- Πόντοι
- 198
https://ec.europa.eu/regional_policy/en/information/maps/quality_of_lifeΕλα παλι που νομιζω οτι ΕΣΥ τρολαρεις ...?
Έχεις βαφτισει τις απόψεις σου σε όλα τα θέματα θεσφατα.
Και κάπου εκεί, στην άκρη του νήματος ξεπρόβαλλαν δειλά οι συνταξιούχοι του δημοσίου.
δεν ειναι θέμα διαφωνίας είναι θέμα επιχειρηματων. Δεν στην είπα επειδή διαφωνώ αλλα επειδή ειρωνευτηκες βασιζόμενος σε παλιότερο θέμα. Αν κάνεις ότι δε καταλαβαίνεις τότε απλά επιβεβαιώνεις αυτά που λέω. Δυστυχώς καποιος πρέπει μαζέψει εσένα διότι θα μείνεις να συνομιλεις μόνος σου στο τέλος.Κατσε ρε φιλε (?) επειδη διαφωνεις μαζι μου θα μου την πεις κι ολας?
Για μαζεψου γιατι παραγνωριστηκαμε εδω μεσα..
Και το quality of life τι σχεση εχει με το αν παιζουν τα παιδια?
ΠΑΝΤΟΥ παιζουν τα παιδια...ακομα και στη Β.Κορεα...
Δεν σου αρεσει η Αθηνα....σεβαστον....ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ αν δεν σου αρεσει και ασε εμας που μας αρεσει να ζησουμε στην ησυχια μας... (ή στη...φασαρια μας υπαρχουν και ανθρωποι που τους αρεσει και αυτο) αλλα δεν θα μας την πεις επειδη μας αρεσει και επειδη ζουμε μια χαρα εδω στο ΚΕΝΤΡΟ της...
είναι θέμα επιχειρηματων.
και μ αυτά και με άλλα, ένα ακόμα θέμα τελειωσε άδοξααααα
και μ αυτά και με άλλα, ένα ακόμα θέμα τελειωσε .....
..in my book we are WAY to small to judge him.
το ιδιο νοιωθω και για ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους αυτου του βεληνεκούς....η γνωμη μου (μας*) περισσευει.....και ειναι και παντελως ασημαντη οποτε τετοιες κουβεντες συνηθως καταντάνε γραφικες....
ως βουλικός (=με βούλα, όχι βουκολικός όπως 6η) συνταξιούχος αποσύρομαι από τα εγκόσμια.Τελείωσε?
Τι τελείωσε?
Τι έγινε με τους συνταξιούχους τελικά?
Δεν θα μας πείτε?
εντάξει κάτι πρέπει να λέμε να περνάει και το λοκινταουν.
να γράφει και το κοντέρι του νοιζ
εμένα με άρεσαν τα βίντεα και σας τα....υπέδειξα.
είστε grownups οπότε....shoot at your own risk
νομίζω ότι upstairs downstairs συμφώνησα με τις απόψεις του, άσχετα αν το ταπεινό μεγεθός μου δεν μου επιτρέπει καν να προσπαθήσω να εφαρμόσω ως τρόπο ζωής. Ως θαυμασμού όμως ναι και ως food for thought for us all ...ναιΜια χαρα ειναι τα βιντεα και πολυ ενδιαφεροντα....
Απλα οταν ενας μουσικος του μεγεθους του Vangelis μιλαει για ΜΟΥΣΙΚΗ ε...κατι παραπανω απο εμας κΣερει (δεν μιλαει για οικονομια,για πολιτικη ή για covid19 οπου οι αποΨης του μπορει και να γινουν θεμα debate...για ΜΟΥΣΙΚΗ μιλαει....)
άσχετα αν το ταπεινό μεγεθός μου δεν μου επιτρέπει καν να προσπαθήσω να εφαρμόσω ως τρόπο ζωής.
σήμερα δεν είναι καθόλου ακριβές πάντως.
Όχι. Είναι διαφορετικές μάρκες. Η Rolls είναι BMW και η Bentley είναι VolkswagenRolls Royce (Bentley δηλ.)