Ειπαμε στη γρια να χ*σει...

Ο Μπαχ (του οποίου τον σταυρό έχεις άβαταρ, και άρα μάλλον τον έχεις σε μεγάλη υπόληψη - ΔΙΚΑΙΩΣ) να σχωράει που τον ανακάλυψε ο Μέντελσον ποιος τον ανακάλυψε μετα 100 χρόνια, αλλιώς δε θα ξέραμε τι κιμπάρης συνθέτης και υπερφυσικός αντιστίκτης ήτανε. Αλλά είναι και νεκρός τώρα, άρα δεν παρεξηγιέται. Εγώ λέω να το κάνεις. Μια ζωή την έχουμε. Εμένα όποτε μου έρχονται τέτοιες βέβηλες ιδέες, τις δουλεύω και τις βάζω στο φάκελο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ". Και τα ακούω όποτε θέλω να γελάσω.
Ωπ!! Για μισο! Ο Γιάννης έβγαζε λεφτά πολύ πριν τον Φήλιξ το "γάτο", γράφοντας σονάτες για τους "φραγκάτους" της εποχής (πόσο άλλαξαν τα πράγματα από τότε)...σονάτα του καφέ, σονάτα του τσαγιού κτλ...έβγαζε τα προς το ζην γράφοντας κανα δυο π@π@ριες τη βδομάδα (οι π@π@ριες του Γιάννη εντωμεταξύ είναι έτη φωτός μακρυά από τους επόμενους...). Τάιζε τη φαμίλια (20 παιδιά έκανε ο θεούλης με δυο γυναίκες) και αφού τους άφηνε χορτάτους αφουγκαρζόταν το σύμπαν. Τελικά δεν πήρε νόμπελ για την ανακάλυψη του ήχου που κυριαρχούσε πριν το Big Bang αλλά έμεινε στην ιστορία. Μας χάρισε δημιουργίες που τόσα χρόνια μετα, δεν έχουν ξεπεραστεί. Προσωπικά, την εποχή των Χριστουγέννων (για να μη ρίξω καντήλια στους πήθικους που ουρλιάζουν εκείνη την εποχή) βρίσκω καταφύγιο σε αυτό:

Σαμη Παραγκα είπε:
Συμπαθέστατο, δείχνει ευρυμάθεια,   ικανότητα στη χρήση των μηχανών, τους κανόνες της μουσικής.
Συμφωνώ 

Σαμη Παραγκα είπε:
Συμπαθέστατο, δείχνει ευρυμάθεια,   ικανότητα στη χρήση των μηχανών, τους κανόνες της μουσικής.
Για θύμισέ μας συμφορουμίτη, με ποιό μουσικό όργανο ασχολείσαι; (?) και δεν εννοώ σε ποιό επίπεδο, επαγγελματικά, αν έχεις κάνει ωδείο κτλ. Όπως λένε και στο χωρίο μου: Τι γρατσνάς;

Το ειχα δει το ορατοριο των Χριστουγεννων σε αιθουσα καποια Χριστουγεννα (προφανως ? ), ακομα θυμαμαι ποσο γουσταρα οταν μπηκε η παρακατω υπεραρια, αφου με πηρε χαμπαρι η αλλη που ειχαμε παει μαζι και μου λεει : "Πω, σου αρεσε πολυ αυτο ετσι; "?

1 minute ago, manosx said:

Το ειχα δει το ορατοριο των Χριστουγεννων σε αιθουσα καποια Χριστουγεννα (προφανως ? ), ακομα θυμαμαι ποσο γουσταρα οταν μπηκε η παρακατω υπεραρια, αφου με πηρε χαμπαρι η αλλη που ειχαμε παει μαζι και μου λεει : "Πω, σου αρεσε πολυ αυτο ετσι; "?

Εγώ προσωπικά ανατριχιάζω. Ο μεγαλύτερος αδερφός μου κι ο γιός μου πάνε για κατούρημα...
Δεν θα κρίνω κανέναν για τις προσωπικές του επιλογές, αλλά θα "κλίνω" περισσότερο σε κάποιον που μπορεί να εκτιμήσει αυτό...
Ο γιός μου εντωμεταξύ είναι 23 και τον μεγάλωσα με Hammerfall και Blind Guardian οπότε σύντομα θα έρθει κοντά μου:
293025671_1965511967172106_5762201264197855995_n.jpg

(Με φωνή Βέγγου) Παιδίιιιιιιιιιιι μου!!!!!

