- Πόντοι
- 2,148
Όμορφα, σοφά, ρομαντικά λόγια αλλά πόσο εύκολο είναι να τα ακούσεις και δεχτείς από έναν άνθρωπο που κυκλοφορούσε με Ρολς Ρόις;
Σε καμία περίπτωση δε το λέω προκλητικά ή τον υποτιμώ, αλλά.....
Πολλες φορες στις ζωές των αληθινών καλλιτεχνών που ταυτόχρονα κατάφεραν να γίνουν και είδωλα συνυπάρχει ο ρομαντισμός με το mainstream. Κατά περιόδους μπορεί να υπερτερεί το ένα ή το άλλο. Ο Vangelis είναι μια μουσική ιδιοφυΐα που μέσα από τη μουσική του καταξιωθηκε σε διεθνές επίπεδο. Είναι λογικό να υποκύψεις στη χλιδή αλλα εξίσου λογικο, όσο μεγαλώνεις, να ξαναγυρνάς στο ρομαντισμό.Όμορφα, σοφά, ρομαντικά λόγια αλλά πόσο εύκολο είναι να τα ακούσεις και δεχτείς από έναν άνθρωπο που κυκλοφορούσε με Ρολς Ρόις;
Σε καμία περίπτωση δε το λέω προκλητικά ή τον υποτιμώ, αλλά.....
δεν νομίζω ότι σχετίζεται η Ρολλς με την λογική του να υπηρετήσεις τη μουσική στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
Εν πάρει περιπτώσει η μουσική του Vangeli είναι ανατριχιαστικη και πρέπει να μαστε περήφανοι γι αυτόν.
Π.χ. εδω εκθειάζει το Κατάρ ως μια χώρα που επενδύει στην ομορφιά και μέρος αυτού είναι και το ελληνοπρεπες θέατρο στη Καταρα που ανέφερε. Δεν ήξερε ότι για το χτίσιμο αυτου του θεάτρου αλλα και όλων των άλλων μεγαλεπήβολων έργων στη Ντόχα πεθαίνουν 1500 εργάτες το χρόνο από τη ζέστη και τις κακουχιες; Κι εγω δε το λεω σαν αμφισβήτηση του, αλλά όσο να ναι σε βάζει σε σκέψεις. Δεν είναι beauty αυτό.
Ξεκάθαρα, υπάρχει σοφία στα λόγια του η οποία όμως δεν έρχεται απαραίτητα πακέτο με την εμπειρία.
Περισσότερο mindset το λέω
δεχτείς από έναν άνθρωπο που κυκλοφορούσε με Ρολς Ρόις;
Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση το τι έκανε, γιατί το έκανε, ή το γεγονός οτι αν επιλέξεις να μπείς στο χορό θα χορέψεις με όλα τα παρελκόμενα, αλλά.......
.......πως γίνεται να υπάρχει αμιγής προσπάθεια υπηρέτησης της μουσικής στο καλύτερο δυνατό επίπεδο (πόσο υποκειμενικό κι αυτό) και να είσαι ταυτόχρονα προϊόν μιας γραμμής παραγωγής;
Ξεκάθαρα, υπάρχει σοφία στα λόγια του η οποία όμως δεν έρχεται απαραίτητα πακέτο με την εμπειρία.
Περισσότερο mindset το λέω εγώ αυτό και δε πιστεύω οτι αν το είχε ανέκαθεν θα αγόραζε και την όποια Ρολς (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα κυκλοφορούσε σα λέτσος μην είμαστε υπερβολικοί τώρα....)
θα ήταν σήμερα το #1 παγκόσμια.
Παντως ο Vangelis ΔΕΝ εμενε στη Νεα Ζωη
το κέντρο της Αθήνας δεν ειναι η Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η Πλάκα. Αυτό είναι το 1/100. Αν εσύ θεωρείς ότι τα παιδιά παιζουν ωραια στο λόφο του Στρέφη, στη πλ. Εξαρχείων, στην Ομονοια, στο Πεδίο του Άρεως κλπ τότε οκ. Ή ακόμα και στο Κολωνάκι με τα πεζοδρόμια του μισού μέτρου. Και μη παρεξηγηθώ εκεί μεγάλωσα.Ναι... εχω παει σε αυτο το σπιτι ,υπέροχο και ας ειναι στο...ΚΕΝΤΡΟ της ΑΘΗΝΑΣ που ειναι χαλια και βρωμερα...και δεν μπορουν να πεΚσουν ΤΑ πεδΓια ??
στο Πεδίο του Άρεως