Ηχος vs Μελωδια

Πλάκωσαν όλοι οι Keepers τωρα...?
Youuuuuuuur theeeeeeeeeeee

Keeper of the Seven Keys!

helloween%202.jpg

8)

Ajowerty, απλά κάθε λίγο καιρό εμφανίζεται αυτό το θέμα υπό διαφορετικό τίτλο. Η ουσία βρίσκεται στο ότι στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων, κάποιος που μιλάει για gear ξέρει ΑΚΡΙΒΩΣ για τι μιλάει.

Η τοποθέτησή σου ήταν σαν να μπήκες σε forum που μιλάει για το χρηματιστήριο και να είπες :

" Παιδιά, τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Την υγειά μας να' χουμε και για τις μετοχές μην ανησυχείτε".

Σκέψου μόνο τι θα σου λέγανε.... :lol: :lol:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρομερή πλάκα αυτό το forum!!!!

ζητώ συγνώμη από τον administrator, αλλά όταν την μία μέρα σας λέω ότι τσακώνεστε και μου λέτε ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει, και την άλλη διαβάζω το topic αυτό, πέφτω κάτω από τα γέλια!!!!!!!!!!!!!!

χα χα... ωχ, σε καλό μας..

Οκ, κομμένη πλάκα..

Λοιπόν, το θέμα νομίζω πως είναι ότι ο ήχος που θα βγάλεις, είτε αυτός είναι κατασκευασμένος από 1 πεταλάκι 20Ε και μία ψευτοκιθάρα των 120Ε(λέμε τώρα) είτε από μια κουκλάρα stratocaster(σημείωση, δεν ξέρω από κιθάρες, τίποτα όμως) και 2 με 3 πεταλιέρες ΤΕΡΑΤΑ με το συμπάθειο.., αν κολλάει και προσδίδει την εμφάνιση καιτο νόημα που θέλει να μετφέρει ο συνθέτης - στιχουργος, τελειωμένη υπόθεση..

Νομίζετε πως ο ήχος σας είναι κενός και σηκώνει αναβάθμιση με ένα π.χ. octaver?? μην το ψάχνετε!!! πηγαίνετε και πάρτε ένα!!! ψάξτε, ρωτήστε, βρείτε αυτό που σας ικανοποιεί περισσότερο.

Νομίζετε πως ο ήχος σας αντιπροσωπεύει ακριβώς το μήνυμα και την αισθητική του κομματιού, είτε αυτό είναι "2 παιδιά βολιώτικα" είτε "Metropolis -Dream Theater " και "the sky moves sideways - porcupine tree";;;

Τέλος!!!! Είσαι καθαρός δικέ μου!!! :D :D :D

το εχω ξαναπει και δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι...αλλα το παν δεν ειναι ουτε ο ηχος ουτε η μελωδια...αλλα το ΣΤΥΛ ! ! !
Μεγάλε σε πάω 8)

Η τοποθέτησή σου ήταν σαν να μπήκες σε forum που μιλάει για το χρηματιστήριο και να είπες :

" Παιδιά' date=' τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Την υγειά μας να' χουμε και για τις μετοχές μην ανησυχείτε".

[/quote']

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

" Παιδιά' date=' τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Την υγειά μας να' χουμε και για τις μετοχές μην ανησυχείτε".

[/quote']

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι ακριβώς. Η πραγματικά αντίστοιχη ερώτηση είναι : "Παιδιά, τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία αν δεν τα ξοδεύεις με τον κατάλληλο τρόπο. Για να έχουμε την υγειά μας, ας προσέχουμε πως και που ξοδεύουμε".

Ναι....και η αντίστοιχη δήλωση στο forum του cosmopolitan θα ήταν ότι "το μέγεθος δεν έχει σημασία". :lol:

Πήρες quote από άλλον για να κρίνεις εμένα...;
ΟΚ' date=' θα κάνω quote τον πολιτικό λόγο του Hitler και θα σε κατηγορήσω για ναζιστή...!!!

[/quote']

ΒΖΖΖΖΤ....ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ!

