Υπάρχει νομοθέσια σχετικά με την ένταση;

warwickplayer είπε:
τα drums παραγουν κροτο(τα ταμπουρα βασικα,για πιατινια δεν ειμαι σιγουρος) το οποιο δεν εμπιπτει στα 3 ειδη των θορυβων...Εξαλου για αυτο πολλες φορες ειναι χαζο να γραφουμε αξιες για ταμπουρο...δεν υφισταται αυτο...

Η αχρηστη πληροφορια της ημερας!!!Καλημερα!!!!
Αυτή η πληροφορία είναι όντως άχρηστη, γιατί είναι λανθασμένη.

Αν εννοείς ως τρία είδη θορύβων τους λευκό, ροζ και καφέ, σου θυμίζω οτι αυτοί δεν είναι οι μόνοι θόρυβοι, απλά χρησιμοποιούνται για ακουστικές μετρήσεις επειδή βολεύει η φύση τους για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Θόρυβος είναι ο οποιοσδήποτε απεριοδικός ήχος και βέβαια, ο κρότος είναι και παραείναι θόρυβος.

trolley είπε:
Κάνεις λάθος σε αυτό. Υπάρχουν ακόμη περιοχές της πόλης (πάρα πολλές) που ο θόρυβος είναι λίγος. Επίσης, διευκρινίζω ότι μου αρέσει να ακούω μουσικούς να μελετούν, με τα λάθη τους και ολα. Όμως, αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τους ντράμερ, διότι - όπως έχει σκιστεί να λέει ο άνθρωπος, αλλά κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε - κάνουν διαολεμένο θόρυβο.
Αυτο που λες ισχυει και για...Νεους μουσικους ???

Προφανως...δεν εχεις ακουσει νεο βιολιστη να παιζει κλιμακες προσπαθωντας να πατησει τις νοτες...

Οπως επισης και νεο τρομπετιστα...να ΨΑΧΝΕΙ να ...βρει τις νοτες.... ;D ;D

blue είπε:
Αν εννοείς ως τρία είδη θορύβων τους λευκό, ροζ και καφέ,
Ο καφές θόρυβος είναι αυτός που σχετίζεται με την κατανάλωση φασολάδας;

RayDTutto είπε:
Ο καφές θόρυβος είναι αυτός που σχετίζεται με την κατανάλωση φασολάδας;
Ο ροζ...ποιος ειναι??

φιλε ειναι γεγονος οτι αμα παιζεις σε σιτες λαστιχενια pad και εγω δεν ξερω τι αλλο τι ποτε δεν θα μπορεις να κανεις τελειο ηχο και να ελεγξεις απολυτα τις δυναμικες στο παιξιμο σου οποτε απο την στιγμη που μπορεις να εξασκεισαι σε νορμαλ συνθηκες εγω λεω συνεχισε να παιζεις τις ωρες που δεν ειναι κοινης ησυχιας και ολα θα πανε μια χαρα  ;D οι γειτονες θα το συνηθισουν μετα απο λιγο καιρο εξαλλου παντα κατι θα γινει σε μια γειτονια που θα δημιουργησει θορυβο. καποιος θα επιδιορθωνει κατι , θα χτυπησει ενας συναγερμος αμαξιου και δεν θα τον κλεισει κανεις για κανα μισαωρο ,θα μαλωσει καποιος με τη γυναικα του κτλπ κτλπ

Υπάρχει ο "επιστημονικός" θόρυβος και υπάρχει και ο κοινωνικός θόρυβος. Προτιμώ μια γεννήτρια θορύβων παρά τα υπερδραστήρια εγγονάκια της γειτόνισσας που σκάνε κάθε ΣΚ πρωί (να ξυπνάς με τραγούδια εξάχρονων μπορεί να ακούγεται χαριτωμένο, αλλά δεν είναι).

Αφού κάποιος επέλεξε να είναι η πηγή του προβλήματος, υποχρεούται ηθικά να βρεί και την λύση στο πρόβλημα. Βέβαια αν έχει την ατυχία να γειτονεύει με παρανοικά παράξενους ανθρώπους, τι να κάνουμε bad luck.