15 λεπτά πριν, Pavloz είπε

Ωπ!! Για μισο! Ο Γιάννης έβγαζε λεφτά πολύ πριν τον Φήλιξ το "γάτο", γράφοντας σονάτες για τους "φραγκάτους" της εποχής (πόσο άλλαξαν τα πράγματα από τότε)...σονάτα του καφέ, σονάτα του τσαγιού κτλ...έβγαζε τα προς το ζην γράφοντας κανα δυο π@π@ριες τη βδομάδα (οι π@π@ριες του Γιάννη εντωμεταξύ είναι έτη φωτός μακρυά από τους επόμενους...). Τάιζε τη φαμίλια (20 παιδιά έκανε ο θεούλης με δυο γυναίκες) και αφού τους άφηνε χορτάτους αφουγκαρζόταν το σύμπαν. Τελικά δεν πήρε νόμπελ για την ανακάλυψη του ήχου που κυριαρχούσε πριν το Big Bang αλλά έμεινε στην ιστορία. Μας χάρισε δημιουργίες που τόσα χρόνια μετα, δεν έχουν ξεπεραστεί. Προσωπικά, την εποχή των Χριστουγέννων (για να μη ρίξω καντήλια στους πήθικους που ουρλιάζουν εκείνη την εποχή) βρίσκω καταφύγιο σε αυτό:

Να κάνω δήλωση συμμόρφωσης εδώ για να μην παρεξηγηθώ:

"Βλέπω Μπαχ; Τουμπεκί. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Ο μεγαλύτερος συνθέτης ΟΛΩΝ των εποχών, για εμένα. Ότι προτιμώ τις μπιρμπιλοκώλικες ενορχηστρώσεις των ρώσων από 1850-1920, και ταυτίζομαι περισσότερο, γιατί είμαι χλεμπονιάρης πανηγυρτζής που μου αρέσει το ντιριντάχτα, άλλο αυτό."

Ali Barout, Φρεβάρης 23

Να κάνω δήλωση συμμόρφωσης εδώ για να μην παρεξηγηθώ:

"Βλέπω Μπαχ; Τουμπεκί. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Ο μεγαλύτερος συνθέτης ΟΛΩΝ των εποχών, για εμένα. Ότι προτιμώ τις μπιρμπιλοκώλικες ενορχηστρώσεις των ρώσων από 1850-1920, και ταυτίζομαι περισσότερο, γιατί είμαι χλεμπονιάρης πανηγυρτζής που μου αρέσει το ντιριντάχτα, άλλο αυτό."

Ali Barout, Φρεβάρης 23
Ευχαριστώ φίλε! Άλλωστε ο αήμνηστος Χριστόδουλος Χάλαρης είχε πεί: "Η μουσική των δυτικών είναι τσελεμεντές, αλλά ο Μπάχ είναι ο αρχιμάγειρος".
Τώρα, εμείς ποιοί ήμαστε να το αμφισβητίσουμε αυτό;.

προτιμώ τις μπιρμπιλοκώλικες ενορχηστρώσεις των ρώσων από 1850-1920

Καλα ναι, οι ενορχηστρωσεις δεν ειναι το φορτε του, ακομα και στην εποχη του, που δεν ειναι και η τοπ εποχη για αυτα, αυτη που αναφερεις ειναι, ακομα και τοτε ομως ο Χεντελ π.χ. παιζει πολυ πιο εξυπνα μπαλα. Ο Μπαχ δεν συμβιβαζει τιποτα απο τις γραμμες, με αποτελεσμα το εξης:

Εγώ προσωπικά ανατριχιάζω. Ο μεγαλύτερος αδερφός μου κι ο γιός μου πάνε για κατούρημα...

