- Πόντοι
- 16
ωραίο καιρό κάνει έξω, τι λέτε;
εντίτ: να προσθέσω πως είναι όλοι τους άχρηστοι
ιδίως ο καράφλας με το γυαλί
εντίτ: να προσθέσω πως είναι όλοι τους άχρηστοι
ιδίως ο καράφλας με το γυαλί
Έχει και ορκομωσία μπλουζάδων αύριο.Μπάσσο και Ξερό ψωμί είπε:ωραίο καιρό κάνει έξω, τι λέτε;
Πως γίνεται τώρα να συμφωνώ και να διαφωνώ με αυτά.Wow! είπε:Αυτό που λες εσύ, δεν είναι αισθητική, αλλά τα γούστα μου: δηλαδή η γνωστή ιστορία του "μ' αρέσει" ή "δεν μ' αρέσει" λες και μιλάμε για μουσακά (το αγαπημένο μου παράδειγμα σε αυτή τη συζήτηση). Αυτό, όπως έχω ξαναγράψει, είναι ένα πολύ επιδερμικό επίπεδο συζήτησης για τη μουσική (και για το μουσακά, όπως θα σε διαβεβαίωνε ο Μποντρίνι), υπάρκτό μεν, σεβαστό δε, αδιάφορο όμως από κάποια φάση και μετά.
Θυμήσου αυτό που έγραψε πρόσφατα ο SF για τη συζήτηση που είχε με τον Waters των Floyd. Ούτε του ίδιου δεν του άρεσαν αυτά που παίζανε, αλλά η σχέση του με το υλικό του (ευτυχώς) ήταν πέρα από αρέσκειες ή απαρέσκειες (ένα κοινότατο λάθος που κάνουν οι ελληνικές μπάντες π.χ.).
Ένας μουσικός τα τεχνικά μέρη ενός έργου μπορεί να τα κρίνει αναλυτικά και να πει τι είναι στραβό πχ κάπου, αλλά όταν τα τεχνικά μέρη καλυφθούν, τελικά πάντα επιστρέφεις στο μου αρέσει δε μου αρέσει.Nikolas είπε:Το μου αρέσει/δε μου αρέσει είναι απλά ένα πρώτο επίπεδο... Ή το ξεπερνάς ή όχι... Είναι πάντως το μόνο επιχείρημα που δε μπορώ να αντιμετωπίσω. Ότι άλλο να μου πούν έχω τι να πω, αν όμως μου πούν "ρε φιλαράκο, δε μου άρεσε",... τελειώνει το ζήτημα (και δεν ασχολούμε, αφού δε προσφέρει και τίποτα σε προσωπικό επίπεδο τέλος πάντων...)
συμφωνώ. φαίνεται σαν να λέω κάτι άλλο?audiokostas είπε:Δεν υπάρχει καμία επιδερμικότητα στην Καντιανή θεωρία περι υποκειμενικότητας της ομορφιας (και δη αισθητικής η οποία παρεμπιπτόντως χρησιμοποιείται και στον ενικό - Aesthetic Education).
Τουναντίον αποτελεί θεμελιώδη θεωρία (και την πρώτη ουσιαστική μετά τον Πλάτωνα) της Αισθητικής από την οποία είτε κατόπιν συνέπλευσαν ή διαχωρίστηκαν οι φιλόσοφοι που καταπιάστηκαν με το μεγάλο αυτό ζήτημα.
Οχι. Απλώς το είπες πιο γρήγορα και πιο αναλυτικά. ;Ddarshan είπε:συμφωνώ. φαίνεται σαν να λέω κάτι άλλο?![]()
δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι ''ενημερωνεσαι για το τι συμβαινει στις μπυροποσιες''!Wow! είπε:Διαφωνώ κάθετα.
Κοιτάξτε παιδιά... οι προσωπικές συμπάθειες του καθενός σας μου είναι κάτι παραπάνω από γνωστές.. είμαι πολύ καλύτερα ενημερωμένος απ' ότι υποπτεύεστε καίτοι δε συμμετέχω στις μπυροποσίες...
Οπότε... αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο ο audiokostas απολαμβάνει κάποιο είδος ειδικής ασυλίας, ακόμη και όταν (συμβαίνει μία φορά το τρίμηνο κατά μέσο όρο) τον πιάνει κρίση λακαμίας και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι...
Στη συγκεκριμένη περίπτωση.. και σε σημεία διαλόγου που δεν είναι προσβάσιμα από το σύνολο των μελών, διαβεβαίωσα τον μπλού ότι θα ανοίξω αυτό το thread προκειμένου να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία στη τοποθέτησή του. Δεν απαιτεί κανείς σοβαρότητα από κανέναν - γι' αυτό και δεν ασχολήθηκα όταν είδα ότι ο SF το έριξε στη πλάκα κλπ.
