ειναι "πλαστικα" τα distortion της boss?

συντχωριανος

Νέο μέλος
Πόντοι
1
αρχικα μπορω να καταλαβω οτι το θεμα ειναι τελειως αντικειμενικο γι αυτο περιμενω και αποψεις οι οποιες ειναι παντα καλοδεχουμενες και σεβαστες εδω εκφερω την αποψη μου για τε ερισσοτερα distortion της boss και θα θελα απλα να ρωτησω και να δωσω τροφη για κουβεντα!cheers!

Συμφωνω με τον SuperFunk και επαυξάνω!

Δεν εχω δοκιμασει ακομη το ολοκαινουριο DS1-X Distortion  και το περιμενω πως και πως!

Μια χαρά είναι, άλλωστε τόσοι γνωστοί μουσικοί που τα έχουν στην "αλυσίδα" τους κάτι θα ξέρουν...

συντχωριανος είπε:
αρχικα μπορω να καταλαβω οτι το θεμα ειναι τελειως αντικειμενικό ...
Πως είναι αντικειμενικό?  :D

Σε ποια distortion ακριβώς αναφέρεσαι? Για παράδειγμα υπάρχουν dirt boxes της BOSS που είναι αναλογικά και ως εκ τούτου από γνήσιο δέρμα.

Κατα τη γνωμη μου ειναι μονο για παιδακια που αρχισαν να παιζουν τωρα!

Υπαρχουν απειρες επιλογες για ανωτερα πεταλια.........

master9 είπε:

μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα ανώτερου πεταλιού?

Σε εμένα πάντα λειτουργούσε το εξης: Είμαι καλύτερος παίχτης απο την ποιότητα του ίδιου μου του εξοπλισμού; Η απάντηση συχνά ήταν οχι.

Είδα "καλαμπόρτζηδες", κακόηχους με ποιοτικό εξοπλισμό και "παιχτούρες", καλόηχους με εξοπλισμό του συρμού (όπως πολλοι θεωρούν τα boss).

Για εμένα λοιπον είναι μια χαρά τα boss, σε επίπεδο ήχου και κατασκευης. Αν κάποιος είναι καλύτερος σαν παίχτης απο τα ίδια του τα πετάλια, τότε λογικο και σεβαστό να τα απορρίψει.

συντχωριανος είπε:
αρχικα μπορω να καταλαβω οτι το θεμα ειναι τελειως αντικειμενικο
αρχικά μπορώ να καταλάβω ότι έχεις μπερδέψει το αντικειμενικό με το υποκειμενικό ;)

master9 είπε:

h3557E74E

master9 είπε:

παιδακια οπως ο Steve Vai και ο John Frusciante?

karozas76 είπε:
παιδακια οπως ο Steve Vai και ο John Frusciante?
Όπως και satriani πέρα από αυτά που έβγαλε με την vox

satriani-gear.jpg

Και το βρήκα από εδώ

http://www.geocities.ws/ducatony/satriani.htm

Και ο zakk wylde που έπαιζε για πολλά χρόνια με (πριν βγάλει το δικό του)

http://www.guitargeek.com/zakk-wylde-ozzy-osbourne-1988-guitar-rig-and-gear-setup-diagram/

http://www.angelfire.com/ri2/bob2/zakkwylde.htm

frunobulax είπε:
Σε εμένα πάντα λειτουργούσε το εξης: Είμαι καλύτερος παίχτης απο την ποιότητα του ίδιου μου του εξοπλισμού;
+1, και 'μενα αυτο με κανει να εχω ρεαλιστικοτερη θεωρηση του εξοπλισμου μου. Να ριχνω βαρος στο παιξιμο μου, κ να μην παιρνω αχρηστα πραγματα.

Στα boss συχνα ακουω μια "ψευτικη" ποιοτητα στον ηχο τους, ενω οι κατασκευαστες προσπαθουν πλεον (και το λενε) τα πεταλια να εχουν πιο "ζεστο" ηχο. Νομιζω οτι το ακουω αυτο κ δεν ειναι η ιδεα μου. Ισως να εννοει αυτο ο op με την "πλαστικίλα". Απο κει και περα εννοειται πως ενα σωρο μουσικαρες εχουν βγαλει ηχάρες με αυτα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back