Ήρθε η Γιαπωνέζα!

kultura

Μέλος
Πόντοι
38
Λοιπόν, χτες παρέλαβα την Tokai Silver Star Strat, που είχα παραγγείλει από το ebay. Η κιθάρα ήρθε 9 μέρες αφού την αγόρασα, και μάλιστα στο σπίτι έφτασε Σάββατο!

Τέλος πάντων, δεν είναι και πολύ εύκολο να γράψω κλιπς, αλλά αν τύχει θα τα βάλω στο "testing, one, two" ...

Ιδού:

http://imageevent.com/nu2uguitars/tokaisilverstarstratocar

Ερώτηση: Τι λέτε για τα κλειδιά; Θα έπρεπε να βάλω καλύτερα, ίσως;

(Παράλειψη): Είναι κατασκευασμένη κάπου μέσα στην τριετία '79, '80, '81, και είναι απομίμιση της Fender του '76... Επίσης, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν κυκλοφορούσε έξω από την Ιαπωνία...

Με υγεια και καλοπαιχτη!!! ;D!πολυ ομορφη κιθαρα!!

Δεν γνωριζω ποια ειναι αυτα τα κλειδια,παντως εμφανισιακα ειναι λιγο γκουμουτσες :P!Αν εσενα σου αρεσουν παντως κρατησε τα ;)!

Μεγειές.  :)

kultura είπε:
....

..
Καλά... ακόμα δεν την παρέλαβες και σκέφτεσαι ν' αλλάξεις κλειδιά?

Εγώ λέω, αν δεν έχουν πρόβλημα, να την αφήσεις στην ησυχία της. (Να παίζεις όμως  :))

Ωραία η κιθάρα σου φίλε! Να τη χαίρεσαι.....

περιμένουμε και κλιπς....

harilatron είπε:
Καλά... ακόμα δεν την παρέλαβες και σκέφτεσαι ν' αλλάξεις κλειδιά?
Όχι, δεν έχω μανούρα, αλλά ρωτάω, επειδη είναι παλιά, και σκέφτομαι και το τρέμολο (το οποίο δεν συμπεριλαμβανόταν, αλλά θα κατέβω Αθήνα από Τρίτη...)

Ευχαριστώ, παίδες... Περιττο να σας πω ότι δεν την έχω αφήσει στιγμή από τα χέρια μου!

Και κάτι άλλο: Ο τύπος μου την έστειλε με ΑΘΛΙΕΣ χορδές, και δεν έχω κανένα περισσευούμενο σετ, οπότε μόλις αλλάξω χορδές, (από Τρίτη και αυτό), θα πετάει (!!!) και λογικά θα ακούσετε καλύτερα σχόλια...

Ωραίο όργανο κτύπησες φίλε μου...πόσο πήγε το μαλλί αν επιτρέπεται?

Κούκλα!!! Με γεια και καλόπαικτη!!! ;)

Τα κλειδιά είναι ίδια με αυτά που φορούσαν οι Fender εκείνη τη δεκαετία, οπότε είναι ιστορικά τουλάχιστον, σωστά ;)

fkeys.jpg

πολύ όμορφες κιθάρες οι japan replica strats (όπως έχουμε πει δεκάδες φορές για τις japan γενικότερα) αλλά ειδικά τις replica japan strats (εκτός των fender)δεν θα τις πρότεινα γενικότερα.

ο λόγος είναι ότι σε αρκετές δεν ταιριάζουν οι αμερικάνικοι μαγνήτες στο pickguard τους.:o

αλλαγή pickguard λοιπόν που δεν θα ταιριάζει με τις τρύπες για τις βιδες του παλιου

για να αλλάξεις έναν single coil τους με έναν αμερικάνικο single coil χρειάζεται λίγο σκάψιμο. :o(απιστευτο και ομως αλιθινο)

όχι σε όλες βέβαια αλλά σε αρκετές.

αν πεις πως θέλει και αλλαγή τάστα(πολύ πιθανόν εφόσον είναι πολύ παλιά και πολύ παιγμένη κιθάρα) και κλειδιών, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. ::)

Ευχαριστω και πάλι...  Α, ναι το μαλλί, το παρέλειψα το μαλλί...

