Ηλεκτρικη η ακουστικη

BlackForest είπε:
Μη του προτεινετε ρε παιδια λαμπατα πραγματα... Αυτα δεν ειναι για αρχαριους...
Αυτή είναι μια παρωχημένη αντίληψη.

Λοιπον για να ξεκαθαριζουμε σιγα σιγα, ποια πιστευετε οτι ειναι η καταληλωτερη (μεχρι 200 για να παρω και ενα καλο ενισχυτη) γιαυτα που θελω να παιζω κυριως (RHCP, Gn'R) θελω προτασεις κυριως απο κιθαρες που ειχατε/εχετε

Επησεις το σετ που μου δειξατε εχει μια κιθαρα που κανει 190 ευρω και εναν ενυσχητη 150 πως γινετε να τα δινουν μαζι + ζωνη, πενες, θηκη, καλοδια, ολα μαζι κανουν  350+

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φίλε απο τότε που ανακάλυψα το noiz, μετάνιωσα και για τα cents που έδωσα μέχρι εκείνη την ώρα για κιθάρες και πίστεψέ με ηταν απο τότε ακόμα ήδη αρκετές, γιατί πολύ λογικό, δεν ήξερα τι ήθελα...

tip: βρες μια αγγελία στην πόλη σου στα λευτά που διαθέτεις κάνε μια βόλτα να δεις το εμπόρευμα κατα προτίμηση με κάποιον που ψιλοξέρει απο αυτά και θα με θυμηθείς.

Στα λευτά που λες υπάρχουν αξιοπρεπέστατα πραγματάκια για την περίπτωσή σου, που θα μπορούσες αργότερα να τα μεταπωλήσεις στα ίδια λευτά αν τα προσέξεις..

ενώ οτιδήποτε καινούριο πάρεις, σε αυτά τα λευτά, έχεις εξ αρχής χαμένο το 50% τουλάχιστον...

γνώμη μου βέβαια ετσι...

Φίλε απο τότε που ανακάλυψα το noiz, μετάνιωσα και για τα cents που έδωσα μέχρι εκείνη την ώρα για κιθάρες και πίστεψέ με ηταν απο τότε ακόμα ήδη αρκετές, γιατί πολύ λογικό, δεν ήξερα τι ήθελα...

tip: βρες μια αγγελία στην πόλη σου στα λευτά που διαθέτεις κάνε μια βόλτα να δεις το εμπόρευμα κατα προτίμηση με κάποιον που ψιλοξέρει απο αυτά και θα με θυμηθείς.

Στα λευτά που λες υπάρχουν αξιοπρεπέστατα πραγματάκια για την περίπτωσή σου, που θα μπορούσες αργότερα να τα μεταπωλήσεις στα ίδια λευτά αν τα προσέξεις..

ενώ οτιδήποτε καινούριο πάρεις, σε αυτά τα λευτά, έχεις εξ αρχής χαμένο το 50% τουλάχιστον...

γνώμη μου βέβαια ετσι...

και ΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΕΣ. όσες περισσότερες μπορείς.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πόλη όμορφη είναι και μια χαρά λύση. Δοκίμασε όμως κιόλας για να είσαι σίγουρος πριν διαλέξεις.

geodimitri είπε:
Ίδιες είναι ναι.

Επίσης ψάχνοντας στις αγγελίες βρήκα αυτήν εδώ http://smart.noiz.gr/details.php?id=75056 που είναι καλύτερη από αυτές που βλέπαμε πιο πριν.

Δες την και στο site της Fender. http://www.fender.com/en-GR/products/search.php?partno=0321703506
σε σχεση με τι ειναι καλυτερη απο την αλη? hardware η ηχου?

ΠΑΟΚιτο είπε:
Και αυτή θα ήταν καλή λύση για σένα πιστεύω

http://www.thomann.de/gr/ibanez_gsa60bs.htm

Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια
καλη φενετε αλλα εχω ακουσει οτι οι Ibanez εχουν πιο στενο μπρατσο σε σχεση με τις αλες..και αν ισχυει δεν θα με βολεψει μιας και εχω μεγαλα χερια

geodimitri είπε:
Πόλη όμορφη είναι και μια χαρά λύση. Δοκίμασε όμως κιόλας για να είσαι σίγουρος πριν διαλέξεις.
σιγουρα θα παω σε ενα μαγαζι να δοκιμασω και αν εχει και καλυτερη τιμη θα την αγορασω κιολας, αν οχι, να ναι καλα ο θωμαν

εχω ακουσει οτι οι Ibanez εχουν πιο στενο μπρατσο σε σχεση με τις αλες
Το ξέρω, γι' αυτό σε είπα να τη δοκιμάσεις πρώτα.  ;)

geopaok είπε:
καλη φενετε αλλα εχω ακουσει οτι οι Ibanez εχουν πιο στενο μπρατσο σε σχεση με τις αλες..και αν ισχυει δεν θα με βολεψει μιας και εχω μεγαλα χερια
Ναι έχουν, και αυτές και οι Jackson

Οι Jackson δεν έχουν ιδιαίτερα στενό μανίκι, έχω γι' αυτό σας λέω. Οι Fender και οι Ibanez έχουν πιο στενά. Έχω και μια Fender Squire (έχει αρκετά πιο στενό μανίκι απ' την Jackson). Απ' 'ολες πιο στενό μανίκι όμως πρέπει να έχουν οι Ibanez (απ' αυτές δεν έχω  ;D), αλλά μόνο απ' ότι έχω διαβάσει. Δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω εκ πείρας.  ;)

geodimitri είπε:
Οι Jackson δεν έχουν ιδιαίτερα στενό μανίκι, έχω γι' αυτό σας λέω. Οι Fender και οι Ibanez έχουν πιο στενά. Έχω και μια Fender Squire (έχει αρκετά πιο στενό μανίκι απ' την Jackson). Απ' 'ολες πιο στενό μανίκι όμως πρέπει να έχουν οι Ibanez (απ' αυτές δεν έχω  ;D), αλλά μόνο απ' ότι έχω διαβάσει. Δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω εκ πείρας.  ;)
ποια squire εχιες?

geopaok είπε:
σιγουρα θα παω σε ενα μαγαζι να δοκιμασω και αν εχει και καλυτερη τιμη θα την αγορασω κιολας, αν οχι, να ναι καλα ο θωμαν
Σ'ωραίος...  ::)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back