το σωστο και το λαθος, κατα την αποψη μου, αποκτουν αντικειμενικη υποσταση, μονο αν βασιστουν σε αξιωματα. σαφως λοιπον με αξονα το φυσικο νομο η την "αληθεια" των μαθηματικων υπαρχει σωστο και λαθος. ο μονος τροπος που μπορουν να αμφισβητηθουν σοβαρα αυτα τα 2 ειναι μονο με τη χρηση των ιδιων εργαλειων τα οποια χρησιμοποιηθηκαν για τη θεμελιωση τους(πχ μαθηματικα αμφισβητουνται με μαθηματικα κλπ...).harilatron είπε:Και βέβαια υπάρχει και σωστό και λάθος.
υπάρχει αλήθεια πέρα από την υποκειμενική μας οπτική (π.χ. ο Φυσικός Νόμος, ή τα μαθηματικά)
Λακωνικός, πλην μνημειώδης.kwstas79 είπε:Στα μαθηματικά υπάρχει σωστό και λάθος, στον έρωτα όμως όχι.
Άμα κάνεις πολλά λάθη στα μαθηματικά όμως, παίρνεις τον π0Θλο και στον έρωτα.kwstas79 είπε:Στα μαθηματικά υπάρχει σωστό και λάθος, στον έρωτα όμως όχι.
kwstas79.... μη μου πεις.... ήσουν αυτός που κλαψούριζε: "Να ανάψουμε τα φώτα να οργανωθούμε" ?kwstas79 είπε:Αγαπητέ μου αϊπροτοκολ, πόσο δίκιο έχεις...
Εκείνο το καλοκαίρι του '00 ήμουν σαφώς λίγοτερο σοφός από ότι είμαι τώρα ... :![]()
Έτσι όπως το θέτεις, είναι πολύ γενικό το θέμα - ό,τι πρέπει δηλαδή για να γράψει ο καθένας την αμπελοφιλοσοφία του.Grigorios είπε:Σωστό & Λάθος:
Μια ερώτηση για τις πεποιθήσεις του καθενός απέναντι στη ζωή.
Όχι αγαπητέ Χαρίλατρε, δεν είναι τόσο απλά τα πράματα...harilatron είπε:kwstas79.... μη μου πεις.... ήσουν αυτός που κλαψούριζε: "Να ανάψουμε τα φώτα να οργανωθούμε" ?Αγαπητέ μου αϊπροτοκολ, πόσο δίκιο έχεις...
Εκείνο το καλοκαίρι του '00 ήμουν σαφώς λίγοτερο σοφός από ότι είμαι τώρα ... :![]()
Ειδικά άμα περιλαμβάνει μπανάνα.kwstas79 είπε:Στα μαθηματικά υπάρχει σωστό και λάθος, στον έρωτα όμως όχι.
Έλεος.Grigorios είπε:Να η χρυσή ερώτηση: όσοι απάντησαν πχ οτι πιστεύουν πως δεν υπάρχει σωστό και λάθος, θεωρούν σίγουρα την απάντησή τους σωστή?