There is a tradition in many newsgroups and other Internet discussion forums that once such a comparison is made, the thread is finished and whoever mentioned the Nazis has automatically "lost" whatever debate was in progress. This principle is itself frequently referred to as Godwin's Law

http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law

Πήρες quote από άλλον για να κρίνεις εμένα...;
ΟΚ' date=' θα κάνω quote τον πολιτικό λόγο του Hitler και θα σε κατηγορήσω για ναζιστή...!!!

[/quote']

ΒΖΖΖΖΤ....ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ!

There is a tradition in many newsgroups and other Internet discussion forums that once such a comparison is made, the thread is finished and whoever mentioned the Nazis has automatically "lost" whatever debate was in progress. This principle is itself frequently referred to as Godwin's Law

http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin's_law
8O 8O 8O 8O

Δηλαδή..........έχασα........;

:D :D :D

Nαι έχασες.

Ακόμη πρσπαθώ να χωνέψω το πως έχασε όμως.

Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο για μονοπήνιους μαγνήτες????

...καλα μας εστειλες ....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Διαπιστωσα οτι πιανετε ενα θεμα και το ξεχειλωνετε οσο δεν αντεχει.

Με την αδεια σας να το θεσω αλλιως.

ΕΣΤΩ

Εχουμε ενα σετ στη σκηνη. Μ' αυτο το σετ, το ιδιο, θα παιξουν διαφορα γκρουπ. Ποιο απο αυτα θα γουσταρετε:

Στις απαντησεις που νομιζετε σωστες βαλτε ενα Χ

Α αυτο που αξιοποιει τον ηχο

Β αυτο που εχει μελωδια

Γ αυτο που γκ.......ει παιζοντας

Δ αυτο που τα κανει ολα

οσο καλος εισαι στα δαχτυλα και στις μουσικες ιδεες σου αλλο τοσο καλα πρεπει να σε αντιπροσωπευει και το gear σου

newmind είπε:
Εχουμε ενα σετ στη σκηνη. Μ' αυτο το σετ, το ιδιο, θα παιξουν διαφορα γκρουπ. Ποιο απο αυτα θα γουσταρετε:

Β αυτο που εχει μελωδια

Δ αυτο που τα κανει ολα
αυτό που θα έχει μ...αρα τραγουδίστρια  ;D

newmind είπε:
Διαπιστωσα οτι πιανετε ενα θεμα και το ξεχειλωνετε οσο δεν αντεχει.

Με την αδεια σας να το θεσω αλλιως.

ΕΣΤΩ

Β αυτο που εχει μελωδια

Δ αυτο που τα κανει ολα
τι εννοεις ιδιο σετ?ολοι να παιξουν με τα ιδια?πεταλια κιθαρες ενισχυτες τυμπανα πιατινια πληκτρα μικροφωνα παραμορφωσεις εφφε?

αν αυτο εννοεις τοτε δεν νομιζω να σου απαντησει καποιος στις 4 απαντησεις σου γιατι πολυ απλα δεν γινεται και δεν παιζει να γινει μαλλον ποτε!

θεσε αλλη ερωτηση γιατι ειναι λιγο ακυρη

φιλικα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι οταν θελουμε να παιξουμε ηλεκτρικη (κυριως - αλλα οχι μονο) κιθαρα, το νο1 πραγμα που θα πρεπει να μας απασχολει και να κοπιαζουμε γι'αυτο ειναι το πως θα βγαλουμε "σωστη" νοτα ηχητικα...ειδικα δε οταν στον ηχο εμπλεκεται και αυτο που ονομαζεται overdrive τα δακτυλα παιζουν πρωταρχικο ρολο...(και στους clean ηχους βεβαια δεν συμβαινει κατι αντιθετο..)........αν δωσουμε λοιπον σε καποιον που δεν το εχει καταφερει αυτο, τον ακριβο εξοπλισμο ενος διασημου κιθαριστα και του πουμε "παιξε", το πιθανοτερο ειναι οτι θα ακουστει ακομα χειροτερα απ'οτι θα ακουγοταν με το δικο του "ταπεινο" setup....it's mostly in the fingers... ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back