Υποπτο Kινεζικο online store με αστείες τιμες

Status
Not open for further replies.

Hurricane38

Νέο μέλος
Πόντοι
1
http://www.xopct.com/index.asp

δεν εχω ψωνισει αλλα οι τιμες που εχουν ειναι  :o

Οσα μεταφορικα και ναχουν παλι συμφερει παρα να ψωνισω απο πονηροβλαχους που πουλανε τα μεταχειρισμενα σε τιμες καινουργιων

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μεταχειρισμένα, απομίμηση ή ευκαιρία αραγε??

Oπως και ναχει οι τιμες ειναι αλλο πραγμα.Δεν εχει τρελλη ποικοιλια απο οργανα μουσικα αλλα οταν περνεις την GRETSCH KATALINA 330 Ε  και ο γερμανος θελει καμμαι 700 αρα αν θυμαμαι και εδω στο Ελλαδισταν ενας πονηρος την εδινε 900 μεταχειρισμενη ε τοτε  συμφερει

Ε τοτε ψωνισε......μη διαμαρτυρεσαι ομως αν αντι για Gibson σου ερθει μετα καμμια Giβson..........κοιτα λιγο καλυτερα θα ελεγα και μη βιαζεσαι να προβεις σε χαρακτηρισμους.

Σε ότι αφορά στα μουσικά όργανα του store, είμαι σίγουρος ότι αν προσπαθήσω μπορώ να φτιάξω καλύτερες μαϊμούδες.

Gibson sg 61RI με 299 ευρώ...

Ποιος ο λόγος αυτής της συζήτησης ακριβώς;

Έχει και APPLE - MacBook Pro...που είναι ο άλλος του forum που έψαχνε να αγοράσει από το εξωτερικό? Να η ευκαιρία!

Ο λογος τησ συζητησης ειναι γι αυτουσ που ψαχνουν φτηνη τιμη σε διαφορα ειδη.Κι απομιμισεις να ειναι και τι εγινε?Αλλωστε ολα στην κινα γινονται πλεον

Δεν ξερω ρε μαγκες δεν εχω παρει τιποτα μπορει ναναι και απατεωνες.Απλα τοβαλα επειδη βλεπω πολυ κοσμο να θελει να αγορασει φτηνη τιμη.Αλλωστε εδω τα made in usa και βγαινουν και ελλατωματικα καμμια φορα ετσι δεν ειναι?

Να δω ποιός θα πάρει την καταπληκτική customιά: Gibson Custom Shop 50th Anniversary 1958 Les Paul μόνο 1990 γιούρα...χιχιχιχι!!!!!!!!

Γιατι ποσο εχει?Ντραμς παιζω εγω δεν ξερω απο καθαρες παντως στα ντραμς εχει καλες τιμες

Dreampanos είπε:
ρε φιλε, εισαι σιγουρος? κοιτα εδω http://www.xopct.com/views.asp?hw_id=1189

macbook pro μονο 650ευρο??

κατι παιζει... δεν παιζει...
Φαντάζεστε να το πάει στη Rainbow για service? Να είμαι από μιά μεριά...

Μη μασσατε ρε σεις ολα στην Κινα γινονται χαχαχαχαχαχα

Καλα μονο και απο τις φωτο που εχουν βαλει στις κιθαρες που δε μπορεις να διακρινεις ουτε καν το ονομα της εταιρειας καταλαβαινεις για τη απατη μιλαμε  ;)

audiokostas είπε:
Εχει και θήκη να κρατάς τις spare χορδές έτοιμες και τεντωμένες  :D
Φαντάζεσαι για 70 ευρώ να την πλακώσω στις customιές και στις εκτυπώσεις?

βρηκα και ενα 17ari macbook pro 360 ευρω... μουφα η φαση... αμα πατε στο τελοσ τησ σελιδαας κατω χαμηλα... τα trust certificates που εχει κλπ.. ειναι απλα images και οχι links... ενα απο αυτα μαλιστα λεει click to validate και δεν μπορεις απλα να κλικαρεις...

δεν νομιζω οτι ειναι αξιοπιστο... μην ενθουσιαζεστε

Λοιπόν, ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά μετά την ευχάριστη πλακίτσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ένα απωανατολίτικο κατάστημα με εξωφρενικά χαμηλές τιμές και μυστήριο να περιβάλλει τη λειτουργία του.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι κατά 99% είναι ξεκάθαρη απάτη και μπορεί να έχει δύο καταλήξεις: ή θα λάβεις μια μαϊμού του κιαρατά αντί για την Gibson USA που περίμενες, ή απλώς δεν θα λάβεις τίποτα!

Δεν έχει νόημα να αναλύουμε αν αξίζει η αγορά από τέτοια καταστήματα, πολύ περισσότερο δεν χρειάζεται να προβάλλουμε άσχετα επιχειρήματα όπως "όλα στην Κίνα φτιάχνονται". Κι αν πολλοί ψάχνουν για φτηνές τιμές, γιατί να τους σπρώχνουμε προς τους απατεώνες;

Ελάτε τώρα να γελάσουμε με τις τιμές. Εγώ λέω να μην πάω για ποτό το ΣΚ και να πάρω καμιά Les Paul, τι λέτε; ;D

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back