Noe τωρα που το ξαναβλεπω το γκομενακι.....η περιφερεια μου κανει για roundback ;D ;Dnoe13 είπε:Να παρω τη κιθαρα να παρεις το γκομενακι??? ;D
Τελικα απο τα 300 ευρω καταφερες να το πας κατω απο 100 ? οκ.Ναι.καλη ειναι για τα λεφτα της.παρτην
Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο orignal poster ειπε ότι θα κοιτάξει για άλλη, αλλα έτσι από περιέργεια γιατί το λες αυτό; Δλδ από που βγαζεις το "άθλιο μπράτσο" που λες κι εσύ; Λες η δικιά μου να είναι καμμιά ιδιαίτερη σουπερ ντουπερ περίπτωση custom made για μένα;;messalion είπε:Οι telecoustic για μενα εχουν το πιο αθλιο μπρατσο που εχει υπαρξει σε ηλεκτροακουστικη σε σημειο που ακουστικες των 70 ευρω ειναι καλυτερες.παιξε και εσυ και βγαλε τα συμπερασματα σου
Η συγκριση με την ομολογια μου ως "αθλιο μπρατσο" για τις telecoustic ειναι σε σχεση με αλλες ηλεκτροακουστικες και μονο.οχι με ηλεκτρικες.George_gr είπε:Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο orignal poster ειπε ότι θα κοιτάξει για άλλη, αλλα έτσι από περιέργεια γιατί το λες αυτό; Δλδ από που βγαζεις το "άθλιο μπράτσο" που λες κι εσύ; Λες η δικιά μου να είναι καμμιά ιδιαίτερη σουπερ ντουπερ περίπτωση custom made για μένα;;
Kαι το λέω γιατί οι υπολοιπες κιθάρες μου είναι όλες ηλκτρικές και όλες Gibson. Δεν έχω καμμία fender εκτος απο την telecoustic και προσωπικά μου φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από άνετη. Φαντάσου δλδ να επαιζα και μονο αποκλειστικα ακουστική
Βγαλε τα συμπερασματα σου.korman709 είπε:ειδα επισης και την squier sa105 ce , μηπως τα εχει ολα και συμφερει για εναν αρχαριο?σε σχεση με τις αλλες παντα.
Όλες καλές είναι σε αυτά τα λεφτά...έτσι κι αλλιώς, με τα λεφτά που δίνεις , δεν αγοράζεις κιθάρα για μιά ζωή...Πάρε μία, ζήσε μαζί της...και βλέπεις.korman709 είπε:ποια ομως ειναι καλυτερη?