Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που...

mike_rhd

Μέλος
Πόντοι
28
Θελω ενα προγραμμα για να χαμηλωσω την ενταση των ντραμς σε καποια κομματια. Υπαρχει?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

(σημ: ρώτα πιο συγκεκριμένα, δεν είμαστε μάντεις)

Ρε συ νόμιζα ότι πνιγόσουν και έτρεξα να ειδοποιήσω να σε σώσουν  ;D

pamela_anderson.jpg

Προσοχή παιδιά!!! Ο Κώστας χάκαρε το account του Jasemeister και ποστάρει άσεμνο υλικό από εκεί!!!! ;D ;D ;D ;D

Προτείνω και άλλους τίτλους θεμάτων, έτσι για ποικιλλία:

α) Γιατί, παναγία μου;

β) Χανομαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιιαιαιαιαιαια....

γ) Καλοί μου άάάάάάάάνθρωποιοιοιοιοιοιοι.....

να μην ξεχασουμε και το κλασσικο:

"Ξερετε απο βεσπααααααααααααα??????"

Wild guess:

Ο τύπος είναι ντραμίστας και θέλει να κόψει τα ντραμς σε τραγούδια για να παίζει από πάνω....

Και άλλοι τίτλοι θεμάτων:

1) Ωωωωωωωωωωχ!

2) Μπρλμπφκγκλουγκλουγκλου

3)Είναι ψηλά από δωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ;

Λοιπόν ηρεμήστε. Σα δεν ντρέπεστε. Βρήκατε άνθρωπο να καίγεται για βοήθεια κι εσείς τον πήρατε στο ψιλό  >:(

[εκτρύπωση όφεων]

Μιχάλη, .... αυτό το πρόγραμμα που ψάχνεις.... είναι αυτό που λέει ο wasted ε? ... έτσι δεν είναι? Να παίρνεις το κομμάτι από το CD και να βγάζεις τα τύμπανα ή εν πάσει περιπτώσει να τα χαμηλώνεις .... έτσι? Αυτό ψάχνεις? Από τη Ρόδο είσαι?

[/εκτρύπωση όφεων]

ΟΚ λοιπόν, καλώς ήλθες.

Η "αφαίρεση" οργάνων από ένα track γίνεται με equalizer τα οποία ρυθμίζεις ώστε να εξασθενήσουν τις συχνότητες (καλύττερα....φασματικές περιοχές) του "προς αφαίρεση" οργάνου. Δεν έχω υπόψη μου κάτι έτοιμο, αλλά η αίσθησή μου είναι οτι τα drums καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του φάσματος για να είναι εφικτή η αφαίρεσή τους με τέτοιο απλό τρόπο.  :)

Νομίζω, θα σου πουν περισσότερα κι άλλοι, που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο από μένα. 

Όπως λέμε, Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. :)

harilatron είπε:
Η "αφαίρεση" οργάνων από ένα track γίνεται με equalizer τα οποία ρυθμίζεις ώστε να εξασθενήσουν τις συχνότητες (καλύττερα....φασματικές περιοχές) του "προς αφαίρεση" οργάνου. Δεν έχω υπόψη μου κάτι έτοιμο, αλλά η αίσθησή μου είναι οτι τα drums καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του φάσματος για να είναι εφικτή η αφαίρεσή τους με τέτοιο απλό τρόπο.  :)
Ακριβώς, μέχρι την τελευταία τελεία, όσα θα έλεγα κι εγώ. Αλλά το τρελάνατε το παιδί... νταξ, έφταιγε κι ο τίτλος... πολύ γκραν γκινιόλ...

bestof100506.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back