Υπαρχει προγραμμα που να παιζει ντραμς;

cradra

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Για παραδειγμα θελω να παιξω ενα ροκ κομματι. π.χ. Θελω να το ρυθμιζω να παιζει το στοιχειωδη ρυθμο 4/4 και εγω να παιζω απο πανω σολο με την κιθαρα. Βρηκα ενα προγραμμα που λεγεται ΒΑΤΤΕΡΥ 3. Καλο και παιζει με πληκτρολογιο, δεδομενου οτι δεν εχω και midi keyboard, αλλα πρεπει να παιξω πρωτα κιθαρα, να ηχογραφισω και μετα να παιξω τα ντραμς. Στο κατω κατω δεν ξερω και ντραμς και το αποτελεσμα με απογοητευει...

Για δοκίμασε το Groove agent της Steinberg,θα πρέπει να σου κάνει για την δουλειά που θες.Αλλιώς σε hardware το Adrenalin του Roger Linn ή το Blackbox της M-audio.

Και το BFD έχει έτοιμα patterns με διάφορους ρυθμούς. :)

Μπορείς μάλιστα να κάνεις και shuffle στα μέτρα ούτως ώστε να μην ακούς συνέχεια το ίδιο "ντάπα ντούπα" :wink:

To StormDrum είναι άπαιχτο! Δοκίμασέ το.

ez drummer..απειρα gooves & brakes( midi files καταπληκτικα παιγμενα απο top drummers...) με πολυ καλο επισης ηχο(απο τα DFH...)

..επισης οτι αλλο σου προτειναν ειναι ικανοποιητικο αλλα το καθενα απο αυτα εχει και εντελως διαφορετικο χαρακτηρα και λογο υπαρξης...τα stormdrum εχουν πολυ καλο ηχο αλλα οχι παιξιματα

To band in a box ειχε πεσει παλια στα χερια μου. Μου φανηκε δυσκολο στη χρηση και δεν ασχοληθηκα παραπανω. Βρηκα απο φιλο το Groove Agent. Ειναι οτι πρεπει για αυτο που ζητουσα! Ενα κλικ και δεν το ξανα πειραζεις.

mindconspiracy:Αλλιώς σε hardware το Adrenalin του Roger Linn ή το Blackbox της M-audio.
Αυτο με το hardware δεν το καταλαβα. Τι εννοεις; Καποιο μηχανημα που κανει αυτο που ζηταω; Τα stormdrum και ez drumer δεν τα εχω βρει ακομα. Παντως ευχαριστω για τη βοηθεια.

:wink: Φίλε μου...FL STUDIO !! Πέραν του οτι θα βρεις έτοιμες loopες, μπορείς να φτιάξεις μια λούπα πολύ γρήγορα και απλά! Δοκίμασε το.

εγώ με το FL είχα πρόβλημα στα πολύ γρήγορα ειδικά στη δίκαση ακουγόταν πολύ χάλια

Αυτό δεν είναι θέμα fl αλλά του sample μπότας που χρησιμοποιούσες και της περαιτέρω επεξεργασίας του.

Και`γω FL ψηφίζω.Το παιδί θέλει να απλά να παίζει απο πάνω δε νομίζω να ψάχνει ποιότητα. Εννοείται οτι στη δίκαση θα παίξεις με το velocity στα χτυπήματα εναλλάξ αλλιώς θα ακούγεται χάλια.

Και όχι μόνο. Θέλει και σφίξιμο η μπότα, κανά eq και άλλα για αληθοφάνεια, αλλά κυρίως ρόλο παίζει η αρχική επιλογή του σαμπλ

επειδή το παιδί δεν θέλει να παίξει και να μπλεχτεί με όλα αυτά πιστεύω ότι δεν του κάνει το FL

Μα αυτά τα λέμε ακριβώς επειδή θα του κάνει το fl. Με ότι πρόγραμμα και να είσαι αν δεν βρεις το σωστό σαμπλ και δεν το επεξεργαστείς σωστά, τότε θα ακούγεται λες και κοπανάς ταπεράκια.

Δηλαδή ποιό του προτείνεις; Το Battery; και αυτό επεξεργασία θέλει. Το bfd; και αυτό την θέλει την δουλειά του. Το Grouve agent; Εντάξει αυτό είναι πιο απλό αλλά για όχι για παραπέρα. Θα δώσει κάποια έτοιμα πατερνς και ρυθμούς, αλλά αν θέλει να φτιάξει κάτι δικό του; με το fl θα μπορέσει να φτιάξει γρήγορα ρυθμούς εξαιτίας του ιδιόρρυθμου sequencer που έχει.

Παρόλα αυτά αν δεν θέλει να μπλέκεται με το περίεργο rewire θα του πρότεινα το battery, αλλά θέλει περισσότερη δουλειά στον προγραμματισμό των ρυθμών

ας αρχίσει με ένα groove agent και μετά ας περάσει σε ένα FL

Καλημέρα σε όλους , εγώ το BFD χρησιμοποιώ και είναι μια χαρά, είναι βέβαια λίγο 'στενά' τα τύμπανα αλλά εάν δεν παίζει ντράμερ αυτά έχεις . Επίσης το BFD έχει και μεγάλη γκάμα από είχους (προηχογραφημένα από ντράμερς). www.fxpansion.com

Τελικα προς το παρον χρησιμοποιω το groove agent. Αν και δεν εχει δικαση και γενικα πιο καινουριους metal ρυθμους. Το battery δεν καταφερα να το βαλω να παξει μονο του. Το χρησιμοποιω μονο οταν παιζει καποιος φιλος κιθαρα, λογω του οτι μπορω να παιξω με το πληκτρολογιο. Ξερω, γυφτια αλλα δεν εχω κατι αλλο.

To battery δεν παίζει μόνο του σαν το groovy agent. Εσύ το κάνεις να παίξει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back