- Πόντοι
- 2,368
+3trolley είπε:Όχι, και σε εμένα τραγικό φαίνεται.
Πάντως, αν η νομιμότητα είναι το ζήτημα, να ξέρει ο φίλος ότι ο καθένας μπορεί να τον πλακώσει στο ξύλο και να καθαρίσει πληρώνοντας ένα (σχετικά μικρό) ποσό.
+3trolley είπε:Όχι, και σε εμένα τραγικό φαίνεται.
Πάντως, αν η νομιμότητα είναι το ζήτημα, να ξέρει ο φίλος ότι ο καθένας μπορεί να τον πλακώσει στο ξύλο και να καθαρίσει πληρώνοντας ένα (σχετικά μικρό) ποσό.
Επισης ο ιδιοκτητης του διαμερισματος που μενεις οταν το αγορασε υπεγραψε ΑΥΤΟ (ή κατι σαν και αυτο)Ωστόσο, η νομοθετική μέριμνα για την προστασία του πολίτη από τη δυσμενή επίδραση της ηχορύπανσης δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες κοινής ησυχίας, καθόσον κάποιες εκδηλώσεις κρίνονται αντικειμενικά πρόσφορες να προκαλέσουν τη διατάραξη της πνευματικής ηρεμίας του μέσου ανθρώπου ανεξάρτητα από την οριοθέτησή τους σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια.
πες μου τώρα πως αυτοί που το "τράβηξαν στα άκρα" ήταν οι ενοχλούμενοι και όχι οι ενοχλούντες που δεν χαμπάριασαν ΟΥΤΕ μετά την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση... :-\Superfunk είπε:επισης καλο ειναι να μην το παρακανεις γιατι καποιοι το τραβανε στα ακρα και θα πλερωσεις ΠΟΛΛΑ
οχι ρε ,τρελλος εισαι?τα καθικια που εκαναν φασαρια το τραβηξαν...gdevelek είπε:πες μου τώρα πως αυτοί που το "τράβηξαν στα άκρα" ήταν οι ενοχλούμενοι και όχι οι ενοχλούντες που δεν χαμπάριασαν ΟΥΤΕ μετά την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση... :-\
Παμε καλα μωρε; Ενταξει και εγω συμφωνω οτι πρεπει πρωτα να σκεφτομαστε να μην ενοχλουμε παρα τι μπορει να παθουμε αν ενοχλησουμε αλλα αν το παμε ετσι αν δωσεις και μερικα παραπανω μπορουν να τον σκοτωσουν κιολας για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα κανει τα ιδια οταν γινει καλα!!trolley είπε:Όχι, και σε εμένα τραγικό φαίνεται.
κοίτα φίλε, ο ΟΡ, με το όργανο που έχει επιλέξει να παίζει, ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ενοχλείPapalampraina είπε:Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από σας που το παίζετε νομοταγείς και αγνές παρθένες, θα έχετε πει μια φορά τουλάχιστον στην ζωή σας "μα δεν παίζω τόοοοοσο δυνατά για να ενοχλώ" και όντως έτσι θα ήταν.
Ναι, αλλά όπως προκύπτει από την τελευταία φράση σου, νομίζεις ότι εξαρτάται από τα γούστα σου και την καλωσύνη σου το τι θα κάνεις. Σου λένε λοιπόν, ότι οι πολυκατοικίες (και οι δήμοι, και οι πόλεις, και οι γειτονιές) διέπονται από γραμμένους και άγραφους κανόνες τους οποίους δεν μπορείς να παραβιάσεις.Papalampraina είπε:Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από σας που το παίζετε νομοταγείς και αγνές παρθένες, θα έχετε πει μια φορά τουλάχιστον στην ζωή σας "μα δεν παίζω τόοοοοσο δυνατά για να ενοχλώ" και όντως έτσι θα ήταν. Αλλά όχι για το στραβόξυλο που γκρίνιαξε. Και δεν μιλάω για αυτούς που δουλεύουν βράδυ και κοιμούνται το πρωί, για αυτούς βγάζω τον σκασμό.
Νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι έγραψα.SPYROID είπε:Παμε καλα μωρε; Ενταξει και εγω συμφωνω οτι πρεπει πρωτα να σκεφτομαστε να μην ενοχλουμε παρα τι μπορει να παθουμε αν ενοχλησουμε αλλα αν το παμε ετσι αν δωσεις και μερικα παραπανω μπορουν να τον σκοτωσουν κιολας για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα κανει τα ιδια οταν γινει καλα!!
