Ειπαμε στη γρια να χ*σει...

Παντως το κορυφαιο εργο που φτιαχτηκε για χωρους σαν το Ηρωδειο ειναι αυτο, κεσκεσε Μπαχ και τετοια.

Κόρσακωφ και Ραβέλ. Καλή φάση όμως. Αυτόν τον μηδενισμό πολύ τον γουστάρω, δείχνει ότι δεν πρέπει να την έπαιρνε πολύ στα σοβαρά την τέχνη. "Ρε, ακούτε εδώ τι μου ήρθε να σας παίξω ένα κομματάκι!" "Ρε συ Μοδέστε, είναι καλό αυτό, γιατί δεν το δουλεύεις;" "Τι λε ρε μπλιετ; Σιγά μην ασχοληθώ!"
Λέμε ότι ο τύπος ήταν Lemmy πολύ πριν τον Lemmy...πάω στοίχημα ότι τα πίνουν μαζί και κοπανάνε κλίμακες για πλάκα κουμπωμένοι σε Marshall με Sledgehammer....

3 minutes ago, manosx said:

Παντως το κορυφαιο εργο που φτιαχτηκε για χωρους σαν το Ηρωδειο ειναι αυτο, κεσκεσε Μπαχ και τετοια.

Ε μωρέ μλκ... κι εγώ τον αγαπάω τον Βάσια, αλλά μην κ@τουρ@ς την κουβέντα...?

Τι μου λες τωρα, εδω λεμε κονσερτο για αρκουδα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σαμη Παραγκα είπε:
Η χρόνια χρήση στραβοκάστερε,προκαλεί ανήκεστων βλάβη εις τα ώτα......κοινώς, γέρο, η λαλακία κουφαίνει ?
Γέρο να σε πει η Σβετλάνα που έχεις σπιτώσει ρε!  Άντε που με τις άγκυρες το παίζετε όλοι κιθαρίστες....Ούτε για air guitar δεν κάνει ο τελεκάστορας ρε...

Σόρυ Μάνο...

OK, ας βαλω τρεια βιντεακια για να ανεβασω επιπεδο ?

1ον) Το πουλι της φωτιας απο το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ Fantasia 2000, για τους υστερορομαντικομοντερνισμοφιλους της παρεας.

Γέρο να σε πει η Σβετλάνα που έχεις σπιτώσει ρε!  Άντε που με τις άγκυρες το παίζετε όλοι κιθαρίστες....Ούτε για air guitar δεν κάνει ο τελεκάστορας ρε...

Σόρυ Μάνο...
Ωρ' τι ειν' τουτ' το φρούτο που μας βρήκε; DJ λέει...παίζει και "μονοχορδο" ή μήπως και "βαριοπίπιζα";...
Αφεντικοοοοοοοοοό!!!!! @Yannis Methenitissomebody! ????

5 minutes ago, manosx said:

OK, ας βαλω δυο βιντεακια για να ανεβασω επιπεδο ?

1ον) Το πουλι της φωτιας απο το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ Fantasia 2000, για τους υστερορομαντικομοντερνισμοφιλους της παρεας.

Igor...trash prog metal...10ετίες πριν...υποκλίνομαι...

52 minutes ago, fusiongtr said:

Από τους ρομαντικούς γουστάρω τρελά Robert.

Διάλεξα το συγκεκριμμένο όχι για την εκτέλεση αλλά επειδή είναι έχει έναν από τους αγαπημένους πίνακες της κόρης μου κι εμένα...αγαπάμε Van Gogh!
Edit: Ο Φραντς είναι προγενέστερος του Φρειδερίκου αλλά ήταν σε φάση "post romantics"! ?

Last edited:
Ω ρε μάνα μου! Τι 'ν τούτο!

Εντυπωσιακό.

Super θέματα....τα ζήλεψα όλα!!!

Φοβερό ηχητικά!

Τα βλέπω. Και μπλοφάρω με δύο αποσπάσματα από έργα του ομορφάντρα και του δασκάλου του.

Κόρσακωφ: Από το 3:15 μετά, εμβατηριάκλα με βαρυτονία χιτζαζκιαρ παρακαλώ. Στειλιάρι πολιτισμένο, και τακτοποιημένο.

Σαμη Παραγκα είπε:
Αφρικανικό μονόχορδο
Το φαντάστηκα, αλλά δεν ήθελα να προβώ σε αναληθείς αποκαλύψεις...

