- Πόντοι
- 1,848
Έχεις δίκιο, άστον να το παραλάβει, να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά και τον τσιμεντώνω μετάΑστον ήσυχο. Άστον ?
Είναι το επίθετό μου. Το γράφει ενώ δεν του έχω δώσει άδεια. Θα του κάνω μήνυση. Θα του πάρω τις κιθάρες και έτσι δε θα ξαναγράψει και θα ησυχάσεις, δεν θα ακούς.To "Δρίτσας" πως σου έχει κολλήσει? ?
Ειλικρινά δεν το ήξευρα και λέγεστε και Κώστας? Μήπως ήσασταν και στη Σύμη σήμερις και περιμαζέψατε το επιπλέων Μοντάζ?Είναι το επίθετό μου.
Aυτός, θα παραλάβει το Montage και το Hammond και εμείς πεινάμε, εγώ αυτό ξέρω. Και πήρε και οθονάρα, εμάς μας βγαίνουν τα μάτια στις μπουρούχες. ?Κάθισα και εγώ μέσα και γράφω στο στουντιάκι, ρυθμίζω τα VST.Ειλικρινά δεν το ήξευρα και λέγεστε και Κώστας? Μήπως ήσασταν και στη Σύμη σήμερις και περιμαζέψατε το επιπλέων Μοντάζ?
Ίσως θα έπρεπε να γνωριστούμε κι από κοντά, βλέπετε, συνθέται στιχουργοί του διαμετρήματός μου, είναι μειλίχιοι και συγκαταβατικοί με φιλόδοξους άνθρωπες σαν υμάς που θα ήθελαν να μας μοιάσουν.
Κώστας υπομουνή, κουράγιο και μελέτη, αυτή είναι πάντα η συμβουλή μου σε άνθρωπες που ξεκινούν τώρα κι αν δε τα καταφέρεις, δεν πειράζει, σημασία έχει το ταξείδι, καθότι ολίγοι τα καταφέρνουν όπως εγώ
Το σιγουρο ειναι οτι πεινάνεAυτός, θα παραλάβει το Montage και το Hammond και εμείς πεινάμε
Χτες έφαγα όλη μέρα 2 τοστ. Οι γάτες μου έφαγαν ένα μείγμα από πατάτες τηγανιτές με σάλτσα τυριού, κομμάτια από κεμπάπ πολίτικο & κομμάτια πίτας γύρου.Το σιγουρο ειναι οτι πεινάνε
ΟΙ ΓΑΤΕΣ
Coca Cola βάλε τους σε ένα μπόλ και το καθήκον σου το έκανες.Οι γάτες μου έφαγαν ένα μείγμα από πατάτες τηγανιτές με σάλτσα τυριού, κομμάτια από κεμπάπ πολίτικο & κομμάτια πίτας γύρου.
Ποιος πεινάει? Σίγουρα όχι οι γάτες μου....?
Ξύπνησαν και οι διαστροφολόγοι του φόρδουμε και μοιράζουν σκωταριές ολούθε. Ρε ξέρεις πόσο στοιχίζει ο ρεύμας 15-20 λεπτά να βράσει τον ορυζώνα με τις σκωταριές? 1/100 της αξίας του Μοντάζζζζζζζζζζ.Coca Cola βάλε τους σε ένα μπόλ και το καθήκον σου το έκανες.
Δεν την παλεύεται καθόλου εδω μέσα έτσι?
2 ευρώ κάνουν τα συκωτάκια κοτόπουλου,βάλτα σε μια κατσαρόλα με νερό,πέτα και λίγο ρύζι να τραβήξει τα υγρά και δώστους το.
15-20 λεπτά ιστορία.
Θα λένε τα καλύτερα για σένα στην γειτονιά.
Θα βγαίνεις έξω και θα σε περιμένουν με μαχαιροπίρουνα και πετσέτα στον λαιμό,οταν θα έρθει το μόντατζ θα σου χτυπάνε το παράθυρο 2 ωρες πρίν.
Βαριέσαι?Πάρε μια ξηρά τροφή.
Καταρράκτη,βρήκα που θα δίνουμε τα περισσεύματαΞύπνησαν και οι διαστροφολόγοι του φόρδουμε και μοιράζουν σκωταριές ολούθε. Ρε ξέρεις πόσο στοιχίζει ο ρεύμας 15-20 λεπτά να βράσει τον ορυζώνα με τις σκωταριές? 1/100 της αξίας του Μοντάζζζζζζζζζζ.
Ρε σύρε να ταίσεις κανάν αλιγάτορα που θα πιεις στο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ πως θα ταίζει τσι γάτες του
Πραγματικά με έχουν ενημερώσει πως έχουν βγάλει εξαιρετικότατους σκυλοήχους για το Montage. δεν το έχω ακούσει αλλά έχω φίλο που παίζει, δικό μας του φόρουμ και μου λέει, Κώστα, σκίζουν.Έλα waterfall μόλις έρθει το Yamaha είσαι και εσυ έτοιμος για μπουζούκια μόνο πάρε και ένα δεύτερο ?
Προβολή συνημμένου 47903
Νομίζω πως και για τα πανηγύρια καυλό θα είναιΓια μπουζούκια σκίζουν όντως ?
Και τα 4000 πονάνε όμως. Τα έδωσε όμως, το πε και τo κανε. Respect. Θα έχει ένα top οργανο, και τη VST έκδοση, και integration με το cubase και τα άλλα, και το Superknob που το είχα δοκιμάσει στο NAKA, ένα plus στο performance και στη realtime, progressive εκφραστικότητα, και εξαιρετικό μενου, και AI και χιλιάδες performances, και ΗΙ RES MIDI 2.0 INTERFACE και AUDIO INTERFACE 6in/32out? και AUDIO RECORDER, ενα πλήρες στουντιακό οικοσύστημα που μπορεί να μεταφέρεται παντού και να κρατήσει για πάντα.Για μπουζούκια σκίζουν όντως ?
και τα τελευταία που θα πάρει θα είναι τα σεμεντοπέδιλα για να τον καμαρώνουν τα φύκια στο λιβάδι της Ποσειδωνίας έμπροσθεν της οικίας του στη ΚάνηθοΜια χαρά είναι θα κάνει το κέφι του για πολλά χρόνια γενικα με όσα έχει πάρει.
Το έχω κάνει κι αυτό, κι αυτό και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς, μια ζωή γάτες είχα.2 ευρώ κάνουν τα συκωτάκια κοτόπουλου,βάλτα σε μια κατσαρόλα με νερό,πέτα και λίγο ρύζι να τραβήξει τα υγρά και δώστους το.
Αυτό κάνω, δεν παλεύονται αλλιώς 20+ γάτες.Βαριέσαι? Πάρε μια ξηρά τροφή.
Δυο-δυο βλέπω τα MODX. Εύγε.? Από που είναι η φωτό?