- Πόντοι
- 2,148
Πολλη μετονομασια έπεσε εδώ μέσα
Μας ρούφηξε ο κόσμος του home studio μέσα του και έγινε η πραγματικότητά μας. Ο κόσμος εξω από αυτόν, είναι τα όνειρα μας.Είπαμε, μέχρι και ΜΚΟ θα ιδρύσουμε.
ΜΚΟ 1990 OPcode Hellas
Εδώ ο @cos_drπαρουσιάζει το νέο plugin TVA/TWA/RSDA/FTOUKAIBGAINW
Τι άλλο θα κάνουμε για τα μοντάζ...σπαθιά θα καταπιούμε;
453641201_371630105962465_1467499684832072765_n.mp4 3.26 MB · 0 downloads
€3,850, το Montage M6. Μας δάγκωσε άγρια...??Πόσο έχει το πιο ακριβό συνθ από αυτά που πήρες τώρα;
13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε
€3,850, το Montage M6. Μας δάγκωσε άγρια...??
Σύντομα οι όροι αντιστρέφονται.Μας ρούφηξε ο κόσμος του home studio μέσα του και έγινε η πραγματικότητά μας. Ο κόσμος εξω από αυτόν, είναι τα όνειρα μας.
Το Star έρχεται αρχές Δεκεμβρίου απ'ότι μου είπαν στον Νάκα. Πληρωμένο είναι, οπότε αναμένουμε. Θέλω να τα στήσω πρώτα όλα, να πάρω και μερικές φωτός και θα ακούσουμε και κάτι.περιμενουμε και το Star που, συγγνωμη, θα τα καληψει ολα τα υπολοιπα!!!!!
Δύο βδομάδες νομίζω, λόγω του ότι δεν υπήρχε σε στοκ το Hammond. Είναι γρήγορο γενικά το Thomann, μπορεί να παραγγείλεις Τρίτη πχ και να παραλάβεις την επόμενη βδομάδα.πόσο κάνανε να έρθουν απο θωμά?
ακριβώς αυτό κάνανεΑν δεν πέσεις σε τίποτα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ κάποιας ΓΕΛΟΙΑΣ courier (Γενική Ταχυδρομική) που θα στα κρατήσουν στα γραφεία τους για μέρες, και τα στείλουν και πίσω στο Thomann στο τέλος!
και πα λι συγγνωμη, στο κομματι synthesizer/workstation/πληκτρα_γενικα, δε φημιζομαι για την υπομονη μου!!!!!!!!!!!!!!Το Star έρχεται αρχές Δεκεμβρίου απ'ότι μου είπαν στον Νάκα. Πληρωμένο είναι, οπότε αναμένουμε. Θέλω να τα στήσω πρώτα όλα, να πάρω και μερικές φωτός και θα ακούσουμε και κάτι.
Υπομονή.Προβολή συνημμένου 48452
???Είχα επισκέψεις σήμερα από κάτι μωρά εξ Γερμανίας. Δύο λείπουν ακόμα και αρχίζουμε το στήσιμο του νέου setup. Όλα έμειναν στα κουτιά τους, αλλά δεν άντεξα και άνοιξα το Hammond. Oh boy...Προβολή συνημμένου 48443
Εκπληκτική like-a-tank-κατασκευή, heavy-duty κουμπιά και pots, το ίδιο και τα drawbars, και τα waterfall πλήκτρα (Fatar) με τη γνωστή γαμάτη semi-weighted αίσθηση που κάνει το παίξιμο απόλαυση. Ίσως το στήσω αργότερα να το ακούσω λίγο.
Σε μένα το έχουν κάνει μία φορά με μία κονσόλα, την οποία περίμενα για κάνα εξάμηνο λόγω περιορισμένου στοκ, και μόλις τελικά την πέτυχα και την παράγγειλα, έρχεται στην πόλη μου, δεν με ειδοποιεί κανείς, στο site τους φαινόταν ότι βρίσκεται Αθήνα, και στο τέλος την βλέπω να γυρίζει πίσω στο Thomman!? Μιλάμε για ΖΩΑ!ακριβώς αυτό κάνανε
Έπρεπε να μου πεις να πάω να τα πάρω εγώ να στα φέρω. Στείλε με να σου φέρω το ΜΟΝΤΑΓΕ ?Εγώ στο μεταξύ δεν διαθέτω αμάξι, αλλά και αμάξι να είχα οι κούτες