Και ναι, τα ντράμς ενοχλούν πιο πολύ. Τελεία και παύλα. Δεν είναι όλοι οι γείτονες μουσικοί (συνήθως) για να μπορούν να τα εκτιμήσουν.

theoctapus είπε:
Και ναι, τα ντράμς ενοχλούν πιο πολύ. Τελεία και παύλα. Δεν είναι όλοι οι γείτονες μουσικοί (συνήθως) για να μπορούν να τα εκτιμήσουν.
Εγώ πάντως είχα γείτονα ντράμερ και έπαιζε σε διάφορες ώρες. Ευτυχώς βαρέθηκε το άθλημα γρήγορα. Μάλλον δεν είμαι αρκετά μουσικός γιατί δεν το εκτίμησα :D

Ή μήπως έφταιγε ότι δεν έπαιζε καλά; Οπότε αν έπαιζε καλά θα το εκτιμούσα; αφτο ινε;

Evilnye είπε:
Εγώ πάντως είχα γείτονα ντράμερ και έπαιζε σε διάφορες ώρες. Ευτυχώς βαρέθηκε το άθλημα γρήγορα. Μάλλον δεν είμαι αρκετά μουσικός γιατί δεν το εκτίμησα :D

Ή μήπως έφταιγε ότι δεν έπαιζε καλά; Οπότε αν έπαιζε καλά θα το εκτιμούσα; αφτο ινε;
Το δεύτερο  :P

vagelism είπε:
Αυτο που λες ισχυει και για...Νεους μουσικους ???

Προφανως...δεν εχεις ακουσει νεο βιολιστη να παιζει κλιμακες προσπαθωντας να πατησει τις νοτες...

Οπως επισης και νεο τρομπετιστα...να ΨΑΧΝΕΙ να ...βρει τις νοτες.... ;D ;D
Η μεγάλη πλάκα, είναι ότι έχω ακριβώς αυτό (τον τρομπετίστα). Τρία χρόνια μετά βέβαια (όσο είμαι στο παρόν σπίτι), έχει γίνει πολύ καλός ο μπαγάσας, αλλά το πρώτο χρόνο τα είδα ΟΛΑ.

Βέβαια, να μη ξεχνάς τη λατρεία μου για το 4¨33 (τώρα ξέρες και σε τι οφείλεται).

;) :) :)

H αληθεια ειναι οτι οσο καλος και να ειναι ο ντραμμερ...οταν μελεταει η οταν ακουγεται χωρις συνοδεια μουσικης....ακουγεται καπως..

Φταιει η ελλειψη μελωδιας..και ναι συμφωνω ειναι εκνευριστικο.

Υπαρχουν μερικες λυσεις που υπαρχουν φιλε .

Η 1η ειναι ενα ηλεκτρονικο σετ και μελετη μια η δυο φορες την εβδομαδα σε studio.

Η 2η ειναι να βαλεις σιτες στα τυμπανα σου και πετσετες στα πιατινια

Εχουμε ανεβασει πολλα θεματα στο drums & percussion για λυσεις μελετης μιας και ειναι πολυ σοβαρο ζητημα για τους ντραμμερ . Ριξε μια ματια και εκει.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Pit1991 είπε:
Με πείσατε θα τα πουλήσω και θα πάρω μπάσο...
Ελπιζω οχι κοντραμπασο...

Δες τι επαθε ο ηρωας στο κοντραμπασο {Πατρικ Ζισκιντ Το κοντραμπασο}

Απολαυστικο βιβλιο....!!! ;D ;D

Αυτο το thread ειναι πραγματικό σχολείο του δρόμου! Δεν πιστευα οτι δεν μπορει καποιος να κατανοησει οτι δεν πρεπει να ενοχλει...