2 minutes ago, Ali Barout said:

Τα βλέπω. Και μπλοφάρω με δύο αποσπάσματα από έργα του ομορφάντρα και του δασκάλου του.

Πάσο...δεν έχω φύλο απόψε γμτ μου...?

Σαμη Παραγκα είπε:
Το  μονόχορδο όμως το έπιασες αμέσως

Σόρυ Μάνο
Εγώ μπορει να το έπιασα, αλλά εσύ το παίζεις (βάση των ισχυρισμών σου). Σόρυ Μάνο...(??) δε γ@μιετ@ι..σόρυ Μάνο κι εγώ....?

Ρε σεις .... ηρεμία λέμε.

Άντε μην τα πάρω και κάνω μπιφ, και γίνει της π@#^%νας ασούμε, εντάξει?

Παύλο, ο Σάμη είναι παλιό εξέχον μέλος που παίζει κιθάρα (και μάλιστα τελεκάστερ).

Αλλά κυρίως είναι συνθέτης/παραγωγός/δημιουργός μουσικής κολεκτίβας.

Σαμη Παραγκα είπε:
Φαίνεται κύριε θα είχατε προηγούμενα μαζί μου σε κάποια άλλη ζωή, θυμόσασταν πως έπαιζα μονόχορδο αλλά αδυνατούσατε να θυμηθείτε πως ήταν αφρικανικό, πιάσατε μόνο το μονόχορδο, σας διέφυγε το αφρικανικό. Τώρα αν πιάσατε αυτό που παίζω δεν το γνωρίζω. Στη τελική αν έχετε να πειτε κάτι πείτε το, μην ανατρέχετε σε υπονοούμενα που προσβάλουν κυρίως εσάς
Με τη σειρά:
1. Σε κάποια άλλη ζωή ήμουν αρκούδα (το ξέρω από τις διαθέσεις μου ανά τας εποχάς), οπότε προηγούμενα δεν έχω. Το πολύ πολύ να σας είχα κάνει μεζεδάκι την αρχή της άνοιξης (ωραία εποχή - γιαμ γιαμ).
2. Όσο κι αν έχω γεράσει, επειδή ασχολούμαι με κάτι δημιουργικό σχετικά με την μουσική, δεν ανακατεύω ότι βρω μποστά μου, προσπαθώ με τα ελάχιστα που ξέρω να κάνω κάτι που να έχει νόημα.
3. Σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση ΔΕΝ χω πιάσει ότι κι αν παίζετε, μιας και δεν είναι μουσικό όργανο- υποθέτω, βλέπε νο.5) οπότε τώρα γνωρίζετε.
4. Ότι έχω να πω το λέω. Δεν ανατρέχω σε υπονοούμενα και δεν έχω σκοπό  να προσβάλω κανέναν.
5. Δεν μας είπατε όμως με ποιό μουσικό όργανο ασχολείσθε, έστω και τελείως ερασιτεχνικά...

Ρε σεις .... ηρεμία λέμε.

Άντε μην τα πάρω και κάνω μπιφ, και γίνει της π@#^%νας ασούμε, εντάξει?

Παύλο, ο Σάμη είναι παλιό εξέχον μέλος που παίζει κιθάρα (και μάλιστα τελεκάστερ).

Αλλά κυρίως είναι συνθέτης/παραγωγός/δημιουργός μουσικής κολεκτίβας.
Οκ, κι εγώ είμαι ο Ted Nugent. Και λοιπον; Να αρχισω να σπέρνω δεξιά και αριστερά σαχλαμάρες; Στην τελική ας ελέγξουν όσοι είναι Admin εδώ μέσα αν έχω πει κάτι που προσέβαλε κανένα μέχρι τώρα. Αν το έκανα, αποδέχομαι το ban. Διαφορετικά δεν θα κάτσω να ακούω μπαρούφες από κανέναν.
"συνθέτης/παραγωγός/δημιουργός μουσικής κολεκτίβας"...άιντε καλά... ψάρωσα τώρα...

@fusiongtr Επειδή σε σέβομαι, το σταματάω εδώ._

Ωρε, καιρο είχαμε να πλακωθουμε?

Δεν έχει νόημα αυτό που γίνεται ρε παλικάρια. Ανεβάστε καμια ωραία μουσική να κάνουμε λίγο χαβαλε. Θα ανέβαζα εγώ, αλλά περιμένω να παλιώσουν οι χορδές.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back