Μου θύμισες ένα συμμαθητή μου στο Λύκειο που όταν παίζαμε μπάλα, και κάποιος δε του έδινε πάσα, φώναζε "φέρε τη μπάλα, μη γίνει εδώ Αγγλία!".odis13 είπε:Γρηγορα trigga βαλτο στο φως να μη γινουμε Κίνα !!!!!
elavd είπε:Πέρασαν 15+ χρόνια και ακόμη δεν έμαθα τι είχε γίνει στην Αγγλία... ;D
elavd είπε:Μου θύμισες ένα συμμαθητή μου στο Λύκειο που όταν παίζαμε μπάλα, και κάποιος δε του έδινε πάσα, φώναζε "φέρε τη μπάλα, μη γίνει εδώ Αγγλία!".Γρηγορα trigga βαλτο στο φως να μη γινουμε Κίνα !!!!!
Πέρασαν 15+ χρόνια και ακόμη δεν έμαθα τι είχε γίνει στην Αγγλία... ;D
To απλο distortion δεν γινεται αντιληπτο στο υπερπαραπερα.Αντιληπτη γινεται η τομη τους.Δλδ ενω εδω μιλαμε για ογκο distortion εκει θα φαινεται σαν επιφανεια distortion ή ευθεια distortion ή σημειο distortion (αναλογα με τις διαστασεις).Εκει τον πρωτο λογο εχουν τα παρακατω πεταλια.Φαντάζομαι ότι στο υπερπαραπέραν το ντιστόρσιον είναι υπερπαραβαρύ χωρίς όμως να χάνεται η λεπτομέρεια και οι δυναμικές, που εκφράζουν άλλωστε την ψυχή του καλλιτέχνη.
Pastelius άσε τα σοροποτράγουδα.pastelius είπε:Στα πέρατα της γης,κει πιο πέρα θα σε βρω
Στα πέρατα μωρό μου στο υπερπέραν θα χαθώ.
Για σένα εγώ μωρό μου πιο πέρα θα τη βρω
Στα πέρατα μωρό μου στο υπερπέραν θα χαθώ
Λαϊκό άσμα,pastelius copyrighted Clean Monday '08 ;D
+5 κάρμα σε όποιον πετάξει χαρταετό Noiz τη καθαρά Δευτέρα, με αποδείξεις
Με 3 μποφόρ πού να σηκώσεις χαρταετό ωρέ; του χρόνου βλέπουμε..... :harilatron είπε:Εδώ σας θέλω:
+5 κάρμα σε όποιον πετάξει χαρταετό Noiz τη καθαρά Δευτέρα, με αποδείξεις