος.....
em.icon.bigsmile.png

&

επισης θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους αγαπητους φιλους νοιζαδες για τις απαντησεις τους , τις πληροφοριες τους και τα πραγματα που ομολογω οτι εμαθα και ηταν πολλα μεσα απο τo noiz!&
em.icon.bigsmile.png

συνεχιζουμε....

&

καλα ολα αυτα... αλλα βαλε και μια φωτο της κιθαρας σου!!!ειμαι ετοιμος να παραγγειλω την rockinger tele και θα ηθελα να δω κανενα οργανο rockinger σε "πραγματικη" φωτο..

πρεπει να προλαβω μεχρι αυριο το βραδυ να εγκαταστησω τους μαγνητες και να προχωρησω στο set up...σορυ για την καθυστερηση αλλα τρεχω πανικοβλητος& (ελιες βλεπετε......)

ευχαριστω πολυ mech!! τωρα θα αρχισω ' date=' η μαλλον καλυτερα , εχω αρχισει να ψαχνω το θεμα ''πεταλακια''

η gt-8 με line out ''καρφωμενη'' στο effects loop in ακουγεται επιεικως....Α Η Δ Ι Α !!!θα δοκιμασω να απενεργοποιησω ενισχυτες-καμπινες-προσωμοιωσεις μικροφωνων-και να κρατησω μονο το chorus on/off , delay on/off και λιιιιγουλακι compressor (μιας& και οι e m g ειναι active...και ολα αυτα στο loop η κανονικο in......τι ειναι καλυτερο???

παντως μεχρι τωρα παραμορφωνει αισχρα και η ισχυς δεν ειναι ουτε 3 watt.....τι να κανω????

[/quote']
σιγα μη βαλεις την μπουρουχα την gt8 για προενισχυση οταν εχεις MARK 1

:lol: :!:

Kανε τα εξης:

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΑ τα amp/cab simulations (ετσι ωστε η πεταλιερα σου να μην ενισχυει ΚΑΘΟΛΟΥ τον ηχο)

Χρησιμοποιησε την 4 cable method,βαλε μπρστα στον ενισχυτη τα "πεταλακια" της πεταλιερας & στη λουπα του τα modulation/time effects της.

Με ενα line selector θα μπορεις να χρησιμοποιεις και τα 2 καναλια του Mark

ιδου λοιπον, για αρχη 3 φωτο απο το νεο μωρο μου!

σε ηχο της ριχνει κανονικα στα αυτια 8O της αμερικανας στρατ...!!! 8)

rockinger_strat_1.thumb.jpg

συγχαρητηρια!για πρωταρης εκανες ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ δουλεια!ειδες τι ευκολο που ειναι??

(για αυτους που επιμενουν οτι η κατασκευη μπολτ ον κιθαρων ειναι...πυρινικη φυσικη!!
em.icon.bigsmile.png
)

spimav_z ΚΟΥΚΛΑ η κιθάρα σου!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μη στη ματιάσω :D:D:D

Το μόνο που με χαλάει είναι το λογότυπο της Rockinger στο headstock, γιατί πέραν του είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, δε σου επιτρέπει να βάλεις κανένα άλλο decal...

παιδια ευχαριστω για τα καλα σας λογια.θελω να διευκρινισω κατι.στο headstock εγω βαλει με 2 αρκετα ψιλα και κοντα βιδακια το&αναγλυφο λογοτυπο της fender σε οβαλ , σκουρο χρυσαφι το οποιο το ξηλωσα απο την θηκη ωμου της εν λογω εταιριας που ειχα παλια.
em.icon.wink.png

αναμεινατε mp3 απο ολες τις θεσεις μαγνητων της κιθαρας με τα καθαρα και τα crunch του μαρκ 1.....!!!
em.icon.bigsmile.png
em.icon.cool.png
&

κοστισε ακριβως 592 ευρω.μαζι με τα μεταφορικα.η παραγγελια περιειχε ολα τα&μερη &που αποτελουν μια κιθαρα , εκτος απο τους μαγνητες και τα lock κλειδια που ηδη ειχα.

τωρα, μια πρωτη εντυπωση απο το ντεμπουτο της χθες το βραδυ στο μαγαζι
em.icon.tongue.png

1)ειναι παναλαφρη.

2)το σωμα της ειναι ok,αλλα αυτο που ευχαριστηθηκα παρα πολυ , ειναι το μπρατσο 22 ταστων το οποιο ειναι σε σχημα D , και προσφερει σταθεροτητα στο χερι και καλα ''κρατηματα''.

3)στην αρχη, την πρωτη ωρα παιξιματος , καθε τριτο τραγουδι περιπου τσεκαρα το κουρδισμα,και εβλεπα οτι&η κιθαρα ''επεφτε'' σε κουρδισμα.τεντωνα λιγο τις χορδες .την ξαναεφερνα , και ηταν οκ.αυτο χρειαστηκε να γινει 7-8 φορες.μετα εμεινε σταθερη μεχρι το πρωι.δεν ξαναασχοληθηκα αλλο με το κουρδισμα.

4) ο ηχος ειναι πολυ γ ε μ α τ ο ς , σ κ α σ τ ο ς , φ ε ν δ ε ρ ι σ ι ο ς , λ α μ π ε ρ ο ς& και δεν χανει &σε ογκο,κατεβαινοντας την ταστιερα.τα σηκωματα και τα λεγκατα σε σχεση με την πρωην ''αμερικανιδουλα μου'' ειναι α π&ο λ α υ σ η.

παντως ειμαι 101% ευχαριστημενος!

αν πιανει λιγο το χερι σας απο τρυπανι και τα συναφη,ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΟ ΟΡΓΑΝΟ.αξιζει τα λεφτα της!&&&&

&

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back