Ηρθε η ώρα για upgrade(της vintage Strat '57)...

Οκ, ολες οι φωτογραφίες είναι του 2003 (άρα τότε ήδη 9 χρόνια στα βρωμόχέρα μου, με συνολικά 2 refretings, αλλαγή καπακιού με ένα 3ply, μοντάρισμα για πιο λεπτό μπράτσο, κοκ)...

1001243uv2.jpg

1001978tb4.jpg

1002005dv0.jpg

ηλια τωρα με @αμησες... :lol:
Why???
γιατι απο την στιγμη που μου λες οτι ειναι σχετικα παχυ μου εβαλες στο μυαλο αλλα και στην τσεπη μου αλλη μια μελλοντικη αγορα.. :)

1002009rj2.jpg

(ναι, η γέφυρα έχει σηκωθεί λίγο παραπανω γιατί ενώ είχα ρυθμίσει τα ελατήρια για κουρδισμά μισό ημιτόνιο κατω στις συγκεκριμένες φτογραφίες είναι κουρδισμένη κανονικά)

1002012gg5.jpg

Εδω φαινεται και με το "μάτι" το 7,25 radius...

1002015re0.jpg

Εδώ φαινεται η "ταλαιπωρία" του decal απο τα 2 "βαψιματα" (λογω των 2 refretings που έχει "φαει"), αλλά δεν τρέχει τίποτα...ταλαιπωρημένο το nut και δεν ξερω αν φαινεται στην φωτογραφία (εφαγε σμικρυνση) τα ταλαιπωρημένα (όχι vintage) τάστα (περίπου 2 χρονια πρίν είχαν φάει τρίψιμο)...

1002018qp1.jpg

1002025pn7.jpg

1002028pk2.jpg

1002070iy3.jpg

Αυτά... :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
καλα freedom η κιθαρα σου ειναι ολα τα λεφτα! :wink:
Σώπα βρε...σαν εμφάνιση είναι απλά μια strat... :wink:

Ο ήχος, φίλε μου...ο ήχος... :D

ΦΩΤΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΒΕΙΣ!!!! ΦΩΤΙΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! :lol: :lol:

Εχω άλλο ένα προβληματάκι...δεν μπορώ να βρώ λεβιέ τρεμολο για την vintage... 8O
Εκανα παραγγελία στου "Θωμά" για το original των vintage και μου ηρθε ένα "μπασμένο" με άλλες γωνίες...πήγα και στον δικό μας τον αντιπρόσωπο' date=' με το παλιό στο χέρι, τα ίδια...και στις 2 περιπτώσεις ο κωδικός είναι 099-2039-000...μπαίνω στο site της Fender και για vintage έχει μόνο χρυσαφί με κωδικό 099-2039-200... :?:

Τι έγινε ρε παιδιά, αλλαξαν τα πατρόν των vintage τρεμολων??? Οχι τιποτα άλλο αλλά τα "καινουρια" ακουμπανε με την μία στα pots και δεν γινεται δουλεια... :evil:

Anyway, το προβλημα που έχει το παλιό μου είναι οτι έχει φύγει τελείως το χρωμιο-νικέλιο-τι-ειναι-αυτό-τελος-παντων και έχει σκουριάσει τελείως (τα τελευταία 10-11 χρόνια)... :x

Μπας και ξέρει κάποιος που μπορώ να παω να του κανω μια επιμετάλωση (αφου το τρίψω να φυγει η σκουριά) και αν θα πρεπει να κάνω επιχρωμίωση ή επινικέλωση??? :?:

[/quote']

Καλησπέρα παιδες...

Επαναφέρω αυτό το θέμα για να βρω μια λυση με το λεβιέ γιατί σε λίγο ερχεται το κιθαρόνι...ή εστω να βρω απο καπου να αγοράσω έναν ίδιο...

Για να δείτε τις διαφορές του παλιου με αυτό που και καλά δίνει η Fender ως ανταλλακτικό...

(το σκουριασμένο είναι το ορίτζιναλ)

dsc00327gx8.jpg

dsc00328jw5.jpg

dsc00329uq1.jpg

dsc00330rg1.jpg

Οταν λέμε καμία σχέση, εννοουμε καμία σχεση...μήκη, γωνίες, όλα αλλου ντ'αλλου... 8O

Ιδέες? :?:

Ευχαριστώ προκαταβολικά... :oops:

και εγω αυτα σκεφτομουν αλλα βλεπω τελικα να υποκυπτω και να παιρνω ή μια reisuue 57 ή την 62 ή την eric johnson..
+1 για την EJ επειδη την δοκιμασα,επειδη εχει οτι εχουν οι 57,62 reissue και επιπλεον επειδη εχει νορμαλ radius, ταστα, παχυ μανικι για οσους αρεσει (το οποιο μαλλον λογω νιτρο κολλαει αλλα φανταζομαι με το παιξιμο θα φευγει)........

