Γεια σε ολους.
Εχω τα εξεις πεταλια μεσα σε μια behringer bsp 1000
Polytune
sd 1
os 2r
Hot bitish
nova modulation
DD 2
το κακο ειναι οπως οταν ενεργοποιώ καποιο drive απο τους ενισχυτες μου (Fender BJ Fender champ 600) βγαινει αυτο το γμν
βζζζζζζζζζζζζζζζζζ οχι τοσο εντονα αλλα εμενα προσωπικα με ενοχλεί.
Τωρα οπως ξέρετε τα boss παιρνουν ρευμα απο daisy chain to hot british kai to Nova mod εχουν δικα τους τροφοδοτικα.
Τα καλωδια ειναι τα φτηνιαρικα αλλα και οταν τα βγαζω τα πεταλια και τα βαζω καρφι στο ενισχυτη παλι βγαζουν αυτο το βζζζζζζζζ με εξαιρεση το sd1 που ειναι το πιο ησυχο σχετικα.
Τωρα οταν χαμηλώνω τα drive απο καθε πεταλι ησυχαζουν λιγο αλλα τι να το κανω αφου ορισμενες φορες χρειζομαι αρκετο γκαζι.
Επισης το σπιτι ειναι καινουργιο και υπαρχουν γειωσεις παντου.
Εχει καποιος καμια γνωμη η να ψαχνω για noise gate?
Εχω τα εξεις πεταλια μεσα σε μια behringer bsp 1000
Polytune
sd 1
os 2r
Hot bitish
nova modulation
DD 2
το κακο ειναι οπως οταν ενεργοποιώ καποιο drive απο τους ενισχυτες μου (Fender BJ Fender champ 600) βγαινει αυτο το γμν
βζζζζζζζζζζζζζζζζζ οχι τοσο εντονα αλλα εμενα προσωπικα με ενοχλεί.
Τωρα οπως ξέρετε τα boss παιρνουν ρευμα απο daisy chain to hot british kai to Nova mod εχουν δικα τους τροφοδοτικα.
Τα καλωδια ειναι τα φτηνιαρικα αλλα και οταν τα βγαζω τα πεταλια και τα βαζω καρφι στο ενισχυτη παλι βγαζουν αυτο το βζζζζζζζζ με εξαιρεση το sd1 που ειναι το πιο ησυχο σχετικα.
Τωρα οταν χαμηλώνω τα drive απο καθε πεταλι ησυχαζουν λιγο αλλα τι να το κανω αφου ορισμενες φορες χρειζομαι αρκετο γκαζι.
Επισης το σπιτι ειναι καινουργιο και υπαρχουν γειωσεις παντου.
Εχει καποιος καμια γνωμη η να ψαχνω για noise gate?