350 ευραίους... :D  Ήταν ευκαιρία, ή μου φαίνεται;

(Ήταν δεν ήταν, εγώ την είχα βάλει στο μάτι ;D)

elavd είπε:
Ερώτηση:

Όλες αυτές οι κιθάρες που βλέπω στο site αυτό:

http://imageevent.com/nu2uguitars?n=0

είναι προς πώληση;
Παιδιά, παραγματικά, δεν έχω καταλάβει... Μάλλον ναι... Ας μας πει και κάνας άλλος, γιατί δεν είμαι ο μόνος που είχα πάρε-δώσε με αυτό το site...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
whiteNoise είπε:
πολύ όμορφες κιθάρες οι japan replica strats (όπως έχουμε πει δεκάδες φορές για τις japan γενικότερα) αλλά ειδικά τις replica japan strats (εκτός των fender)δεν θα τις πρότεινα γενικότερα.

ο λόγος είναι ότι σε αρκετές δεν ταιριάζουν οι αμερικάνικοι μαγνήτες στο pickguard τους.:o

αλλαγή pickguard λοιπόν που δεν θα ταιριάζει με τις τρύπες για τις βιδες του παλιου

για να αλλάξεις έναν single coil τους με έναν αμερικάνικο single coil χρειάζεται λίγο σκάψιμο. :o(απιστευτο και ομως αλιθινο)

όχι σε όλες βέβαια αλλά σε αρκετές.

αν πεις πως θέλει και αλλαγή τάστα(πολύ πιθανόν εφόσον είναι πολύ παλιά και πολύ παιγμένη κιθάρα) και κλειδιών, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. ::)
...

kultura είπε:
Παιδιά, παραγματικά, δεν έχω καταλάβει... Μάλλον ναι... Ας μας πει και κάνας άλλος, γιατί δεν είμαι ο μόνος που είχα πάρε-δώσε με αυτό το site...
Εσύ πώς το βρήκες το site; Μέσω ebay; (αν ναι ποιο είναι το όνομα του στο ebay;) Και πώς βρήκες το gallery page;

Σε ρωτάω για να καταλάβω τι παίζει με αυτόν τον τύπο, γιατί έχει ενδιαφέροντα πράγματα ;)

δεν ειναι απαραιτητο να συμβαινουν ολα αυτα και στην δικη σου φιλε kultura.

αλλα εγω την εχω πατησει.. :(

φυσικα τιποτα απο ολα αυτα δεν συμβαινει με τις vintage japan gibson type κιθαρες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
350 μαζι με μεταφορικά?Μια χαρά!

O τυπος στο gallery εχει όντως πολύύύύύ καλά πραματα...για πληροφοριες κανένας

Καλοπαιχταδούρικη kultura...

elavd είπε:
Δείτε πχ μια Epiphone LP με σωστό Gibson headstock:

http://imageevent.com/nu2uguitars/epiphonejapanlpstdvintageteaburst
Kάπου την είχα δει μέσω ενός πολύ πρόσφατου θρεντ εδώ γύρω. Οι αποχρώσεις & τα νερά που έχει στο σώμα είναι σχεδόν... εξωπραγματικά.

elavd είπε:
Δείτε πχ μια Epiphone LP με σωστό Gibson headstock:

http://imageevent.com/nu2uguitars/epiphonejapanlpstdvintageteaburst
Αυτή είναι Epiphone Japan, "αδερφάκι" των Elitist που προορίζονται για εξαγωγή από Japan. Υποτίθεται δε, ότι παίζουν τις Elitist στα ίσα, και σε πολύ προσιτότερη τιμή.

Θα μου το κλείσει το σπίτι το eBay σου λέω... :-\

Kultura, να το χαίρεσαι το νέο απόκτημα!

Το site που παρατέθηκε πρέπει να είναι αυτού του Ελβετού eBayer-συλλέκτη διαμαντιών που συζητήθηκε προσφάτως, σωστός ο Bloody.

καλοπαιξιμη κουλτουριαρη! ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back