- Πόντοι
- 398
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου; Μέχρι και ο Πάριος σε τραγούδησε .Mπράβο σας. Καλορίζικα.
Θα βάλω και εγώ από κάτι VST VA που έχω να παίξω μετ
Καλόπαικτα τα όργανά, πολύ όμορφο το Arturia και άκρως inspiring με εξαιρετικές δυνατότητες, άκρως ποιοτικό.
Μπράβο! Μπράβο!!! Συγχαρητήρια!!!!?
''Εχω λιώσειΠοιος να συγκριθεί μαζί σου; Μέχρι και ο Πάριος σε τραγούδησε .
ξύλο θέλουν ?βρε σεις...τι γίνεται έξω στις αγορές.
Ειπα να ρίξω ένα ματι για το ΝΙ kontrol s49 μια και έχω αρκετούτσικα Komplete (και το Μ32) μπας και αναβαθμιστούμε και κάνει 648...
δηλαδή ήμαρτον...
παίρνω ένα μοντχ
είσαι να πάρουμε συνεταιρικά το s88 και να το κόψουμε με πριόνι στη μέση''Εχω λιώσει
ξύλο θέλουν ?
Το Delux που είναι από κάτω?
Άστα να πάνε, απογοήτευση. Πραγματικά, αυτή η υπερτιμολόγηση δεν έχει προηγούμενο, Τα έχω χαμένα και μου λειτουργεί τόσο αποτρεπτικά στο να το αγοράσω το άτιμο το 61 το mk3. Εγώ θα περιμένω καμιά ευκαιρία του χρόνου. Μήπως το βγάλει το thomann πιο φθηνά. Το θέλω πραγματικά, το γουστάρω αλλά δεν μπορώ με τέτοια ακρίβεια να δώσω έναν σκασμό λεφτά για κάτι που δεν έχω άμεση ανάγκη, λυπάμαι, λυπάμαι,λυπάμαιείσαι να πάρουμε συνεταιρικά το s88 και να το κόψουμε με πριόνι στη μέση
αν και πάλι πρέπει να δώσουμε από 800
Τι 61...εδω 49ρι δεν μπορούμεΆστα να πάνε, απογοήτευση. Πραγματικά, αυτή η υπερτιμολόγηση δεν έχει προηγούμενο, Τα έχω χαμένα και μου λειτουργεί τόσο αποτρεπτικά στο να το αγοράσω το άτιμο το 61 το mk3. Εγώ θα περιμένω καμιά ευκαιρία του χρόνου. Μήπως το βγάλει το thomann πιο φθηνά. Το θέλω πραγματικά, το γουστάρω αλλά δεν μπορώ με τέτοια ακρίβεια να δώσω έναν σκασμό λεφτά για κάτι που δεν έχω άμεση ανάγκη, λυπάμαι, λυπάμαι,λυπάμαι
Το deluxe είναι στο sonicspace. Μαζί με το sl88.Το Delux που είναι από κάτω?
Το 49 είναι μικρό για τα πιανιστικά και άλλα βιρτουόζικα σόλο μου. Το θέλω all around το keyboard.Τι 61...εδω 49ρι δεν μπορούμε
Εγω ειμαι ημιβιρτουοζοςΤο 49 είναι μικρό για τα πιανιστικά και άλλα βιρτουόζικα σόλο μου. Το θέλω all around το keyboard.
Όταν είμαι εξασκημένος και μελετημένος, no one can match me, είμαι ο Mike Tyson των πλήκτρων, γι αυτό 61 και θα το πάρω μια μέρα να τελειώνουμε.
Ενα τέτοιο midi key controller δεν τον αγοράζεις πιστεύω όντως κάτω από 61 πλήκτρα άρα ναι συμφωνώ σε αυτό που λεςΤο 49 είναι μικρό για τα πιανιστικά και άλλα βιρτουόζικα σόλο μου. Το θέλω all around το keyboard.
Όταν είμαι εξασκημένος και μελετημένος, no one can match me, είμαι ο Mike Tyson των πλήκτρων, γι αυτό 61 και θα το πάρω μια μέρα να τελειώνουμε.
Είσαι πιο κάτω στα πλήκτρα και στο πιάνο, θες πολλή δουλειά για να γίνεις το μισό το δικό μου?Εγω ειμαι ημιβιρτουοζος
Εξαρτάται και για ποιο λόγο το θέλεις. Αμα θες να φτιάξεις μοντέρνα, trap, hip hop και dance κλπ μουσική σου κάνει και το μικρότερο. Για αυτά που κάνω εγώ και για τον τρόπο που θέλω να παίζω και να εξασκούμαι, τα 61 είναι το ελάχιστο.Ενα τέτοιο midi key controller δεν τον αγοράζεις πιστεύω όντως κάτω από 61 πλήκτρα άρα ναι συμφωνώ σε αυτό που λες
Συμφωνω ?Εξαρτάται και για ποιο λόγο το θέλεις. Αμα θες να φτιάξεις μοντέρνα, trap, hip hop και dance κλπ μουσική σου κάνει και το μικρότερο. Για αυτά που κάνω εγώ και για τον τρόπο που θέλω να παίζω και να εξασκούμαι, τα 61 είναι το ελάχιστο.