Iridium... ξανά.

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
Ο καιρός λίγο ψύχρανε, έπρεπε να βρεθεί ευκαιρία να πιάσουμε λίγο κιθάρα μετά από σχεδόν τρίμηνο...

Ήρθε μόλις πριν το ΣΚ, αλλά το ιδιαίτερα γεμάτο πρόγραμμα μου δεν επιτρέπει πολλά.

Το βιβλιαράκι έχει πολλά για ψάξιμο, και ακόμα περισσότερα το πως θα το συνδέσω μόνιμα στο ρακ και να αναθεωρήσω τις συνδέσεις, αν θα αποχωριστώ τους σίγουρους ήχους και τα στρωμένα πράγματα για χάρη των νέων.

Για την ώρα έκατσα χτες και βρήκα ένα μπακινγκ και γρατσούνισα λίγο πάνω του, έβγαλα αμέσως φουσκάλες, αλλά η φαγούρα να δω πως κάθεται μέσα στο cubase ήταν μεγάλη.

Τα settings αυτά που φαίνονται, τα πιό απλά θα έλεγα και λιγος κομπρέσορας μετά στο τρακ.

Εχουμε πολύ ψάξιμο, αλλά προς το τέλος της βδομάδας, για την ώρα έχω επείγοντα...

Εκείνο που έχω να πω εκ πρώτης όψεως είναι ότι η strymon σαν ποιότητα κατασκευής και αίσθηση είναι μακράν.

20220919_134740.jpg

test ir.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ περιμένω τον @gkourmoul1 όπου να 'ναι, να ανοίξει νέο θέμα "Iridium... ξανά Νο2 (η επιστροφή)".

Μπα...

Βλέπω κάνεις μια σοβαρή προσπάθεια να "καθαρίσεις" από το GAS τον τελευταίο καιρό.

Έχεις πάει σε κέντρο απεξάρτησης, ή το παλεύεις μόνος σου?

Σωστή αγορά, με 'γειες!

Πείτε παραπάνω μόλις περάσετε χρόνο μαζί του. @Yannis Methenitis

Βλέπω κάνεις μια σοβαρή προσπάθεια να "καθαρίσεις" από το GAS τον τελευταίο καιρό.

Έχεις πάει σε κέντρο απεξάρτησης, ή το παλεύεις μόνος σου?

Αγοράζω κιθάρες για να μου περνά?

Μπα...

Δε μου άρεσε και τόσο.

Ή, έστω, προσπαθώ να με πείσω ότι δε μου άρεσε. Μου δίδει την εντύπωση ότι δεν "ακούει" στο χέρι. Η χροιά μου αρεσε, αλλά όχι τόσο ώστε να δώσω 400.

Εντάξει, μου άρεσε πιο πολύ ο ήχος στα χέρια του dim ?

Μεγειες!
Μακαρι να μπορουσα να παιξω κάτι. Βασικα ειναι μεγαλο σπάσιμο να παραγγελνεις και με τις απροοπτες καθυστερήσεις να ερχεται στην πιο ασχημη στιγμη που καιγεσαι και να μην εχεις την ανεση που θες για να το ψαξεις. Παντως σιγουρα θα μπει στο ΑΒΥ switch για να μη χαλασω το υπάρχον σεταπ που στηνεται εδω και 10 τουλαχιστον χρονια

Μου άρεσε περισσότερο από ήχο plugin να πω την αλήθεια. Πιο κοντά στο the real thing...

εμένα μέχρι στιγμής δεν μου αρέσει, διότι οι preset που έχω στον behringer είναι μελετημένοι χρόνια.

Αυτό που έπαιξα, χώρια που είμαι εντελώς εκτός φόρμας και διάθεσης και με άτσαλα νύχια, είναι εντελώς άψαχτο.

Πρέπει να μελετήσω πολλά πράγματα, τις ρυθμίσεις του, τις καμπίνες του, και τη θέση του στην αλυσίδα μου.

Επίσης για μένα το αδύνατο σημείο του είναι αυτό το ambience που έχει, που σου φτιάχνει ένα χώρο, αλλά δεν είναι reverb. Αν βάζανε μια ρουτίνα hall αντί για room θα ήταν άπαιχτο.

Όταν βρω χρόνο θα τα δούμε σιγά σιγά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back