Την είδα την κιθάρα σου από κοντά!
Και έμαθα ότι είδες και τη δική μου!
Ρε συ' date=' γιατί την βασανίζεις την καημενούλα?? Μια χαρά είναι!! :wink:
Για το τρέμολο, αν δεν είναι απαραίτητο να κρατήσεις αυτό, είναι απλά να βάλεις ένα από την Rockinger, και να αλλάξεις μόνο τα σελάκια με αυτά της Fender.[/quote']
Ελα βρε!!! Την επαιξες??? Σου άρεσε??? (τον ήχο, τον τσέκαρες τον ήχο??? αν και παιζω με ιδιορυθμο σετ χορδόν ώς προς το μεγεθος)
Την δικιά σου??? Κοιτα, επαιξα με 2 στρατοκαστεριές οταν πήγα...η μία ήταν απίθανη απο την άποψη οτι είχε το radius που ήθελα αλλά και τα τάστα...πολύ χαμηλό action...τρελό playability, απο ήχο δεν προσεξα...η άλλη πρεπει να ήταν εννιαμισάρα και χωρις ουσιαστικά setup (ο ίδιος μου το είπε κιόλας) και φρέταρε σαν μπίιιιιιιπ...
Βρε συ στο ξαναλέω, την βασανίζω για να μην με βασανίζει εκείνη...θελω τόσο χαμηλό action όσο την είχα σετάρει εγώ (αν την επαιξες θα το παρατήρησες)...αλλά με αυτό το action (και με μεγαλύτερο, γιατί προσφατα κατέβασα τοσο πολύ το action για να ηχογραφήσω μερικά πραγματάκια) φρετάρει...και όταν λέω φρετάρει εννοώ σε μπέντ στους 2 τόνους στην λεπτή ΜΙ (και σε κάποιες περιοχες τάστων και στο 1-1,5 μπορώ να σου πω γιατί έχουν λιώσει) και σε μεγάαααααααλα στην ΣΙ και σπάνια στην ΣΟΛ (λογικό το τελευταίο)...οπότε μια χαρά δεν είναι για μένα και την περιμένω πως και πως γιατι έχω να ηχογραφήσω και καμιά 10αρια σόλα να τελειώνω με κάποια τραγουδια...(ασε, η Harley Benton στον Junior είναι πιο μουντή και απο τον άρχοντα του σκότους...πρεπει να την δοκιμάσω και στον Μαρσαλ τωρα που τον έχω αλλιώς...υπεμονή)
Αρχικά συζητήσαμε το κλασσικό κόλπο που καναμε τα τελευταία 10+ χρόνια, να μπούν απλά μεγαλύτερα τάστα και να τριφτούν με την καμπυλότητα που ήθελα...αλλά με τον ρυθμό που τρώω τάστα δεν είχε νοημα θα έφευγε πολύ υλικό (ναι, του θυμησα την αντιδραση του οταν του την είχα φέρει για πρωτη φορά για σερβις..."ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ???"...."εχμμμμ, περυσι την πήρα, καινουρια..."...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!)
Ουτως ή άλλως τα τάστα είναι πλέον για πέταμα...και πολύ κράτησαν...(εχουν φάει και ένα τρίψιμο)...
Πρίν παρω την τελική απόφαση, "πετάχτηκα" Πατρα και δοκιμασα μια Eric Johnson...12άρι radius (τζάααααααμι) και ψηλα-πλατιά τάστα (το πλάτος μου ξένισε πολύ)...
Τελος πάντως, κατι μου λέει οτι ο Πήτερ μου κάνει voodoo αυτή την στιγμή...χαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Για το τρέμολο...ειναι ακριβώς ιδιο μηκος και έχει ακριβώς τις ιδιες γωνίες (πολύ σημαντικό) με το δικό μου??? Αν είναι να την κάνω την καλή...αλλιώς παω το ρημαδι για επιμετάλλωση και τελειώνει η υποθεση...
EDIT: ξεχασα...σου αρεσε το λεπτό (καστομαρισμένο )μπρατσάκι της δικιας μου??? Αμάν αδελφέ μου πήγα να πιάσω το μπράτσο της EJ και μου φάνηκε σαν να αγκαλιάζω πλάτανο...