- Πόντοι
- 48
Δηλαδή τις πουλάει ή όχι; Ποιο είναι το σχετικό thread;Earendil είπε:Το site που παρατέθηκε πρέπει να είναι αυτού του Ελβετού eBayer-συλλέκτη διαμαντιών που συζητήθηκε προσφάτως, σωστός ο Bloody.
Δηλαδή τις πουλάει ή όχι; Ποιο είναι το σχετικό thread;Earendil είπε:Το site που παρατέθηκε πρέπει να είναι αυτού του Ελβετού eBayer-συλλέκτη διαμαντιών που συζητήθηκε προσφάτως, σωστός ο Bloody.
Μην αγχώνεσαι.kultura είπε:Δεν πιστεύω να έκανα πατάτα που έβαλα τον λογαρισμό του δημοσίως... :![]()
Το πολύ-πολύ να πάρεις στο λαιμό σου όσους δεν τον είχαν ανακαλύψει. ;Dkultura είπε:Δεν πιστεύω να έκανα πατάτα που έβαλα τον λογαρισμό του δημοσίως... :![]()
ιδια δεν ειναι γιατι αν ηταν θα εκαναν 100 ευρω το ενα (τοσο το πληρωσα το σπασμενο κλειδι της 72αρας μου προσφατα... :elavd είπε:Κούκλα!!! Με γεια και καλόπαικτη!!!
Τα κλειδιά είναι ίδια με αυτά που φορούσαν οι Fender εκείνη τη δεκαετία, οπότε είναι ιστορικά τουλάχιστον, σωστά
![]()
Ναι, αυτός ο Ελβετός είναι...Earendil είπε:Το site που παρατέθηκε πρέπει να είναι αυτού του Ελβετού eBayer-συλλέκτη διαμαντιών που συζητήθηκε προσφάτως, σωστός ο Bloody.
Flatpoles έχει πάντως από όσο βλέπω...Superfunk είπε:επισης για να το ψειρισουμε το θεμα η κιθαρα ειναι απομιμηση στρατ του 72 και οχι του 76 (αν ηταν του 76 θα ειχε flat poles & μαυρο pickguard..)![]()
Οι μαγνήτες με "flat poles" έχουν όλους τους πόλους στο ίδιο ύψος χωρίς να προεξέχει κανείς:kultura είπε:Έι, μισό λεπτό, εξηγήστε μου κι εμένα.... :![]()
οχι καμμια σχεση με τον ηχο...απλα οι flatpole Fender μαγνητες απο το 76 & μετα στις strat ειναι ολιγον...γ.τ.π.... :Μάλιστα... Και έχουν περισσότερα μεσσαία οι δεύτεροι;
Ωχ... :Superfunk είπε:οι flatpole Fender μαγνητες απο το 76 & μετα στις strat ειναι ολιγον...γ.τ.π.... :![]()