Εικονοκλάστες ;

Status
Not open for further replies.

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,003
Πρόσφατα, το έγκριτο μέλος blue, εντόπισε στοιχεία έντονης αρνητικότητας απέναντι σε καταξιωμένους μουσικούς και συνθέτες. Μας θύμησε μάλιστα μερικές από τις χαρακτηριστικότερες εικονοκλαστικές στιγμές μας των τελευταίων δύο ετών:

blue είπε:
Νirvana  (προϊόντα του MTV και πρεζακια)

RHCP      ( "              "              "        )

John Frusciante  (κουλο πρεζακι)

Steve Vai      (τεχνικος μαλλιάς)

Satriani          (καραφλος τεχνικός)

Ξενάκη          (ακαλαισθητος επιστημονας)

Τρύπες          (γραφικοι)

Ξυλινα Σπαθια  (απλοϊκοί)

Jazz γενικα      (το καταφυγιο των αταλαντων)

Καθηγητες μουσικης γενικα  (απετυχαν να γινουν διασημοι μουσικοι)

Κλασικους μουσικους - εκτελεστες  (δεν μπορουν να παιξουν χωρις παρτιτουρα)

U2      ( ο Μπονο ειναι κακος και ο Ετζ θελει ντιλέι)

Beatles (ειναι μπόι μπαντ)

Χατζιδακι      (τετριμμένος)

Θεοδωρακη    (κατωτερος του Χατζιδακι)
Τι πιστεύετε και εσείς; Έχει δίκηο να εκνευρίζεται ο συμφορουμίτης; Είναι πάντα αγαθά τα κίνητρα όσων είναι τόσο αυστηροί με τους άλλους; Δείχνουν κάτι όλα αυτά για το ποιόν μας; Στη τελική, είμαστε δίκαιοι με τους άλλους μουσικούς, ή μόνο με τους φίλους μας;

Επειδη ζουμε στην ΕΛΛΑΔΑ συνηθως ολα αυτα ειναι κλασσικες περιπτωσεις του

osa_podcast_final_copy_1.jpg

reach-out-hand-300.jpg

H

fox.jpg

taca.jpg

logonei_cor.jpeg

hanger-star%24719103838.jpg

Και ποιός είναι ο blue δηλαδής;

Ενας τυχάρπαστος κιθαριστάκος με κοινότυπο nick.

Ασε τώρα να μην ανoίξω τον στομα μου.

Είπε ο Blue και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Κυριολεκτικά....

Καλή Χρονιά γκρινιαρόγριες ......

Όσα συννεφοκρατεί η αλεπού πετάει στην Ισπανία για κρεμάστρες;

αφτό ινε;

Κανεις απο αυτους που αναφερει ο Blue δεν ειναι ΠΑΝΚ.

Αφτο ινε.

Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα φτάνει ο αλέπης.

Παίδες δε νομίζω ότι είναι τόπικ για χωρατά  ;)

Eγώ έχω παρατηρήσει ότι κάποια μέλη εδώ απαξιώνουν εύκολα ακόμα και πολύ μεγάλα ονόματα στο μουσικό χώρο αλλά ζητούν την μεγάλη μας επιείκια ,όταν ανεβάζουν κάτι δικό τους...Αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο μερικές φορές ;)

gkou είπε:
Eγώ έχω παρατηρήσει ότι κάποια μέλη εδώ απαξιώνουν εύκολα ακόμα και πολύ μεγάλα ονόματα στο μουσικό χώρο ......
Σε ευχαριστώ, αλλά δεν με πειράζει πλέον αγαπητή μου.

Εχω μάθει να σηκώνω με στωικότητα τον σταυρό του ταλέντου μου.

Μπαμπά χες τους. Ου γαριδα συ τι τσιμπούσι.

Και μετά λέτε τον Θεοφάνους ανάποδο...Αν είσαστε κάποιοι από εσάς κριτές στο X-factor , δεν θα υπήρξε ποτέ νικητής ;D ;D ;D

Έχω παρατηρήσει ότι αρκετοί συμπατριώτες μας συγχέουν το προσωπικό τους γούστο με το υποτιθέμενο αντικειμενικό κριτήριο. Αρκετά συχνά ξεχνάμε την συνεισφορά ενός καλλιτέχνη στη μουσική, η οποία πρέπει και να μετράται με βάση τη γνώση του καλλιτεχνικού περιβάλλοντος της εποχής του, του οποίου δεν είμαστε πάντα γνώστες. Υπάρχουν στην ιστορία της τέχνης άνθρωποι που αποτέλεσαν «κλειδιά» με τα οποία μεταγενέστεροι ανέδειξαν τις ικανότητές τους.

