Λέμε ότι ο τύπος ήταν Lemmy πολύ πριν τον Lemmy...πάω στοίχημα ότι τα πίνουν μαζί και κοπανάνε κλίμακες για πλάκα κουμπωμένοι σε Marshall με Sledgehammer....Κόρσακωφ και Ραβέλ. Καλή φάση όμως. Αυτόν τον μηδενισμό πολύ τον γουστάρω, δείχνει ότι δεν πρέπει να την έπαιρνε πολύ στα σοβαρά την τέχνη. "Ρε, ακούτε εδώ τι μου ήρθε να σας παίξω ένα κομματάκι!" "Ρε συ Μοδέστε, είναι καλό αυτό, γιατί δεν το δουλεύεις;" "Τι λε ρε μπλιετ; Σιγά μην ασχοληθώ!"
3 minutes ago, manosx said:
Παντως το κορυφαιο εργο που φτιαχτηκε για χωρους σαν το Ηρωδειο ειναι αυτο, κεσκεσε Μπαχ και τετοια.
Γέρο να σε πει η Σβετλάνα που έχεις σπιτώσει ρε! Άντε που με τις άγκυρες το παίζετε όλοι κιθαρίστες....Ούτε για air guitar δεν κάνει ο τελεκάστορας ρε...Σαμη Παραγκα είπε:Η χρόνια χρήση στραβοκάστερε,προκαλεί ανήκεστων βλάβη εις τα ώτα......κοινώς, γέρο, η λαλακία κουφαίνει ?
Ωρ' τι ειν' τουτ' το φρούτο που μας βρήκε; DJ λέει...παίζει και "μονοχορδο" ή μήπως και "βαριοπίπιζα";...Γέρο να σε πει η Σβετλάνα που έχεις σπιτώσει ρε! Άντε που με τις άγκυρες το παίζετε όλοι κιθαρίστες....Ούτε για air guitar δεν κάνει ο τελεκάστορας ρε...
Σόρυ Μάνο...
Το φαντάστηκα, αλλά δεν ήθελα να προβώ σε αναληθείς αποκαλύψεις...Σαμη Παραγκα είπε:Αφρικανικό μονόχορδο
2 minutes ago, Ali Barout said:
Τα βλέπω. Και μπλοφάρω με δύο αποσπάσματα από έργα του ομορφάντρα και του δασκάλου του.
Εγώ μπορει να το έπιασα, αλλά εσύ το παίζεις (βάση των ισχυρισμών σου). Σόρυ Μάνο...(??) δε γ@μιετ@ι..σόρυ Μάνο κι εγώ....?Σαμη Παραγκα είπε:Το μονόχορδο όμως το έπιασες αμέσως
Σόρυ Μάνο
Με τη σειρά:Σαμη Παραγκα είπε:Φαίνεται κύριε θα είχατε προηγούμενα μαζί μου σε κάποια άλλη ζωή, θυμόσασταν πως έπαιζα μονόχορδο αλλά αδυνατούσατε να θυμηθείτε πως ήταν αφρικανικό, πιάσατε μόνο το μονόχορδο, σας διέφυγε το αφρικανικό. Τώρα αν πιάσατε αυτό που παίζω δεν το γνωρίζω. Στη τελική αν έχετε να πειτε κάτι πείτε το, μην ανατρέχετε σε υπονοούμενα που προσβάλουν κυρίως εσάς
Οκ, κι εγώ είμαι ο Ted Nugent. Και λοιπον; Να αρχισω να σπέρνω δεξιά και αριστερά σαχλαμάρες; Στην τελική ας ελέγξουν όσοι είναι Admin εδώ μέσα αν έχω πει κάτι που προσέβαλε κανένα μέχρι τώρα. Αν το έκανα, αποδέχομαι το ban. Διαφορετικά δεν θα κάτσω να ακούω μπαρούφες από κανέναν.Ρε σεις .... ηρεμία λέμε.
Άντε μην τα πάρω και κάνω μπιφ, και γίνει της π@#^%νας ασούμε, εντάξει?
Παύλο, ο Σάμη είναι παλιό εξέχον μέλος που παίζει κιθάρα (και μάλιστα τελεκάστερ).
Αλλά κυρίως είναι συνθέτης/παραγωγός/δημιουργός μουσικής κολεκτίβας.
κολεκτίβας.
κολεκτίβας.