Ειναι δυσκολος ο ατιμος, για αυτο θεωρείται και ο "μουσικος των μουσικων." Ειναι δυσκολος και πνευματικα και ψυχικα, δεν συμβιβαζεται  για τον ακροατη. Ενω ο Χεντελ μπαινει και στον υμνο του Τσαμπιονς Λιγκ αμαλαχει ασουμε ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλα ναι, οι ενορχηστρωσεις δεν ειναι το φορτε του, ακομα και στην εποχη του, που δεν ειναι και η τοπ εποχη για αυτα, αυτη που αναφερεις ειναι, ακομα και τοτε ομως ο Χεντελ π.χ. παιζει πολυ πιο εξυπνα μπαλα. Ο Μπαχ δεν συμβιβαζει τιποτα απο τις γραμμες, με αποτελεσμα το εξης:

Ειναι δυσκολος ο ατιμος, για αυτο θεωρείται και ο "μουσικος των μουσικων." Ειναι δυσκολος και πνευματικα και ψυχικα, δεν συμβιβαζεται  για τον ακροατη. Ενω ο Χεντελ μπαινει και στον υμνο του Τσαμπιονς Λιγκ αμαλαχει ασουμε ?
Α γειά σου...άμα έχεις ΚΟΧΟΝΑΣ, ακολούθα... 

Μ' αρέσει που έχετε πιάσει όλους τους τέρατους και παίζετε μπαλίτσα.

Και ο Ιγκόρ ΘΕΟΣ, και ο Γιαννάκης, κλπ.

Συνεχίστε, το απολαμβάνω.

Μόνο προς θεού ρε παιδιά, μην πάει το θέμα πάλι στο ΠΑΣΟΚ, τις συντάξεις και την ακρίβεια.

ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝΕ Ο ΝΤΙΑΓΚΙΛΕΦ ΠΟΥΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΛΕΤ ΡΟΥΣ ΝΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΑ.

Μ' αρέσει που έχετε πιάσει όλους τους τέρατους και παίζετε μπαλίτσα.

Και ο Ιγκόρ ΘΕΟΣ, και ο Γιαννάκης, κλπ.

Συνεχίστε, το απολαμβάνω.

Μόνο προς θεού ρε παιδιά, μην πάει το θέμα πάλι στο ΠΑΣΟΚ, τις συντάξεις και την ακρίβεια.
'Οσο μένουν αμέτοχοι οι golden boyz, don't worry ?

ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝΕ Ο ΝΤΙΑΓΚΙΛΕΦ ΠΟΥΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΛΕΤ ΡΟΥΣ ΝΑΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΑ.

Όχι ρε, ΟΧΙ ΠΑΛΙ!!!!!

Μιλήστε για τον Αλμπινόνι και τον Βάγκνερ ασούμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για να σπάσω την ροή προς τα "χρυσυσόμαλα δέρατα" @manosx έτσι και μελετήσεις τούτο δω το "συντρόφι=έπινε τον κ@λο του -- άλλοι τελειώσαν τα έργα του, ο τύπος ήταν λιάρδα", θα παίξεις παπάδες...ο ΠΡΩΤΟΣ "χεβυμεταλλάς" (δεν το λέω για πλάκα)

Κατσε, παραγγελια, ειπε βαγκνερ, παραγγελια, κατσε κυριος ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ λεμε, και χεβιμεταλ αφου θες ακου και συ την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ?

Σαν τον Καρλ κανένας άλλος...Μέχρι και τον ύμνο του κόμματος έγραψε!

άλλοι τελειώσαν τα έργα του, ο τύπος ήταν λιάρδα
Κόρσακωφ και Ραβέλ. Καλή φάση όμως. Αυτόν τον μηδενισμό πολύ τον γουστάρω, δείχνει ότι δεν πρέπει να την έπαιρνε πολύ στα σοβαρά την τέχνη. "Ρε, ακούτε εδώ τι μου ήρθε να σας παίξω ένα κομματάκι!" "Ρε συ Μοδέστε, είναι καλό αυτό, γιατί δεν το δουλεύεις;" "Τι λε ρε μπλιετ; Σιγά μην ασχοληθώ!"

1 minute ago, manosx said:

Κατσε, παραγγελια, ειπε βαγκνερ, παραγγελια, κατσε κυριος ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ λεμε, και χεβιμεταλ αφου θες ακου και συ την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ?

Κάτσε τώρα...αποκαλείς τον τιτάνα Βάγκνερ πιό "Heavy Metal" από τον υποχθόνιο και TOTALLY UNDERGROUND Μοδέστο;!!! Ρε συ ο τύπος ήταν Lemmy πριν τον Lemmy! ?
Και το λέω εγώ που έχω τον Lemmy θεό...?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back