Και φυσικά δεν πρέπει ποτέ να κρίνουμε κάποιον όταν εμείς δεν έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι για αντίλογο.;)

shelter είπε:
Και φυσικά δεν πρέπει ποτέ να κρίνουμε κάποιον όταν εμείς δεν έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι για αντίλογο.;)
Ωπερ και σημαίνει

Δεν ξανασχολιάζω φαγητό αν δεν μάθω να μαγειρεύω

Δεν ξανασχολιάζω ταινία αν δεν γίνω σκηνοθέτης

Δεν ξανασχολιάζω την Πάνια αν δεν δουλέψω κακομοίρηδες στην τηλεόραση

Και δεν θα το συζητήσω χρονιάρα μέρα για να κάνω την χάρη στον Ουόου να κάτσουμε να τραβιόμαστε γιατί πέταξε κάτι προκειμένου να αρχίσουμε να τρωγόμαστε ενώ αυτός κάνει χάζι  ;)

Kαι το Γκαμομπέαρ θα το σχολιάζω και ας μην με δείτε ποτέ βαμένο πράσινο με τα σώβρακα κι αλλοίθωρο να χοροπηδάω και να τραγουδάω με φωνή που κατάπιε ήλιο.

Το κανα στα νιάτα μου.

Φτάνει πια.

Έγραψα έχοντας στο μυαλό μου το post του Blue. Οι τρόποι διασκέδασης του WOW! δεν με αφορούν.

Προκειμένου να προσγειωθείτε, σας ενημερώνω ότι άνοιξα το thread κατόπιν εκδήλωσης δυσθυμίας του blue για το ότι εκείνο το ποστ του δεν το σχολίασε κανείς. Το κίνητρο λοιπόν δεν ήταν ιδοτελές, απότε αυτά που λέτε είναι άσχετα με την πραγματικότητα. Παρακαλώ, παραχωρήστε την άδεια να σβηστούν οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κάτσατε και γράψατε, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει η συζήτηση από την αρχή.

Wow! είπε:
Προκειμένου να προσγειωθείτε, σας ενημερώνω ότι άνοιξα το thread κατόπιν εκδήλωσης δυσθυμίας του blue για το ότι εκείνο το ποστ του δεν το σχολίασε κανείς. Το κίνητρο λοιπόν δεν ήταν ιδοτελές, απότε αυτά που λέτε είναι άσχετα με την πραγματικότητα. Παρακαλώ, παραχωρήστε την άδεια να σβηστούν οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κάτσατε και γράψατε, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει η συζήτηση από την αρχή.
α) Θα μπορούσε να το ζητήσει ο Blue.

β) Για κάθε όνομα στη λίστα του Blue υπάρχει και ολόκληρο thread(s)

γ) Δεν χρειάζονται οι Keepers την άδειά μας για διαγραφή

δ) Καλά μας τη λες όταν λέμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ να διορθωνόμαστε.

Δύο είστε (κατ εσέ) οι αλάνθαστοι. Οι υπόλοιποι χρειζόμαστε βοήθεια.

ε) Δεν μας είπες τη θέση σου για τους εικονοκλάστες (όρος που δεν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο but who am I to argue)

στ) Καλές Γιορτές.

audiokostas είπε:
α) Θα μπορούσε να το ζητήσει ο Blue.

β) Για κάθε όνομα στη λίστα του Blue υπάρχει και ολόκληρο thread(s)

γ) Δεν χρειάζονται οι Keepers την άδειά μας για διαγραφή

δ) Καλά μας τη λες όταν λέμε ΜΑΛΑΚΙΕΣ να διορθωνόμαστε.

Δύο είστε (κατ εσέ) οι αλάνθαστοι. Οι υπόλοιποι χρειζόμαστε βοήθεια.

ε) Δεν μας είπες τη θέση σου για τους εικονοκλάστες (όρος που δεν με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο but who am I to argue)

ε) Καλές Γιορτές.
Δεν με εκπλήσσει το ότι αντιδράς συναισθηματικά. Σχολιάζω μόνο το (γ), ότι την άδεια δεν την χρειάζονται μεν, αλλά από ανθρώπους σοβαρούς περιμένουμε να καταλαβαίνουν και πότε παραφέρθηκαν χωρίς να τους επιβάλλουμε πειθαρχίες. Όταν με ανέφερες σαν άνθρωπο που ξεκίνησε ένα thread για να δημιουργηθεί καυγάς και να κάνει χάζι, ωραία ήτανε; Τώρα που έμαθες ότι έλεγες μπούρδες, ζήτα συγνώμη και άστα τα άλλα για άλλη ώρα.

Μπαααα. Θα μου επιτρέψεις να τα αφήσω όλα για την άλλη ώρα.

Οταν αμφότεροι θα συμπεριφερθούμε ως κύριοι και αποδώσουμε στον συνομιλητή τα δέοντα.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back