ΑΛΛΑ, ο audiokostas, επιδίωξε να αποδώσει το (προσωρινό) έλλειμα σοβαρότητάς του σε ένα ΜΗ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ γεγονός: ότι εγώ άνοιξα το thread για να κάνω πλάκα διασκεδάζοντας με τον (βέβαιο, κατά τη γνώμη του) καυγά. Το ίδιο το γεγονός ότι δεν γινόταν κανένας καυγάς του διέφυγε του ανθρώπου.
Τώρα, αν εσύ καλείς κόμπλεξ ανωτερότητας, την επιθυμία μου να πετάξω από πάνω μου τη μαλακία που μου πέταξε ο audiokostas, τότε μάλλον έχεις μπερδέψει τις λέξεις. Και αν νομίζεις ότι θα ζητήσω συγνώμη επειδή κάλεσα τη "μαλακία" ως "μαλακία", μάλλον με περνάς για ανήλικο.
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ : θεωρώ ότι αυτό το θέμα συζήτησης είναι πολύ ωραίο (τα συγχαρίκια στον μπλού βέβαια), και επιμένω ότι πρέπει να σβηστούν οι μπούρδες που γράφτηκαν.
Μεστές και κατασταλαγμένες απόψεις.pinhead είπε:Εσύ σε ποιο πόλο είσαι πιο κοντά;Αν το ερώτημα τελικά είναι τι είναι όντως τέχνη αστο γ.... τα.Ειλικρινά μην ασχολείσαι δεν υπάρχει απάντηση.Και οι sex pistols τέχνη είναι το ίδιο και ο yianni κτλ.Αμά αυτό που κάνεις σε εκφράζει τέχνη είναι και δεν πα' να χαίρονται οι κριτες μουσειων...Για τα υπόλοιπα η evilnye με κάλυψε, ο satriani τα σπάει και οι maiden είναι η μεγαλύτερη μεταλ μπάντα όλων των εποχων![]()
...
Ας πω +1, αλλά δε σε κόβω να έρχεσαι, άσε που θεωρώ ότι προτιμάς να παραμείνεις διαδικτυακή και όχι πραγματική περσόναBigAlejandro είπε:υστερογραφο!
δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι ''ενημερωνεσαι για το τι συμβαινει στις μπυροποσιες''!
δεν νομιζω οτι εγινε ποτε καμια προσπαθεια να κρατηθει κατι κρυφο!
και -τωρα μιλαω για μενα και μονο-εγω θα ηθελα πολυ να ερθεις και εσυ σε καποια απο τις επομενες!
+1ο οντιοκωστας πραγματι απολαμβανει καποια ''ειδικη ασυλια'' οπως την χαρακτηριζεις, αλλα οχι γιατι ειναι συμπαθης, η κερναει μπυρες, η εχει ομορφη γυναικα η και εγω δεν ξερω τι αλλο!
την απολαμβανει γιατι ειναι εντιμη η σταση του, σωστος και μετρημενος ο λογος του και με συχνη διαθεση να βοηθησει!!
παρομοια ασυλια απολαμβανεις και εσυ για διαφορους λογους που ξερουμε οι πιο πολλοι!
αν διαφωνεις νομιζω πως θα εισαι αδικος, παρ ολα αυτα θα ηθελα να δω την αποψη σου!!
παρ οτι ειναι ευκολο να το πουν καποιοι, απλα για να ξεκαθαρισω αυτο που εννοουσα ειναι οτι με την συνεχη και πολυετη σου σταση οσα χρονια γραφεις στο νοιζ, εχεις κερδισει κατα καποιο τροπο το δικαιωμα να γραφεις οτι θες, οπως θες και να εχεις μια μεγαλυτερη ανοχη απο τα μελη.Wow! είπε:Τώρα, αν υπαινίσεστε ότι απολαμβάνω ασυλία από τον admin,
Ετσι είναι...Evilnye είπε:Ακόμα και η θεώρηση της τέχνης είναι ένα μεγάλο θέμα. Η απάντηση σε όλα είναι η συνεχής ενασχόληση και το ψάξιμο είτε σε ακούσματα, αλλά και παικτικά.
Εννοείται πως υπάρχουν και αντικειμενικά στοιχεία να κριθούν στη μουσική, σήμερα όμως με το τεράστιο πληθος μουσικής και ερεθισμάτων, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε καλλιτεχνήματα διαφόρων τεχνοτροπιών και αυτό δεν αναιρεί την αξία τους.