(το οποιο μαλλον λογω νιτρο κολλαει αλλα φανταζομαι με το παιξιμο θα φευγει)........
Να φευγει δεν το νομίζω (δεν εχω βιώσει κατι τετοιο)... :o

Επίσης αν τα χέρια ιδρώνουν με το παραμικρό ακόμα και σε -5 βαθμους κελσίου (καλή ώρα) το νιτρο δεν κολλάει... :oops:

Οι στεγνοχέρηδες ας το μελετήσουν το θέμα... 8O

δεν εννοουσα οτι φευγει το νιτρο προς θεου.......η κολλωδης αισθηση που εχει το μανικι φανταζομαι θα φευγει με τον καιρο......

Επειδή δεν βλέπω "φως" έκανα μια παραγγελία για αυτό:

http://store.guitarfetish.com/visttrarm10t.html

Οπτικά (γωνίες, απόσταση απο το πλαστικό μεχρι την πρώτη γωνία κλπ κλπ) φαινεται οτι θα είναι ιδιο ή πολύ κοντα στο vintage...

Αντε να δουμε... 8O

Επειδή δεν βλέπω "φως" έκανα μια παραγγελία για αυτό:
http://store.guitarfetish.com/visttrarm10t.html

Οπτικά (γωνίες' date=' απόσταση απο το πλαστικό μεχρι την πρώτη γωνία κλπ κλπ) φαινεται οτι θα είναι ιδιο ή πολύ κοντα στο vintage...

Αντε να δουμε... 8O[/quote']

Φίλε μου Freedom, επειδή κι εσύ από ότι βλέπω ανήκεις (όπως κι εγώ) στην κατηγορία των κιθαριστών που δεν έχουν ιδρώτα αλλά ΟΞΥ, θα σου πρότεινα, αν τελικά σου κάνει αυτό το tremolo arm, να τσιμπήσεις 5-6 από guitar fetish...

Aν κρίνω από το πως κατάντησες το προηγούμενο...μάλον θα σου χρειαστούν :lol: ;)

5-6?

ΜΟΝΟ? :D

Φυσικά εννοείς για το πρώτο 2μηνο... 8O

Ακριβώς αυτό θα κάνω αδελφέ...δοκιμαστική παραγγελία είναι...αν όντως μου κανει θα φέρνω χονδρικής στην Ελλάδα... :D

Sorry που επεμβαίνω :oops: , στο τρέμολο σου έχει χαλάσει το σπείρωμα και έχει σκουριάσει ? γιαύτό θες να το αλλάξεις ? σκέφτηκες ποτέ νικέλωμα (αν είσαι τόσο ''κολλημένος'' :wink: με το συγκεκριμμένο) Λέμε τώρα ...................................... :oops:

Sorry που επεμβαίνω :oops: ' date=' στο τρέμολο σου έχει χαλάσει το σπείρωμα και έχει σκουριάσει ? γιαύτό θες να το αλλάξεις ? σκέφτηκες ποτέ νικέλωμα (αν είσαι τόσο ''κολλημένος'' :wink: με το συγκεκριμμένο) Λέμε τώρα ...................................... :oops:[/quote']
Ελα Δημήτρη... :D

Εχει σκουριάσει του κερατά...πηγαινε στις προηγουμενες σελίδες έχω ποστάρει φωτογραφίες... :D

Σκέφτηκα νικελωμα αρκετές σελίδες ποστς πρίν, αλλά δεν πήρα απαντηση για καποιον συγκεκριμένο επιμεταλλωτή και επειδή δεν μπορώ να μετακινηθώ ανετα και να βγώ να ψάξω... :D

Δεν είμαι καθόλου κολλημενος με το συγκεκριμένο...θα ήθελα ομως καποιο που να έχει ακριβώς τις ιδιες διαστάσεις και γωνίες γιατί με βολευουν αφάνταστα...οπότε και έκανα την παραγγελία... :wink:

Sorry που επεμβαίνω :oops: ' date=' στο τρέμολο σου έχει χαλάσει το σπείρωμα και έχει σκουριάσει ? γιαύτό θες να το αλλάξεις ? σκέφτηκες ποτέ νικέλωμα (αν είσαι τόσο ''κολλημένος'' :wink: με το συγκεκριμμένο) Λέμε τώρα ...................................... :oops:[/quote']
Ελα Δημήτρη... :D
Απο το έλα Αλέκο :lol: δεν το έπιασα :wink:

Οχι... :D

Απο το Δημητρη μου, Δημήτρη μου, μου το 'κλεισες το σπίτι μου... :wink:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back