Για όποιον επιμένει να παρενοχλεί τους γείτονες, να προσπαθήσει να βρει απο τώρα εναν καλο δικηγόρο. Έτσι θα έχει εγκαίρως κάποια επιχειρήματα να ξεστομίσει μπροστα στον δικαστή. Διοτι μην το πολυψειρίζετε. Ενα τηλεφωνο στο 100 μια ηλιόλουστη ημέρα και κανα δυό μάρτυρες**, ειναι οτι χρειαζεται για να ζορίσουν άξαφνα τα πράγματα.

**αυτο βεβαιως μπορει να συμβεί ακομα και αν δεν ενοχλήσατε ποτε κανεναν. Παλιοκατάστασις...

vagelism είπε:
Ελπιζω οχι κοντραμπασο...

Δες τι επαθε ο ηρωας στο κοντραμπασο {Πατρικ Ζισκιντ Το κοντραμπασο}

Απολαυστικο βιβλιο....!!! ;D ;D
Το πήρα κ εγώ να το διαβάσω κ ξενέρωσα τη ζωή μου. Αλλά δε φταίει κανείς. Αυτός που ήταν μίζερος.

Tthawth είπε:
Αυτο το thread ειναι πραγματικό σχολείο του δρόμου! Δεν πιστευα οτι δεν μπορει καποιος να κατανοησει οτι δεν πρεπει να ενοχλει...

Για όποιον επιμένει να παρενοχλεί τους γείτονες, να προσπαθήσει να βρει απο τώρα εναν καλο δικηγόρο. Έτσι θα έχει εγκαίρως κάποια επιχειρήματα να ξεστομίσει μπροστα στον δικαστή. Διοτι μην το πολυψειρίζετε. Ενα τηλεφωνο στο 100 μια ηλιόλουστη ημέρα και κανα δυό μάρτυρες**, ειναι οτι χρειαζεται για να ζορίσουν άξαφνα τα πράγματα.

**αυτο βεβαιως μπορει να συμβεί ακομα και αν δεν ενοχλήσατε ποτε κανεναν. Παλιοκατάστασις...
Kαταλαβαινω το επιχειρημα σου..Ωστοσο μου εχει τυχει να μελεταω {σε ηλεκτρονικα κιολας} και να ερθει η διπλανη να μου χτυπησει την πορτα..της οποιας η κορη μελεταει 3 ωρες την ημερα πιανο {σε κλασσικο πιανο}

Και στο μυαλο της διαχωριζε οτι η κορη της μελεταει μουσικη ενω εγω κοπαναω κατσαρολες ...αρα ενοχλω.. ενω η κορη της παραγει εργο και πολιτισμο...

Αυτο που θελω να πω ..ειναι οτι οσο ανοχη δειχνουμε στο κοριτσακι που μελεταει πιανο η βιολι....πρεπει να δειχνουμε και στο ντραμμερ.

Μουσικο οργανο το ενα ...μουσικο και το αλλο.

Συνηθως παντος η αστυνομια ειναι ελαστικη με το ζητημα..αρκει να μην δινεις δικαιωματα σε περιεργες ωρες

Evilnye είπε:
Το πήρα κ εγώ να το διαβάσω κ ξενέρωσα τη ζωή μου. Αλλά δε φταίει κανείς. Αυτός που ήταν μίζερος.
Μα γιατι....δεν ταυτιστικες με τον συναδερφο Ευη μου...?

εγω το βρηκα ..Απολαυστικο και πανεξυπνο..

αλλα παλι εχω τρελα με τον Ζισκιντ απο το Αρωμα ακομα..

vagelism είπε:
Μα γιατι....δεν ταυτιστικες με τον συναδερφο Ευη μου...?

εγω το βρηκα ..Απολαυστικο και πανεξυπνο..

αλλα παλι εχω τρελα με τον Ζισκιντ απο το Αρωμα ακομα..
Αυτό ελιναι το 666 πόστ σου  :P

Για την ιστορία.

Μπα τον βρήκα μίζερο και ηττοπαθή.

Κ εμένα μ αρέσει ο Ζισκίντ κ εξαιτίας του αρώματος (κ του κοντραμπάσου) πήρα το βιβλίο.

Εννοείται ήταν καλογραμμένο, αλλά ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back