Γι'αυτό στο σπίτι έχω 15w ενισχυτή και στο προβάδικο τον 250αρι.trolley είπε:Ναι, αλλά όπως προκύπτει από την τελευταία φράση σου, νομίζεις ότι εξαρτάται από τα γούστα σου και την καλωσύνη σου το τι θα κάνεις. Σου λένε λοιπόν, ότι οι πολυκατοικίες (και οι δήμοι, και οι πόλεις, και οι γειτονιές) διέπονται από γραμμένους και άγραφους κανόνες τους οποίους δεν μπορείς να παραβιάσεις.
gdevelek είπε:έχεις την εντύπωση πως όταν εσύ κάνεις εξάσκηση στα rudiments ή δεν ξέρω τι, ο γείτονας αυτό που ακούει πρέπει να το θεωρεί "μουσική";
ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ενοχλει???? Ε τότε να τα απαγορέψουμε τα ντραμς τελείως! Εμένα με ενοχλουν ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ το κλαρίνο, ορισμένα περίεργα κουρδίσματα στην κιθάρα, και όταν ο γείτονας κάνει εξάσκηση σε ντο δίεση πεντατονική! Πόσες φορές στη ζωή του δικαιούται να παίξει κάποιος όργανο που ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ενοχλεί? Δεν καταλαβαίνω και γιατί να παίζει λογικός άνθρωπός όργανο που ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ενοχλεί, προφανώς όλοι οι ντράμερ είναι αντικοινωνικά άτομα που έχουν ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ σκοπό τους να ενοχλουν τον καλό κόσμο. Ας μην περνάμε στα όρια της γελοιότητας. Άλλο το να τα βρίσκουμε στο θόρυβο σαν άνθρωποι και άλλο η παράνοια... μάλλον κάποιος έχει γείτονα ντράμερ και το κρατούσε πολλά χρόνια μέσα του! Στη γειτονιά μου ακούγονται και ντραμς που όπως είπαμε είναι ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ενοχλητικό όργανο, και άλλα πιο επιτρεπόμενα όπως κιθάρα και πιάνο. Επίσης ακούγονται κατα καιρούς διάφορα εργαλεία καθώς και οι σχετικές μουσικές όταν χωρίζει κάποιο λυκειόπαιδο. Αστυνομία φωνάζουν περίπου μία φορά στα πέντε χρόνια, και αυτό είναι μόνο για κάποιο γλέντι που παρατράβηξε.κοίτα φίλε, ο ΟΡ, με το όργανο που έχει επιλέξει να παίζει, ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ενοχλεί
και δεν θέλει να παίζει "μια φορά τουλάχιστον στη ζωή του", αλλά ΚΑΘΕ μέρα, επί ΜΙΑΜΙΣΗ ώρα
κατάλαβες;
Βασικα δεν εχεις δικιο γιατι τα drums δεν ειναι θορυβος...οποτε εξ ορισμου ναι ενοχλουνε...τα drums παραγουν κροτο(τα ταμπουρα βασικα,για πιατινια δεν ειμαι σιγουρος) το οποιο δεν εμπιπτει στα 3 ειδη των θορυβων...Εξαλου για αυτο πολλες φορες ειναι χαζο να γραφουμε αξιες για ταμπουρο...δεν υφισταται αυτο...Should Not Be είπε:ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ενοχλει???? Ε τότε να τα απαγορέψουμε τα ντραμς τελείως! Εμένα με ενοχλουν ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ το κλαρίνο, ορισμένα περίεργα κουρδίσματα στην κιθάρα, και όταν ο γείτονας κάνει εξάσκηση σε ντο δίεση πεντατονική! Πόσες φορές στη ζωή του δικαιούται να παίξει κάποιος όργανο που ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ενοχλεί? Δεν καταλαβαίνω και γιατί να παίζει λογικός άνθρωπός όργανο που ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ενοχλεί, προφανώς όλοι οι ντράμερ είναι αντικοινωνικά άτομα που έχουν ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ σκοπό τους να ενοχλουν τον καλό κόσμο. Ας μην περνάμε στα όρια της γελοιότητας. Άλλο το να τα βρίσκουμε στο θόρυβο σαν άνθρωποι και άλλο η παράνοια...
Νομίζω το υπεραναλύουμε το θέμαwarwickplayer είπε:Βασικα δεν εχεις δικιο γιατι τα drums δεν ειναι θορυβος...οποτε εξ ορισμου ναι ενοχλουνε...τα drums παραγουν κροτο(τα ταμπουρα βασικα,για πιατινια δεν ειμαι σιγουρος) το οποιο δεν εμπιπτει στα 3 ειδη των θορυβων...Εξαλου για αυτο πολλες φορες ειναι χαζο να γραφουμε αξιες για ταμπουρο...δεν υφισταται αυτο...
Η αχρηστη πληροφορια της ημερας!!!Καλημερα!!!!